Ευχαριστώ ευχαριστώ...μη με κάνεις και κοκκινίζωΓιάννη είσαι άψογος.
Με τιμά αυτό που λες.Να το βάλεις στα σχέδια σου γιατί αξίζει και θεωρώ οτι είναι ένα προσιτό ταξίδι από κάθε άποψη.Πάνω απ'όλα είναι μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πόλη.Χαρη σε σενα,εβαλα το Βελιγραδι στα σχεδια μου.
Γιάννη θα σε μαλώσω...δε διαβάζεις προσεκτικά το φόρουμ...το password για το συγκεκριμένο μαγαζί είναι ένα: ΠΑΟΚ! Εκεί να δεις εξυπηρέτηση 5 αστέρων...Και είσαι και σαλονικιός...Στο τέλος του δρόμου στο σημείο που ενώνονται ο Δούναβης και ο Σάββας βρίσκεται το διάσημο και αγαπημένο πλωτό εστιατόριο Stara Koliba το οποίο είναι μια ξύλινη καλύβα στην κυριολεξία μέσα στο νερό που στηρίζεται σε πασσάλους.[...]Όσον αφορά την εξυπηρέτηση δεν θα έλεγα ότι ήταν αργή αλλά κάπως αγέλαστη και μουντρούχα!
Mα ναι !Φυσικά και θυμόμουν την ιστορία σου και τον κωδικό ΠΑΟΚ.Όμως εμείς καθήσαμε έξω και ήρθαμε σε επαφή μόνο με τον σερβιτόρο που δεν ήταν ιδιαίτερα ζωηρός και δεν νομίζω να τον ξυπνούσε ο ΠΑΟΚΓιάννη θα σε μαλώσω...δε διαβάζεις προσεκτικά το φόρουμ...το password για το συγκεκριμένο μαγαζί είναι ένα: ΠΑΟΚ! Εκεί να δεις εξυπηρέτηση 5 αστέρων...Και είσαι και σαλονικιός...
Πάντως όντως η τοποθεσία είναι φοβερή...
(εκεί είχα ξεμείνει και παραλίγο και προκαλέσω πυρκαγιά...ξέρεις εσύ... )
Άντε για πες για NoviSad να δω τι έχασα μιας και οι Jelen δε μου επέτρεψαν να ξυπνήσω να πάω.
Σ'ευχαριστώ chris όπως πάντα για τα καλά σου σχόλια.Να πέράσεις τέλεια στο λατρεμένο μου ΒερολίνοΠολύ ωραία ιστορία με πάρα πολλές χρήσιμες πληροφορίες.
Καταπληκτικές φωτογραφίες.
Ευχαριστώ .Aν και ήμουν λίγες ώρες στο Novi Sad μου άφησε πολύ όμορφη αίσθηση και μου άρεσε η αύρα της πόλης.Απλά νομίζω πως δεν είναι για να κάτσεις μέρες.Για ημερίσια είναι ιδανική από Βελιγράδι.εκπληκτική περιγραφή!τον Απρίλη πήγα για λίγες μέρες Novi Sad και χωρίς να μπορώ να εξηγήσω τον λόγο ,το αγάπησα πολύ και σίγουρα και μετά την εξαιρετική περιγραφή σου το Βελιγράδι είναι στους επόμενους προορισμούς