isabelle
Member
Τι να λέμε τώρα... Έπος!!!
Περίμενε, έχει και βίντεοΤι να λέμε τώρα... Έπος!!!
ΚΑΙ βίντεο;;; Ωχ θεοί του Ολύμπου... Οκ, το πήρα απόφαση, θα περιμένω στωικά την χαριστική βολήΠερίμενε, έχει και βίντεο
Πέρα από την πλάκα, νομίζω καταλαβαίνεις επακριβώς πώς νιώθαμε σ' εκείνο το μέρος, εσύ ξέρεις καλύτερα από τέτοιους τόπους
δαγκώνομαι που δεν το τόλμησα, που δεν μπορώ; δεν θα απαντηθεί...
Αν αρχίσω εντατική γυμναστική, yoga, pilates.......κοζάκικους χορούς και γω δεν ξέρω τί άλλο άθλημα? υπάρχει περίπτωση σ' αυτή τη ζωή, να κάνω αυτό το ταξίδι?
Η ανάβαση στον Βεζούβιο μετράει για προθέρμανση? ή απλώς είναι μακροβούτι σε μπανιέρα??
Λοιπόν, το λέτε και το ξαναλέτε.Από τέτοιες αναβάσεις όμως δεν ξέρω και είναι δυστυχώς πολύ αργά για να μάθω...
How old are you? που λένε και στο χωριό μου.Λοιπόν, το λέτε και το ξαναλέτε.
Μία ανάβαση 1800 μέτρων υψομετρικής διαφοράς(αν την υπολόγισα σωστά) ακόμη και σε δύσβατο πεδίο, γενικά μιλώντας, είναι εφικτή.
Για να μην βγω off topic, προτείνω πεντάλεπτη συνάντηση, όλοι οι ενδιαφερόμενοι στην κοπή της πίτας για περισσότερες λεπτομέρειες και για να λυθούν τυχόν απορίες.
Λίγο πριν τα πρώτα -ήντα.How old are you? που λένε και στο χωριό μου.
Πιο πολλή ταλαιπωρία είναι η όλη φάση του ταξιδιού εκεί, οι μετακινήσεις, η διαφορά ώρας, όλα τα γύρω γύρω που προσθέτουν δυσκολία, παρά η ανάβαση. Όχι ότι ήταν εύκολα, προς θεούΔΕΝ πίνω, ΔΕΝ καπνίζω!!!
Αν αρχίσω εντατική γυμναστική, yoga, pilates.......κοζάκικους χορούς και γω δεν ξέρω τί άλλο άθλημα? υπάρχει περίπτωση σ' αυτή τη ζωή, να κάνω αυτό το ταξίδι?
Η ανάβαση στον Βεζούβιο μετράει για προθέρμανση? ή απλώς είναι μακροβούτι σε μπανιέρα??
Μπράβο παιδιά, πάντα τέτοια!!!
Μπααα...θέλω πολλά ψωμιά ακόμη, μακάρι σε.. πόσα; σε δέκα χρονάκια που θα φτάσω την ηλικία τους να έχω κάνει τα μισά Άλλωστε, θυμάμαι ότι από τους πρώτους που είχα προσέξει όταν μπήκα στο φόρουμ δυόμιση χρόνια πριν ήταν ο @hydronetta , η @isabelle , και ο αγαπητός @panpan βεβαίως βεβαίως.. Μετά ανακάλυψα κι άλλα πρότυπα, και χαίρομαιγμ.. Κωνσταντίνε με τη παρεα σου θα μπεις στο κλαμπ των κυριων που προκαλουν μεγαλες στεναχωριες και εκνευρισμο, ....πχ isabella, hydrometa ktl που ολο πανε -πανε πανε..