travelbreak
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Υπερσιβηρικός
Επειδή η Καμτσιάτκα είναι το απωθημένο μου σε συνδυασμό με τον υπερσιβηρικό, μου κάνει εντύπωση που έρχεται σε σύγκριση με την Ισλανδία. Η Ισλανδία φανταστική, αλλά από ηφαίστεια νόμιζα θα είναι «λίγη», με όσα θα έχει η Καμτσιάτκα. Και όταν λέω ηφαίστεια εννοώ ρέουσα λάβα και φωτιές, όχι σβημένα πράμματα. Περιμένουμε φωτογραφίες από κάτι πιο καυτερό λοιπόν. Εκτός εάν δεν πλησιάσατε.Κοίτα, συνολικά ήταν 23 μέρες, είχε και άγρια φύση, και δύο πόλεις σαν τη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη, άρα πιο πολλές ευκαιρίες να μας αρέσουν διάφορα. Μακράν πιο δύσκολο βέβαια, και από την άλλη όχι με την ίδια ταχύτατη εναλλαγή τοπίων όπως η Ισλανδία. Σκληρός ανταγωνισμός, χεχε! Η Αλυόνα επιμένει Ισλανδία, εγώ οριακά Καμτσιάτκα Ίσως γιατί εκεί δεν πας ξανά (έυκολα), ενώ η Ισλανδία είναι εδώ, δίπλα βρε..
Εγώ να δεις! Αυτή η απόκοσμο, περίεργη ομορφιά του τοπίου σε καθηλώνει, ένιωθα λες και είμαι σε ταινία ή βιντεοπαιχνίδι, σοβαρά. Κι όμως, είναι η πραγματικότητά σους, όπως και η πραγματικότητα στο μεγαλύτερο μέρος της Ρωσίας. Αν φύγεις από το κέντρο των μεγάλων πόλεων, μεταφέρεσαι σε άλλη εποχή, δύσκολη ζωή.