marcrafin
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ισπανία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ρωσία
ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!! CakeNet η τελευταία πληροφορία που μου έδωσες ήταν αυτή που τελικά έλυσε το πρόβλημά μου. Λοιπόν, μια Deutsche Post ήταν πολύ κοντά στη γειτονιά μου, πήγα πρώτη και καλλίτερη εκεί, 9 το πρωι ανοίξαμε μαζί το μαγαζί, ο υπάλληλος με εξυπηρέτησε μου έδωσε όλες τις πληροφορίες κλπ. Έτοίμασα μια μεγάλη βαλίτσα, του την πήγα και ω του θαύματος η ζυγαριά έδειξε λιγότερο από 20 κιλά. Είμαι σίγουρη οτι δεν την ζύγισε σωστά αλλά ο,τι πει το αφεντικό. Πλήρωσα μόνο 17 ευρώ!!! μου είπε πως το αργότερο θα φτάσει σπίτι μου σε 15 μέρες !!! Το μόνο που απομένει είναι να φτάσει η βαλίτσα στον προορισμο της γιατί φοβάμαι τους δικούς μας τους σελεμηδες. Μου έχει συμβεί να μου κλέψουν στον ΕΛΤΑ συστημένο δέμα με κινητό που έστειλα στον πατέρα μου και ποτέ δεν βρήκα άκρη.
Τέλος καλό όλα καλά, θα έχω να λέω για την καταπληκτική σας παρέα που τόσο με βοήθησε. Σήμερα το βράδυ θα πιώ στην υγειά σας μια τελευταία μπύρα Rademberger.
Τέλος καλό όλα καλά, θα έχω να λέω για την καταπληκτική σας παρέα που τόσο με βοήθησε. Σήμερα το βράδυ θα πιώ στην υγειά σας μια τελευταία μπύρα Rademberger.