• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

τι να κάνω με τις βαλίτσες μου?

marcrafin

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία
ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!:D:D CakeNet η τελευταία πληροφορία που μου έδωσες ήταν αυτή που τελικά έλυσε το πρόβλημά μου. Λοιπόν, μια Deutsche Post ήταν πολύ κοντά στη γειτονιά μου, πήγα πρώτη και καλλίτερη εκεί, 9 το πρωι ανοίξαμε μαζί το μαγαζί, ο υπάλληλος με εξυπηρέτησε μου έδωσε όλες τις πληροφορίες κλπ. Έτοίμασα μια μεγάλη βαλίτσα, του την πήγα και ω του θαύματος η ζυγαριά έδειξε λιγότερο από 20 κιλά. Είμαι σίγουρη οτι δεν την ζύγισε σωστά αλλά ο,τι πει το αφεντικό. Πλήρωσα μόνο 17 ευρώ!!! μου είπε πως το αργότερο θα φτάσει σπίτι μου σε 15 μέρες !!! Το μόνο που απομένει είναι να φτάσει η βαλίτσα στον προορισμο της γιατί φοβάμαι τους δικούς μας τους σελεμηδες. Μου έχει συμβεί να μου κλέψουν στον ΕΛΤΑ συστημένο δέμα με κινητό που έστειλα στον πατέρα μου και ποτέ δεν βρήκα άκρη.
Τέλος καλό όλα καλά, θα έχω να λέω για την καταπληκτική σας παρέα που τόσο με βοήθησε. Σήμερα το βράδυ θα πιώ στην υγειά σας μια τελευταία μπύρα Rademberger:clap::clap::clap:.

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Τέλος καλό...όλα καλά! :clap::clap::clap:

Δεν ξέρω τι συμβαίνει στην Ευρώπη γενικά...νομίζω πως όλα τα βγάζει ελαφρύτερα! Όταν πηγαίναμε προς τα εκεί, στου Λευτέρη (Ελ. Βενιζέλος) μας βγάλανε μια μεγάλη βαλίτσα που είχαμε γύρω στα 14 κιλά! Στην επιστροφή μας, στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης, με πρόσθετα ψώνια μέσα, μας την βγάλανε 13 κιλά! :shock: Μα να μην το ξέρω να ζυγιστώ εκεί να χαρώ λίγο κι εγώ ο έρμος; :haha::haha::haha:

marcrafin

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία
ΕΠΙΛΟΓΟΣ...

Τέλος καλό, όλα καλά. Τελικά επέστρεψα με τρένο, πλοίο κλπ. χωρις να ανεβοκατεβάζω στις μετακινήσεις μου βάρη σαν τον ήρωα Πύρο Δήμα και η βαλίτσα μου που την έστειλα μια μέρα πριν φύγω ήρθε σώα και αβλαβής περίπου μετά από 8 ημέρες στο ταχυδρομείο της γειτονιάς μου. 'Ετσι για μένα αλλά και για όλους εκείνους που θέλουν να ταξιδεύουν χωρίς μπαγκάζια, η μεταφορά τους με αυτόν τον τρόπο είναι μια καλή και φτηνή λύση:D.

antigoni87

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαδρίτη! 20-27/3/2009
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Kαι τελικά άτιμο πράμα η φοβία για το αεροπλάνο... Μου έκανε πάντως εντύπωση ότι όλοι σ' αυτό το φόρουμ συνεργάζονται και βρίσκουν λύσεις ή δίνουν συμβουλές για προβλήματα που υπό άλλες συνθήκες θα έμεναν άλυτα και θα ταλαιπωρούσαν τον κόσμο. :clap: Μπράβο!! Για όλα υπάρχει λύση τελικά :trekker:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Πραγματι, η συνεργασια εδω στο Travelstories ειναι παντα αποτελεσματικη και ενισχυτικη.

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
η ισχυς εν τη ταξιδιωτικη και τραβελστορικη ενώση!:cool:
(για να μην ξεχνάμε και τις δοτικές που μαθαμε κάποτε)

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Δυστυχως το συστημα δεν υποστηριζει τις υπογεγραμμενες!

trapper

Member
Τα ΕΛΤΑ έχουν το αεροπορικό δέμα για Ευρώπη
των 20kg ?90.30
για 10kg ?53.70
φαντάζομαι ότι και τα γερμανικά ταχυδρομεία θα έχουν περίπου ίδιες τιμές.
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση το 20kg = ?17 των DeutschePost. Εχω τον τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ μπροστά μου, που τον πήρα απο τα ΕΛΤΑ φυσικά. Μου είπαν ότι δεν έχουν αλλο τιμοκατάλογο (τιμές). Μπορεί κανείς να ψάξει τις τιμές ακόμη περισσότερο με τα ΕΛΤΑ?

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Μάλλον...είμαστε large εδώ στην Ελλάδα και γι' αυτό είμαστε ακριβότεροι! :lol:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη