gps vagelis
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΑΓΝΩΣΤΟ-NO MONEY
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΒΡΑΖΙΛΙΑ
Δεν εφυγα αλλα ειμαι εκει εδω και καιρο.Δυο μηνες το προγραμματιζω το ατιμο το come back στη BCN.Ευχαριστω πολυ για τις ευχες.
Το προγραμμα για τα μουσικοοπτικα υπερθεαματα εχει ως εξης, βαση εντυπου του τοπικου οργανισμου τουρισμού:Εδώ βρίσκεται η είσοδος του πάρκου του Μονζουίκ, που ήταν και η είσοδος στην ΄Εκθεση του ʼ29, με τους βενετσιάνικους πύργους. Η μικρή λεωφόρος που ανοίγεται προς τον λόφο, η Λεωφόρος της Ρέινα Μαρία Κριστίνα, οδηγεί στην Πλατεία ντε λα Φοντ Μάζικα, με τα υπέροχα συντριβάνια που κυρίως τα βράδια, φωτισμένα παρέχουν πανέμοφες εικόνες και χορεύουν στους ρυθμούς της μουσικής. www.bcn.es/fonts
Συμφωνώ κι εγώ μαζί σου CakeNet ότι κάποια μέρη ίσως να αρκεί να τα δεις μόνο από έξω, ειδικά όταν δεν έχεις πάρα πολύ χρόνο...τελικά αγχονόμουν άδικα κι έχασα χρόνο σε κάποια σημεία με το γεγονός ότι επισκέφτηκα πολλούς χώρους που τελικά δεν ήταν τόσο σημαντικοί. Γενικά θεωρώ ότι τα περισσότερα αξίζει να τα δει κανείς απ' έξω και έτσι να προλάβει να δει περισσότερα σημεία της πόλης. Για παράδειγμα, θεωρώ ότι έχασα άδικα χρόνο περιμένοντας στην ουρά του μουσείου του Πικασό, αφού τα περισσότερα έργα ήταν από τα προγενέστερα και ίσως να άξιζε περισσότερο να επενδύσω αυτό τον χρόνο για κάτι άλλο.
Σχετικά με τον φίλο που μου ζήτησε να δω που μπορεί κανείς να βρει την στολή της FC Barcelona (νομίζω ο Thanosath ήταν; ). Λοιπόν... μπορεί κανείς να βρει τις στολές στα επίσημα καταστήματα. Εγώ βρήκα ένα επίσημο κατάστημα στο Camp Nou αλλά κι ένα ακόμη στο εμπορικό κέντρο που είναι δίπλα στο Aquarium (κάπου στο ισόγειο θα το συναντήσεις).