• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ισπανία ταξιδι στην βαρκελωνη

getxowoman

Member
Την ημέρα του Αγίου Γεωργίου, στις 23 Απριλίου, στην περιοχή της Καταλονίας για κάθε βιβλίο που πωλείται χαρίζεται κι ένα τριαντάφυλλο, με αφορμή την «Ημέρα των βιβλίων και των ρόδων». Αυτή τη μέρα, στο δρόμο Λα Ράμπλα της Βαρκελώνης, υπολογίζεται ότι προσφέρονται 500.000 βιβλία και εκατομμύρια τριαντάφυλλα.
πηγη:kathimerini.gr

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Τετάρτη και Πέμπτη σκέφτομαι να επισκεφτώ
α) μοναστήρι Μονσερά και ψαροχώρι Σίτζες
β) Φιγκέρες και μουσείο Νταλί συν Ζιρόνα.

Να πάω αυτόνομα?
δηλαδή τα εισιτήρια για τρένο η αλλο μεσο μαζικής μεταφοράς συν τα εισιτήρια για τα μουσεία να βγούν με ατομική πρωτοβουλία
ή
να προτιμήσω τις ημερήσιες εκδρομές και ξένοιαστες απο σκοτούρες οργάνωσης που "κλείνεις" στο γραφείο τουρισμού στην Πλάσα Καταλούνια οι οποίες έκαστη μεσω ιντερνετ κοστίζει απο 63Ε(69Ε κανονικά)?

Καμιά ιδέα για το συνολικό κόστος πχ για εκδρομή στην Ζιρόνα και Φιγκέρες στο μουσείο Νταλί;

ANEL

Member

Να πάω αυτόνομα?
δηλαδή τα εισιτήρια για τρένο η αλλο μεσο μαζικής μεταφοράς συν τα εισιτήρια για τα μουσεία να βγούν με ατομική πρωτοβουλία
ή
να προτιμήσω τις ημερήσιες εκδρομές και ξένοιαστες απο σκοτούρες οργάνωσης που "κλείνεις" στο γραφείο τουρισμού στην Πλάσα Καταλούνια οι οποίες έκαστη μεσω ιντερνετ κοστίζει απο 63Ε(69Ε κανονικά)?

Καμιά ιδέα για το συνολικό κόστος πχ για εκδρομή στην Ζιρόνα και Φιγκέρες στο μουσείο Νταλί;
επειδή αυτη την εκδρομή στο Φιγκαρές και στο μουσείο Νταλί την κοίταξα και εγώ νομίζω ότι ειναι πιο οικονομικά να κλείσεις θέση στο τρένο και είσοδο στο μουσείο μόνος σου.όμως επειδή δεν είμαι και εντελώς σίγουρη για τη τιμή που δινεται στο site της renfe για την διαδρομή σκέφτομαι να το τσεκάρω όταν φτάσω και νάποφασίσω εκεί .το μουσείο νομίζω ότι θέλει να έχεις κλείσει τηνεπίσκεψή σου από πριν.ξέρεις αν ισχύει αυτό?

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
από οτι είδα στο σάιτ των ρενφε το εισιτήριο με το καταλούνια εξπρες για φιγκουέρες έχει 10,30Ε, συν αλλα τόσα πίσω φαντάζομαι παει στα 21 ευρώ περίπου.

Δεν ξέρω τι γίνεται αν κάνεις στάση στη Ζιρόνα κατά την επιστροφή.
Μπορείς δηλαδη να βγάλεις εισιτήριο απο Φιγκουέρες για Βαρκελώνη με στάση στην Ζιρόνα, η θα πρέπει να βγάλεις εισιτηριο φιγκουέρες Ζιρόνα και μετά Ζιρόνα Βαρκελώνη.
Το εισιτήριο Φιγκουέρες Ζιρόνα κάνει 3,05 Ε με το Καταλούνια Εξπρές
και Ζιρόνα Βαρκελώνη κάνει 7,05Ε

εδώ νομιζω μπορείς να κλείσεις εισιτήρια απο πριναλλα δεν ειμαι κ σιγουρος. Κάτι ειδα για 25 εισιτήρια μινιμουμ.
το κομμάτι παει περιπου στα 7Ε, νομίζω!

FundaciΓ³ Gala - Salvador DalΓ­ - FundaciΓ³ Gala - Salvador DalΓ­

ANEL

Member
από οτι είδα στο σάιτ των ρενφε το εισιτήριο με το καταλούνια εξπρες για φιγκουέρες έχει 10,30Ε, συν αλλα τόσα πίσω φαντάζομαι παει στα 21 ευρώ περίπου.

Μπορείς δηλαδη να βγάλεις εισιτήριο απο Φιγκουέρες για Βαρκελώνη με στάση στην Ζιρόνα, η θα πρέπει να βγάλεις εισιτηριο φιγκουέρες Ζιρόνα και μετά Ζιρόνα Βαρκελώνη.

εδώ νομιζω μπορείς να κλείσεις εισιτήρια απο πριναλλα δεν ειμαι κ σιγουρος. Κάτι ειδα για 25 εισιτήρια μινιμουμ.

FundaciΓ³ Gala - Salvador DalΓ* - FundaciΓ³ Gala - Salvador DalΓ*
τα ίδια έχω βρει και εγώ άρα μάλλον είναι καλύτερα να πας μόνος σου.όσο για τα εισιτήρια νομίζω ότι ισχύει η δεύτερη περίπτωση δηλ.όχι στάση στη Ζιρόνα.θα μείνεις καιρό στη βαρκελώνη?

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία

girona με κτέλ. 4.5 ευρά,σε μιάμισι ώρα...τουλάχιστον 4 δρομολόγια την μερα..ρώτα να σου δώσουν το καρτελάκι με τις ώρες για να ξέρεις την επιστροφή σου...

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
girona με κτέλ. 4.5 ευρά,σε μιάμισι ώρα...τουλάχιστον 4 δρομολόγια την μερα..ρώτα να σου δώσουν το καρτελάκι με τις ώρες για να ξέρεις την επιστροφή σου...
ρενάτα εννοεις μονο να πας ζιρόνα απο βαρκελώνη με 4,5Ευρά;
και απο που να τα ζητήσω; απο το γραφειο τουρισμου στην πλάσα καταλουνια; η από κάπου αλλού;

5 μερόνυχτα!

ANEL

Member
ρενάτα εννοεις μονο να πας ζιρόνα απο βαρκελώνη με 4,5Ευρά;
και απο που να τα ζητήσω; απο το γραφειο τουρισμου στην πλάσα καταλουνια; η από κάπου αλλού;

5 μερόνυχτα!
ωραία ο ενας πάει ο άλλος φεύγει,αλλά πάντα κάποιος είναι εκεί.καλά να πας και καλά να περάσεις.:lol:

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική

FundaciΓ³ Gala - Salvador DalΓ* - FundaciΓ³ Gala - Salvador DalΓ*
.βαρκελωνη-φιγερες και μετα φιγερες-ζιρονα-βαρκελωνη.απο φιγερες κοβεις για ζιρονα και απο ζιρονα για βαρκελωνη στους σταθμους των τρενων κοστος γυρω στα 21 ευρω.
το εκανα πριν λιγεσ μερες..με καταλουνια εξπρες

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία

thano, επειδη και εγω σκεφτομαι να κανω αυτες τις 2 εκδρομες,
οταν με το καλο γυρισεις, γραψε μας αναλυτικα κοστος και εντυπωσεις(ειδικα για μονσερατ)!!!καλο ταξιδι και παλι!!:clap::clap::clap:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
thano φτού!!! δεν σε πρόλαβα...πας στο σταθμό του κτέλ αφού ρωτήσεις που είναι (πήραμε ταξί) και εκεί βγάζεις το εισιτήριο.. το βγάζεις και μέσα στο λεωφορείο .έχει συχνά.να διευκρινίσεις όμως οτι πας στην πόλη girona, γιατί αυτοί καταλαβαίνουν στο αεροδρόμιο της girona..δεν ξέρω γιατί,αλλα δυσκολευτήκαν να το κατανοήσουν...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
thano φτού!!! δεν σε πρόλαβα...πας στο σταθμό του κτέλ αφού ρωτήσεις που είναι (πήραμε ταξί) και εκεί βγάζεις το εισιτήριο.. το βγάζεις και μέσα στο λεωφορείο .έχει συχνά.να διευκρινίσεις όμως οτι πας στην πόλη girona, γιατί αυτοί καταλαβαίνουν στο αεροδρόμιο της girona..δεν ξέρω γιατί,αλλα δυσκολευτήκαν να το κατανοήσουν...
Το αεροδρομιο της Girona είναι αυτό που χρησιμοποιεί η Ryanair ώς αεροδρόμιο της Βαρκελώνης...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα