• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ισπανία ταξιδι στην βαρκελωνη

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Τελικά αυτό το τσουρέκι....ποιος θα το πρωτοπάρει; :bleh::bleh::bleh:

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
οπως μου εκμυστηρεύθηκε ο φιλος μου που θα παει ξανά Βαρκελώνη
τα τσουρέκια θα μοιραστούνε μετα το ταξίδι.

Θα κάνει το προγραμμά του βαση των πληροφοριών που μαζεψε απο εδώ
και για καθε πληροφορια που αξιοποιηθηκε θα υπάρχει και απο ενα τσουρέκι!

οπωτε ας βαλουν ολες και ολοι τα δυνατά τους!!!:haha:

πάντως σας ευχαριστει θερμά προκαταβολικα για καθε πληροφορία!

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Εγώ πήγα σήμερα στο αεροδρόμιο να παραλάβω κάτι φίλους....και το τσίμπησα το τσουρεκάκι μου με γεύση κάστανο! :D

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
καμιά καλή πρόταση για hostel εντός κ εκτός Βαρκελώνης?

Επί τη ευκαιρία, επιβεβαίωσα χθες από καλή φίλη στην Βαρκελώνη πως η 24η Ιουνίου στην Καταλωνία και φαντάζομαι σε ολη την Ισπανία είναι αργία ενω το βράδυ της 23ης Ιουνίου ολη η πολη γιορτάζει την μικρότερη νύχτα του χρόνου με φωτιές στις παραλίες και με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα την Nit de Sant Joan

Οσοι πιστοί βαρκελωνόπληκτοι προσέλθετε!:clap:
ραντεβού το βράδυ στις 23 Ιουνίου στις 21 στην Μπαρσελονέτα κάτω απο το μεγάλο ψάρι, στις διδυμες πολυκατοικίες!:haha:
Αυτό για οσες κ οσους ρωτούσαν σε αλλο τόπικ για την συνάντηση της Βαρκελώνης!:cool::clap::haha:

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
ρε θανο με τον πονο μας παιζεις???:bleh::bleh:παλι στις φωτο θα αρκεστω,την τυχη μου!:haha:

sw33t

Member
Επόμενο Ταξίδι
χμμ..
Ας κάνω και εγώ την "άσχετη" επί του θέματος (τσουρέκι) ερώτηση : έχει πάει κανείς Ανδόρα? Αξίζει?

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
Ας κάνω και εγώ την "άσχετη" επί του θέματος (τσουρέκι) ερώτηση : έχει πάει κανείς Ανδόρα? Αξίζει?
υπαρχει ιστορια εν εξελιξει για την ανδορρα απο την δωροθεα εδω.. http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...EA%E9-%F3%F4%E1-%F0%F5%F1%E7%ED%E1%DF%E1.html εχουμε γραψει και αποψεις.. επισης, εχω γραψει κι εγω κατι λιγα στην ιστορια μου για βαρκελωνη... http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...F2-%F3%F4%E7-%E2%E1%F1%EA%E5%EB%FE%ED%E7.html

αναλογα με το γουστο σου κρινεις αν θελεις να πας ... :p

getxowoman

Member
Thanosth στις 24/6 ειναι αργια μονο στην καταλωνια. Επισης εισαι τυχερος γιατι εκεινη τη μερα θα δεις και τα περιφημα casteller και απο οτι ειδα το γιορταζουν στη plaza san jaume,αλλα ψαξτο καλυτερα εκει οταν πας. Επισης στις 23/06 το βραδυ σε ολη την ισπανια γιορταζουν το san juan, με φωτιες ειτε στην παραλια,ειτε στις πλατειες.
Η τιμη για το ισπανικο χωριο ειναι 8,5 ευρω.

sw33t

Member
Επόμενο Ταξίδι
χμμ..
http://www.travelstories.gr/members/chrikky-1691.htmlchrikky & Samion σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.. Δεν είχα δει ότι υπάρχει ιστορία.. :)
Νομίζω ότι θα την επισκεφτώ μόνο και μόνο για να ψωνίσω :)

και μια τελευταία ερώτηση.. Θα μένουμε στην rampla ανάμεσα στη στάση liceau και drassanes.. πώς θα πάμε στο Sant Estacio? :$
Εισητήρια να βγάλουμε από την προηγούμενη μέρα ή και την ίδια μέρα θα είμαστε οκ?

Last edited by a moderator:

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
με την πρασινη γραμμη χωρις καμια ανταποκριση προς zona universitaria :)

http://www.tmb.cat/img/genplano.pdf

προσοχη το sants estacio θα το βρεις καμια φορα γραμμενο και ως barcelona sants ;)

sw33t

Member
Επόμενο Ταξίδι
χμμ..
Να'σαι καλά chrikky μου!!
Χίλια ευχαριστώ..!!!

Επίσης στην ιστορία της Δωροθέας διάβασα κάτι για έλεγχο στα σύνορα.. Χρειαζόμαστε διαβατήριο ή και με τις καινούριες ταυτότητας είμαστε εντάξει?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα