• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ισπανία ταξιδι στην βαρκελωνη

getxowoman

Member
συμφωνω για το ισπανικο χωριο,αλλα το καλοκαιρι βαζουν θερινο κινηματογραφο,εδω δε παιζει και πολυ αυτο, και καθεσαι σε μαξιλαρες,μου αρεσε οταν ειχα παει,μονο που δε θυμαμαι αν οι ταινιες ειναι στα ισπανικα η στα αγλικα,θα κοιταξω και θα σου πω.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
μαλλον πρεπει να αρχισουμε να ανοιγουμε τα ημερολογια για την επομενη αδεια.εγω μπορω 1η αυγουστου!!! αλλος κανεις????

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
πηγαινε να το δεις το χωριο μια και εχεις εξαντλησει ολα τα υπολοιπα.. αξιζει και μονο για να μελετησεις την αρχιτεκτονικη του καθε κτιριου (και καλα οτι αναπαριστα μια διαφορετικη περιοχη της ισπανιας)

κατα τα αλλα, ουτε και εγω τρελαθηκα.. ειδικα με το οτι ολα ειναι μαγαζακια μεσα... anyway, μια βολτα την αξιζει... (αν και εχει εισιτηριο πρεπει να σου πω..)

efi.hania

Member
Ταξίδι-Όνειρο
papua
μας εκλεψαν στη βαρκελωνη και δεν το πηραμε και χαμπαρι μερα μεσημερι διαπιστωσα οτι μου λειπε ενα μικρο πορτοφολακι μεσα απο την τσαντα ευτυχως ηταν το δευτερο αυτο με τα λιγα λεφτα και τιποτα αλλο ουτε καρτες ουτε χαρτια.κατα τ αλλα καθε βραδυ 7 νυχτες εξω και επιστροφη ξενοδοχειο μετα τις 8-9-10 το πρωι και δεν εγινε τιποτα ουτε καν να φοβηθουμε 2 κοριτσια μονα

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
και μενα δεν μου αρεσε μου φανηκε χασιμο χρονου και χρηματων βεβαια(τσουχτερο λιγακι για αυτο που προσφερε).βεβαια η θεα και ο περιβαλλον χωρος του monjuic σε αποζημειωνει.και να φανταστειτε δεν ειχα σκοπο να παω πηγα για να αγορασω καποια υλικα για ψηφιδωτα για μια φιλη μου

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
ο ταξιδευτής προς Βαρκελώνη σας ευχαριστεί για τις πρώτες χρησιμες πληροφορίες!:clap::cool:

Υ.Γ.:
(το τσουρέκι μπορεί να γίνει μια σοκολάτα από εκεί παρακαλώ; :haha:)
θα ενημερωθεί ο ταξιδευτής και αν ειναι εφικτό να ενημερωθεις εν καιρώ! Θα του προκαλέσει εκπληξη παντως! Θα κάνει οτι μπορεί!:haha:

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
ναι η βολτα στο μονζουικ on foot ηταν το καλυτερο κομματι! γιατι δεν το βρηκαμε και με την πρωτη! χαχα!

...το μονο κακο ηταν οτι ηταν η μονη ζεστη μερα που αντιμετωπίσαμε στη βαρκελωνη και ολα αυτα γινανε με τον ηλιο νταλα! :)

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Φίλε Θάνο, μόλις επέστρεψα από τα μέρη που προτίθεσαι να πας...

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω στη διαμονή, γιατί ήμουν φιλοξενούμενη, ούτε και στα ΜΜΜ, γιατί νοικιάσαμε αυτοκίνητο.

Εμεινα στο Salou, νότια της Tarragona, στην Costa Dorada, περιοχή με χρυσαφένιες αμμουδιές, που γεμίζει από κόσμο το καλοκαίρι. Οσον αφορά λοιπόν την περιοχή νότια της Βαρκελώνης, συνιστώ περίπατο στην παλιά πόλη της Tarragona και φαγητό στο Cambrils, φημισμένο ψαροχώρι ,λίγο μετά το Salou.

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ως προς τα βόρεια, που θέλεις να πας, θα σε γοητέψει το Montserrat, υπέροχη η διαδρομή και η ανάβαση στο μοναστήρι με τελεφερίκ, θα σου κόψει την ανάσα. Εχω ανεβάσει και δυο φωτο, πάρε μια ιδέα..

Εκείνη όμως, που μου έκλεψε την καρδιά, ήταν η Girona! Μαγευτική η παλιά πόλη, ο καθεδρικός της, το ποτάμι με τα κρεμαστά, πολύχρωμα σπίτια, η θέα..Δεν ήθελα να φύγω..

Για το Figueres, μόνο για το μουσείο Dali, η πόλη δεν μ΄εντυπωσίασε..

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Αν κινηθείς με ΙΧ, να ξέρεις ότι τα διόδια στην Καταλωνία είναι πανάκριβα και η κίνηση στην εθνική ανυπόφορη, παρέα με εκατοντάδες φορτηγά μέχρι τα σύνορα...

Οτι άλλο θελήσεις, στη διάθεσή σου:)

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
οπως καταλαβαινεις pandora, περιμενουμε ιστοριουλα :) :) :)

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Υπόσχομαι ναι! Με την πρώτη ευκαιρία...:)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα