Υποθέτω πως τότε θα είναι έτοιμη για να λειτουργήσει πλέον κανονικά, αλλά παρόλα αυτά δε νομίζω να είναι έτοιμη τόσο νωρίς, αφού θεωρώ ότι έχουν να τελειώσουν αρκετά πράγματα ακόμη στο εξωτερικό της εκκλησίας τουλάχιστον.μμμμ,το ειχα υπολογισει για καποια χρονια αργοτερα οτι θα γινοταν αυτο.δεν ελεγαν για το 2030?η' εννοουσαν οτι θα ειναι οριστικα τελειωμενη τοτε?
παντως εγω που ειχα παει κυριακη ειχα πετυχει λειτουργια μεσα και ηταν περιπου 30ατομα (μαζι και εμεις).ηταν βεβαια αρκετα νωρις και οι τουριστες δεν ειχαν πλακωσει ακομη.ηταν μαγευτικο οταν οι ηλιαχτιδες εμπιαναν στον χωρο μεσα απο τα βιτρο,απιστευτοι χρωματισμοι.
συμφωνώ με την getxowoman οσον αφορά το τσαντακι...τα χρηματα,πιστωτικη και διαβατήριο παντα μεσα στο τσαντακι και μεσα απο το παντελονι!!!Στη la rambla αυτο που πρεπει να προσεχεις ειναι οταν σου αποσπουν την προσοχη σου οι καλλιτεχνες του δρομου,χαζευεις και ξεχνας για λιγο να προσεχεις τα προσωπικα σου αντικειμενα.
Υπαρχει τσαντακι,τυπου μπανανα,το οποιο το φορας μεσα απο το παντελονι,εκει εχεις το διαβατηριο και τα χρηματα.
εννοειται οτι δεν προκειται να με αποτρεψει κατι απο ενα ταξιδι στην βαρκελωνη,αλλα εννοω αυτο ακριβως αυτο που γραφει η mary!καθε μια κριτικη εχει και ενα ή δυο περιστατικα που ειδαν ή συνεβησαν σε αυτους.εννοείται ότι πρέπει ο καθένας να είναι προσεκτικός και να μη κουβαλάει πολλά χρήματα επάνω του. Πάντως μάλλον κλέβουν αρκετά στην Βαρκελώνη γιατί το καλοκαίρι που πήγα για 6 μέρες πέτυχα δύο περιστατικά κλοπής να συμβαίνουν μπροστά μου.