• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ταξιδι και καπνισμα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Δίκιο έχει ο κύριος admin! :oops:

qashqai

New Member
Στην Αγγλία πάντως δεν επιτρέπεται ούτε στα μπαρ και όσοι θέλουνε κα καπνίσουν βγαίνουν έξω.
Η πλάκα είναι με τους "Ελληνάρες" που είναι ως επι το πλείστον θεριακλήδες και κάνουνε δικά τους πηγαδάκια έξω από το μπαρ, με τις μπύρες ή τα ποτά τους κι ας έχει ψόφο κι ας βρέχει :)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Στην Αγγλία πάντως δεν επιτρέπεται ούτε στα μπαρ και όσοι θέλουνε κα καπνίσουν βγαίνουν έξω.
Η πλάκα είναι με τους "Ελληνάρες" που είναι ως επι το πλείστον θεριακλήδες και κάνουνε δικά τους πηγαδάκια έξω από το μπαρ, με τις μπύρες ή τα ποτά τους κι ας έχει ψόφο κι ας βρέχει :)
Δε νομίζω ότι το κάνουν οι έλληνες μόνο. Είδα ακριβώς το ίδιο σκηνικό βράδυ στο Μπέρμιγχαμ, υπό βροχή και παγωνιά έξω από μπαρ.

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Εξαιρετική εντύπωση μου έκανε (καπνίστρια γαρ), το αεροδρόμιο της Ζυρίχης, όπου υπάρχουν αίθουσες, τουλάχιστον 3 (όχι...τηλεφωνικοί θάλαμοι), χλιδάτες για να καπνίσεις κι ένα καφέ-μπαρ στπν ημιόροφο, στην είσοδο του αεροδρομίου, για ν΄απολαύσεις και ελαφρύ φαγητό, εαν θέλεις...

Αντίθετα, στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης, σε κανένα σημείο εντός του αεροδρομίου, δεν βρήκα ούτε σπιθαμή χώρου, για καπνίζοντες...:(
Στα μέρη που κινήθηκα όμως, στην Καταλωνία, υπάρχει όντως το αυτοκόλλητο, σε όλα τα μπαρ κι εστιατόρια (όπως αναφέρει η getxowoman), με πλειοψηφία βέβαια...τί φαντάζεστε? Τα μαγαζιά που επιτρέπεται το κάπνισμα...:)

Ησυχα λοιπόν και πολιτισμένα, κάνεις την επιλογή σου και περνάς τον πολύτιμο (στα ταξίδια) χρόνο σου, όπως ακριβώς επιθυμείς...

Αυτό νομίζω πως είναι, ότι πιο λογικό, για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι...:)

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
το αεροδρομιο της Φρανκ. το διαφημιζουν περηφανοι ως ενα no-smoking airport...προφανως για αυτο απαγορευεται παντου το καπνισμα

Menia21

Member
Επόμενο Ταξίδι
Το σχεδιάζω...
Ταξίδι-Όνειρο
Photography trip
Δε διαφωνώ. Όταν μίλησα για ρατσισμό εννοούσα πολύ απλά τη συμπεριφορά κάποιων που σε κοιτάνε λες και είσαι λεπρός επειδή καπνίζεις και σου φέρονται με τη μεγαλύτερη αγένεια! Και εννοείται ότι αν κάποιος δε σε σέβεται, πολύ καλά θα κάνεις και θα του την πεις! Αυτό όμως είναι αμοιβαίο..
Φίλε Astral, ας πάρουμε την Ελληνική πραγματικότητα. Εγώ π.χ. δεν καπνίζω. Στο γραφείο μου (το οποίο δεν έχει παράθυρα) είμαι μία και 5 καπνιστές. Ανάβουν όλοι ταυτόχρονα τσιγάρο, εγώ διαμαρτύρομαι με μορφή αστεϊσμού για να μην έχουμε παρεξηγήσεις και φυσικά, κανένα τσιγάρο δεν σβήνει. Είμαι λοιπόν εγώ υποχρεωμένη να αναπνεω όλη αυτή τη μουτζούρα σε χώρο που δεν αερίζεται και που έχει δύο ταμπέλες "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ"? Ποιος δεν σέβεται ποιον τελικά?
Πάντα φιλικά και σόρυ για το οφ-τόπικ.

GTS

Member
Φίλε Astral, ας πάρουμε την Ελληνική πραγματικότητα. Εγώ π.χ. δεν καπνίζω. Στο γραφείο μου (το οποίο δεν έχει παράθυρα) είμαι μία και 5 καπνιστές. Ανάβουν όλοι ταυτόχρονα τσιγάρο, εγώ διαμαρτύρομαι με μορφή αστεϊσμού για να μην έχουμε παρεξηγήσεις και φυσικά, κανένα τσιγάρο δεν σβήνει. Είμαι λοιπόν εγώ υποχρεωμένη να αναπνεω όλη αυτή τη μουτζούρα σε χώρο που δεν αερίζεται και που έχει δύο ταμπέλες "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ"? Ποιος δεν σέβεται ποιον τελικά?
Πάντα φιλικά και σόρυ για το οφ-τόπικ.
Μένια, ως πρώην καπνιστής σου δηλώνω ότι κακώς το ανέχεσαι....να κάνεις φασαρία αν δε καταλαβαίνουν, τι είσαι δηλαδή για να ανέχεσαι τη βρώμα του καθενός? Διότι το τσιγάρο είναι βρώμα.

Όσο για την Αγγλία, όλο Άγγλους έβλεπα έξω από τις παμπ να καπνίζουν.....

teti

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τανζανία-Ζανζιβάρη-Κένυα
Ταξίδι-Όνειρο
bora bora
τον Νοέμβριο 2008 που πήγα στην Βουδαπέστη μας είχαν πεί ότι δεν επιτρέπεται το κάπνισμα στα ξενοδοχεία,καφετέριες,εστιατόρια μπάρ . Τελικά στα περισσότερα μαγαζιά που πήγαμε, ακόμη και στο μπάρ του ξενοδοχείου επιτρεπόταν. Πιστεύω να ισχεί ακόμη.

rethimno01

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγράδι, Μουσείο Τέσλα
Πάντως τα ταξίδια είναι πρόβλημα για τους καπνιστές. Να επιστρέφει ο συνάδελφος από Κίνα (πολύωρο το ταξίδι) και να μην μπορεί να καπνίσει. Στο αεροπλάνο απαγορεύεται, στο ενδιάμεσο αερδοδρόμιο (όπου αλλάζει αεροπλάνο) πάλι απαγορεύεται. Ας κάνουν ένα δωματιάκι. Τόσο δύσκολο είναι;

efi.hania

Member
Ταξίδι-Όνειρο
papua
στο αεροδρομιο της ταιτης το καπνισμα επιτρεπετε ακομα και στο check in!!

Kate7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Europe roadtrip by moto
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Επειδή πήγα στην Βουδαπέστη τον Νοέμβρη 2008 και επειδή είμαστε μανιώδεις καπνιστές όλη η παρέα, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με το τσιγάρο ΠΟΥΘΕΝΑ!!!
Μέχρι και στο τρένο που πήραμε για να κάνουμε μια ολοήμερη στην Βιέννη, καπνίζαμε!!
Μόλις φύγαμε από τα σύνορα της Ουγγαρίας, τότε μας έκαναν παρατήρηση για το τσιγάρο οι Αυστριακοί υπάλληλοι του τρένου!!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος