astral
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού - Αργεντινή
Δίκιο έχει ο κύριος admin!
Δε νομίζω ότι το κάνουν οι έλληνες μόνο. Είδα ακριβώς το ίδιο σκηνικό βράδυ στο Μπέρμιγχαμ, υπό βροχή και παγωνιά έξω από μπαρ.Στην Αγγλία πάντως δεν επιτρέπεται ούτε στα μπαρ και όσοι θέλουνε κα καπνίσουν βγαίνουν έξω.
Η πλάκα είναι με τους "Ελληνάρες" που είναι ως επι το πλείστον θεριακλήδες και κάνουνε δικά τους πηγαδάκια έξω από το μπαρ, με τις μπύρες ή τα ποτά τους κι ας έχει ψόφο κι ας βρέχει
Φίλε Astral, ας πάρουμε την Ελληνική πραγματικότητα. Εγώ π.χ. δεν καπνίζω. Στο γραφείο μου (το οποίο δεν έχει παράθυρα) είμαι μία και 5 καπνιστές. Ανάβουν όλοι ταυτόχρονα τσιγάρο, εγώ διαμαρτύρομαι με μορφή αστεϊσμού για να μην έχουμε παρεξηγήσεις και φυσικά, κανένα τσιγάρο δεν σβήνει. Είμαι λοιπόν εγώ υποχρεωμένη να αναπνεω όλη αυτή τη μουτζούρα σε χώρο που δεν αερίζεται και που έχει δύο ταμπέλες "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ"? Ποιος δεν σέβεται ποιον τελικά?Δε διαφωνώ. Όταν μίλησα για ρατσισμό εννοούσα πολύ απλά τη συμπεριφορά κάποιων που σε κοιτάνε λες και είσαι λεπρός επειδή καπνίζεις και σου φέρονται με τη μεγαλύτερη αγένεια! Και εννοείται ότι αν κάποιος δε σε σέβεται, πολύ καλά θα κάνεις και θα του την πεις! Αυτό όμως είναι αμοιβαίο..
Μένια, ως πρώην καπνιστής σου δηλώνω ότι κακώς το ανέχεσαι....να κάνεις φασαρία αν δε καταλαβαίνουν, τι είσαι δηλαδή για να ανέχεσαι τη βρώμα του καθενός? Διότι το τσιγάρο είναι βρώμα.Φίλε Astral, ας πάρουμε την Ελληνική πραγματικότητα. Εγώ π.χ. δεν καπνίζω. Στο γραφείο μου (το οποίο δεν έχει παράθυρα) είμαι μία και 5 καπνιστές. Ανάβουν όλοι ταυτόχρονα τσιγάρο, εγώ διαμαρτύρομαι με μορφή αστεϊσμού για να μην έχουμε παρεξηγήσεις και φυσικά, κανένα τσιγάρο δεν σβήνει. Είμαι λοιπόν εγώ υποχρεωμένη να αναπνεω όλη αυτή τη μουτζούρα σε χώρο που δεν αερίζεται και που έχει δύο ταμπέλες "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ"? Ποιος δεν σέβεται ποιον τελικά?
Πάντα φιλικά και σόρυ για το οφ-τόπικ.