tita
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
[FONT='][SIZE=1]ΙΧΘΥΕΣ [/B][/CENTER]
[B][FONT=']
[FONT=']ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ:[/B][FONT=']Γεννημένοι ονειροπόλοι, σας αρέσει να κάνετε “πραγματικότητα” τις φαντασιώσεις σας. Τα πρακτικά θέματα δεν σας απασχολούν! Προτιμάτε να τα διαχειρίζονται οι κατά “περιόδους” σύντροφοί σας. Σας ενδιαφέρει πάντα να συνδυάζετε τις εξορμήσεις σας (κολύμβηση, καταδύσεις, ιστιοπλοΐα) με πνευματική τροφή! Επομένως είναι πολύ πιθανό να καταλήξετε σε κάποιο όμορφο, ήρεμο και παραθαλάσσιο μέρος, όπου θ’ αγναντεύετε με τις ώρες τη θάλασσα. Το μόνο που λείπει είναι ένας σύντροφος που να συμμερίζεται τις ρομαντικές σας διαθέσεις.
[FONT=']ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ:[/B][FONT=']Ρομαντικά μου ψαράκια, για σας επιλέξαμε τη βασιλεύουσα όλων, την Κωνσταντινούπολη. Ο Βόσπορος τη νύχτα, οι άπειρες εκκλησίες, τα ιστορικά μνημεία και γενικώς η αύρα που αποπνέει η «πόλη», θα σας μεταφέρουν σε χρόνια παλιά κι ονειρεμένα. Εναλλακτική λύση στην Ελλάδα είναι τα πανέμορφα Γιάννενα. Tο κάστρο, το υπέροχο ομολογουμένως τζαμί, τα τείχη, τα μοναστήρια και τα παλιά σπίτια, συνθέτουν την εικόνα της πόλης. Ένας ήρεμος προορισμός, κατάλληλος για σας και το ταίρι σας.
μπααα...σε εμένα νομίζω πέφτει αρκετά έξω, έως τελείως.
Last edited by a moderator: