DION7
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- που???
- Ταξίδι-Όνειρο
- ολη η καραιβικη
εγω σαν λεοντας με ωροσκοπο ζυγο δυστηχως εγκρινω και επαυξανω
Τι ακριβως εγκρινεις dion ? το Μοντε Καρλο ...γιατι οχι ?? γουστα ειναι αυτα....το δυστυχως που παει στο συνδιασμο Λεων με Ζυγο ??? πολυ καλος...εγω Λεων με οροσκοπο Διδυμο ( φωτια και αερας )εγω σαν λεοντας με ωροσκοπο ζυγο δυστηχως εγκρινω και επαυξανω
το δυστηχως παει στη καλοπεραση που ευελπιστω να μη γινεται ψωναραΤι ακριβως εγκρινεις dion ? το Μοντε Καρλο ...γιατι οχι ?? γουστα ειναι αυτα....το δυστυχως που παει στο συνδιασμο Λεων με Ζυγο ??? πολυ καλος...εγω Λεων με οροσκοπο Διδυμο ( φωτια και αερας )
Και πολυ καλα κανεις...ποιος θελει τη μιζερια , τη κακοπεραση και τις κακουχιες ???? ασε που το ζωδιο μας ειναι το best ??? κυριαρχος πλανητης ηλιος ????το δυστηχως παει στη καλοπεραση που ευελπιστω να μη γινεται ψωναρα
στο μπεστ συμφωνω αλλα να δουμε τι πιστευουν και οι αλλοι. κοριτσια τι λετεΚαι πολυ καλα κανεις...ποιος θελει τη μιζερια , τη κακοπεραση και τις κακουχιες ???? ασε που το ζωδιο μας ειναι το best ??? κυριαρχος πλανητης ηλιος ????
Dion δεν βλεπω ανταποκριση μαλλον συμφωνουνε ολοι μαζι μαςστο μπεστ συμφωνω αλλα να δουμε τι πιστευουν και οι αλλοι. κοριτσια τι λετε
Ταξίδια και ζώδια!
Αν θέλετε εδώ μπορούμε να αναπτύξομε το θέμα αυτό ,και μην γελάτε, τίποτα δεν είναι τυχαίο.Μιλάμε για ζώδια,δηλαδή για βασικά χαρακτηριστικά των ατόμων που αντιπροσωπεύονται από την μέρα γέννησης τους,τις θέσεις των πλανητών,χρόνο ημερομηνία εποχή κλπ.
Εδώ δεν θα μιλήσομε για τα ζώδια όπως τα αναπτύσουν και τα έχουν κακοποιήσει διάφοροι αμφιλεγόμενοι τύπου αστρολόγοι σε βλακώδη περιοδικά,αλλα για το πώς ο καθένας από εμάς βάσει του ζωδίου του –βασικά χαρακτηριστικά που το διέπουν,σκέπτεται,οργανώνει ,αποφασίζει ένα ταξίδι του…
Πχ.σκορπιός. ένα δυναμικό ζώδιο,αποφασιστικό,κυκλοθυμικό εκρηκτικό,διαλέγει ταξίδια με μεγάλο βαθμό δυσκολίας ,αρέσκεται στην περιπέτεια,αποφασίζει γρήγορα,και αν δεν του κάτσει και παρέα σηκώνεται και φεύγει με το καπελάκι του γιατί είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει το οτιδήποτε και μάλιστα το προτιμά πολλές φορές από το να έχει μια παρέα που θα τον μεταμορφώνει σε τέρας από τα νεύρα του!!!
Ένας σκορπιός αποκλείεται να ακολουθήσει μια παρέα έτσι για να πάει κάπου,αλλα πρέπει να το θέλει πολύ ο ίδιος,έχει τσεκάρει οπωσδήποτε τά άτομα που θα τον συνοδεύσουν,και είναι σίγουρος ότι θα περάσει το καλύτερο δυνατόν! Στην παρέα είναι συγκαταβατικός,φροντίζει τους ανθρώπους που είναι κοντά του και τους σέβεται,δεν γκρινιάζει και πάντα προσπαθεί να βρεί μια χρυσή τομή που να ικανοποιεί όλη την παρέα!
Συνεχίστε λοιπόν αν σας ενδιαφέρει το παρόν τόπικ,και αν δεν σας αρέσει ρίξτε το στην πυρά!!