• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

στο Ελατοχώρι γιορτάζει το travelstories

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Τι να πω κι εγώ.. το προηγούμενο Σάββατο, ένα travelstorικό βράδυ στους Αμπελόκηπους, μια βδομάδα στην (Μπ)όχα και με το που γυρνάω βουρ για άλλη μια υπερπαραγωγή οργανωμένη αυτή την φορά από τους Βόρειους Toumpioti, Έρση και Thanosth. Σας ευχαριστούμε πολύ για την οργάνωση τούτου του ΣΚ. Τίποτα δεν θα ήταν τόσο καλό χωρίς εσάς! Και ευχαριστώ πολύ και όλη την παρέα των travelstorιστών που ο καθένας με τον τρόπο του δημιουργήσανε ένα μοναδικό διήμερο!! Ιδιαίτερη μνεία και ευχαριστήρια στους συνοδηγούς μου Ευαγγελία, Κική, Κώστα και Lepterius καθώς και πολλά ευχαριστώ στην Βάρσα για το όμορφο απόγευμα που μας επιφύλαξε (αν και έκανε τις προσπάθειές της να ξεπαστρέψει μερικούς από εμάς, δεν της κρατάμε κακία! Την αγαπάμε!!! Τα διαπιστευτήρια στο παρακάτω video)

ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΦΥΓΗΣ!!

Last edited by a moderator:

Soctama

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Τζαμάικα
Τα έκτακτα δελτία πολύ γέλιο...χαχαχχαχα!! Να στε καλά όλοι...

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Συγχαρητηρια για τα καταπληκτικα βιντεακια...πολυ γελιο.

Παντα τετοιες πετυχημενες συναντησεις ευχομαι και την επομενη φορα να μαζευτουν ακομα περισσοτεροι.

ΜΠΡΑΒΟ!!!:clap:

pasios

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Βενετία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
θέλω να ευχαριστήσω την lida για την επιμονή της να έρθω στην συνάντηση(είμαι ο γιάννης, φίλος της λήδας). Πέρασα ένα καταπληκτικό σ/κ !!!! Πραγματικά όλοι είστε υπέροχοι!!! Ανυπομονώ για την επόμενη συνάντηση!! Βαγγέλη,βλέπεις εεεε!!!!! ξεκίνησα να γράφω...

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Καλως τον! Καλη αρχη! Πολυ καλα εκανε η Lida που σε επεισε να ερθεις! Αντε και στις επομενες συναντησεις να μας ερχεσαι!

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Kαλώς τον Γιάννη :clap: Χαιρόμαστε πολύ που ξεκίνησες να γράφεις :clap:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
γιατί ηταν μπροστά της ο taver και ο traveller με τον Ρούλη του τραβηξαν την προσοχή απο την άλλη μεριά :haha::haha:
έχομε Ρούλη?? ποιος ειναι αυτός ο μεγαλόσωμος σκύλος του taver??:rolleyes:
ασε μου κόψανε two points επειδή εγραψα βλακεία..μαλον θα με πετσοκόψουν παλι ..άλλα στον βωμό του spam σκασίλα μου!!

XRISTOS71

Member
έχομε Ρούλη?? ποιος ειναι αυτός ο μεγαλόσωμος σκύλος του taver??:rolleyes:
ασε μου κόψανε two points επειδή εγραψα βλακεία..μαλον θα με πετσοκόψουν παλι ..άλλα στον βωμό του spam σκασίλα μου!!

υπάρχει στο video σκύλος του taver ??????

βάστα γερά συντρόφισα

Το spam ζει !
αυτο μας οδηγεί

Κάτω οι εξουσιστές :spam:

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
ολόκληρο σχέδιο κατέστρωσα με τον ΟΣΕ μα να γλυτώσουν όλοι????? τι να πω...τετοια ατυχια? ... αντε περιμενω τους επομενους, κατα προτιμηση Κρητικους, ακουτε εσεις εκει κατω??? ...:D:D:D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom