• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

στο Ελατοχώρι γιορτάζει το travelstories

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Αχ, εχω μια αδυναμια στην μακεδονικη φιλοξενια!!!:clap::clap:
Χαιρομαι τοσο πολυ για εσας που περασατε υπεροχα,και ζηλευω τοοοσοοοο που δεν ημουν εκει...

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ουφ! Γυρισαμε!
Και σημερα η ημερα ηταν τελεια!
Μια βολτα μεσα στα δαση μεχρι που φτασαμε σε εναν ομορφο καταραχτη. Κατοπιν
αποχαιρετησαμε το πρωτο κλιμακιο που εφυγε: ΚΙΚΙ μου δε σε ειδα να σε αποχαιρετησω.
Ενα καφεδακι στο Ινδιανικο Χωριο για να στανιαρουμε και να αποχαιρετησουμε το δευτερο κλιμακιο το οποιο κατηφοριζε για Αθηνα.
Μια εξαιρετικη διαδρομη μεταξυ Πιεριων και Ολυμπου για να φτασουμε στον Αγιο Δημητριο. Εκει ο Τουμπιωτης ειχε εκ νεου μεγαλουργησει: Μας ειχε κλεισει σε μια ταβερνα θεικη ονοματι Δηματης. Εφαγα εναν αγριοχοιρο στη σχαρα τον οποιον θα τον νοσταλγω για πολυ καιρο ακομη. Εκει μετα απο ακομη μια κτηνωδια αποχαιρετιστηκαμε με υποσχεσεις επαναληψης τετοιων εκδρομων τοσο στο εσωτερικο οσο και στο εξωτερικο.
Παιδια! Μου λειπετε ηδη!
Τουμπιωτη τις ευχαριστιες τις δικες μου και του αφεντη για την αψογη διοργανωση.
Traveller εφυγες χωρις να προλαβω να σου δωσω καστανα!

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Ααααχχχχ! Ήταν τέλεια, ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! :clap:
Περάσαμε ένα απίστευτο διήμερο, με πολλές συναντήσεις, πολύ γέλιο, την καλύτερη διάθεση από όλους, τι να λέμε, ήταν τέλεια! Χάρηκα που γνώρισα πολλούς ανθρώπους, που επιτέλους συνέδεσα το avatar με τα πρόσωπα.
Βέβαια το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας οφείλεται στην οργάνωση, και οργάνωση σημαίνει Toumpiotis μαζί με thanosth και ΕΡΣΗ.
Ο Toumpiotis που ξέρει καλά την περιοχή μας πήγε σε καταπληκτικά μέρη, σε μοναστήρια, καταρράχτες, ποτάμια, ινδιάνικα χωριά :haha: και βέβαια μας πήγε και για φαγητό, πολύ φαγητό :haha:
Να είστε όλοι καλά, πάντα ν' ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε.

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Επέστρεψα κιεγώ στην βάση μετά απο την υπέροχη συνάντηση μας.
Να ευχαριστήσω όλους αυτούς που μας τιμήσαν με την παρουσία τους ,ελπίζω να μας ξαναδωθεί η ευκαιρία να ειδωθούμε στα μέρη μας (μαζί με όλους όσους δεν μπόρεσαν να έρθουν) αλλά και αλλού να συναντηθούμε θα περάσουμε το ίδιο καλά.
Τι να πώ παιδιά ,τέτοια ομάδα που μαζεύτηκε εδώ δεν υπάρχει......
Ήδη αρχίζω και ονειρεύομαι την επόμενη.
και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Στο ΕΛατοχώρι...όταν οι "Βόρειοι" συνάντησαν τους "Νότιους":haha:

Περίμενα πολύ καιρό αυτή τη στιγμή και νά που ήρθε και τα είχε όλα!!!
Ευτυχής συγκυρία το ότι ο Βαγγέλης(toumpiotis)ήξερε πολύ καλά την περιοχή οπότε και ανέλαβε την διοργάνωση και την τρόπο τινά ξενάγηση μας...Βουνά,απίστευτη φύση!τύφλα νάχουν οι Ελβετικές Αλπεις:haha:,ποτάμια,καταρράκτες,γραφικά χωριουδάκια,ταβέρνα χωμένη μέσα στο δάσος,ινδιάνικο χωριό:clap:...,περιπατητικές διαδρομές,ανηφόρες κατηφόρες,φαγητό -γλέντια(καλά αυτά τα είδατε νομίζω σε φωτο:haha:).

Χάρηκα πολύ που γνώρισα άτομα που εδώ και αρκετό καιρό"ήξερα"στο φόρουμ αλλά μόνο μέσα από τα γραπτά τους και κατάφεραν και ήρθαν από μακρυά,τους ευχαριστούμε πολύ γι αυτό,όχι μόνο γίναμε μιά παρέα αλλά όλοι μα όλοι είχαμε κέφι,ζωντάνια,χαιρόμασταν και απολαμβάναμε την κάθε στιγμή,.
Χθές βράδυ όπως θα καταλάβατε και μέσα από τις φωτο που στείλαμε με την τούρτα κλπ και με τη συνομιλία με τον Δεφκαλίωνα η ατμόσφαιρα ήταν τόσο ζεστή,τόσο"γεμάτη"από συναισθήματα,δεν ξέρω ποιόν να πρωτοευχαριστήσω γιατί πολλοί συνέβαλαν με δωράκια,δουλειά,βίντεο κλπ,θα πώ μόνο ότι το μεγαλύτερο ευχαριστώ το δικαιούται ο Βαγγέλης γιατί πήρε"πάνω"του την όλη διοργάνωση και αποδείχθηκε άψογος!!
Πάντως μ αυτή την εκδρομή και την επιτυχία που είχε αποδεικνύεται ότι μπορούμε πέρα από φορουμικές κόντρες:haha:να κάνουμε παρέα,να γίνουμε φίλοι να ξεπεράσουμε πράγματα που ίσως κάποια στιγμή μας ενόχλησαν...

Nάμαστε καλά λοιπόν και σύντομα ελπίζω να τα ξαναπούμε!

Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
Τα σπάνε!!!

By the way, έχω φτιάξει flickr usergroup για το σάιτ, για να το αξιοποιήσουμε: Flickr: travelstoriesgr's Photostream

οπότε όποιος θέλει μπορεί να ρίχνει κι'εκεί πράμα.
:)
Να θυμίσω ότι υπάρχει ήδη το group του Travelstories στο Flickr που είχα δημιουργήσει κάποτε.

Όσον αφορά τη μάζωξή σας, μπράβο!! Πάντα τέτοια!! Φαντάζομαι περάσατε υπέροχα!!!

Χρόνια Πολλά Travelstories!!! :clap:

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Να θυμίσω ότι υπάρχει ήδη το group του Travelstories στο Flickr που είχα δημιουργήσει κάποτε.

Όσον αφορά τη μάζωξή σας, μπράβο!! Πάντα τέτοια!! Φαντάζομαι περάσατε υπέροχα!!!

Χρόνια Πολλά Travelstories!!! :clap:
Δημήτρη΄ευχαριστούμε για την υπενθύμηση και ελπίζουμε στην επόμενη συνάντηση να σε έχουμε μαζί μας.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Τώρα γιατί γυρίσαμε δεν ξέρω...Γιατί δεν σκεφτήκαμε μια καλή δικαιολογία, να το παρατείνουμε μια-δυό μέρες...:roll:
Πόσα ευχαριστώ, πόση αγάπη και πόσες αγκαλιές να χωρέσουν σε λίγες σειρές :D
Για την υπέροχη φιλοξενία, αγαπημένοι μας Βαγγέλη, Θάνο, Έρση και λοιπές πανέμορφες βορειοελλαδίτικες φατσούλες, δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν τα συναισθήματά μας :D Μας ξελογιάσατε και μας σκλαβώσατε, το καταλάβατε νομίζω...;):D
Σας περιμένουμε σύντομα προς τα κάτω, ήδη μας λείπετε...:grouphug: :kiss:
Πότε είπαμε θα γίνει η επόμενη ? :clap::clap::clap:

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
μερικές φορές δυσκολεύεσαι να βρεις τα σωστά και λιγοστά λόγια για να εκφράσεις με τον καλύτερο τρόπο αυτό που νιώθεις μέσα σου μετά από αυτά που βίωσες και αισθάνθηκες...

μία τέτοια στιγμή είναι και τώρα...
μιλήσαν οι παραπάνω συνφορουμίτες και τα είπανε αρκετά. όχι όμως όλα. κάτι που είναι νομίζω και εντελώς ουτοπικό...

και όσοι που διάβασαν τις προηγούμενες σελίδες σκεφτούν ίσως οτι αυτή η συναντηση-εκδρομή-ταξίδι-γιορτή ήταν μόνο γλέντι, χορός, τραγούδι, χαρά, νυχτερινή διασκέδαση κάνουν σκέψεις παραπλανητικές.

φταίμε και εμείς ίσως λίγο για αυτό γιατι με τα ποστ μας μέχρι τώρα δώσαμε βαρύτητα σε αυτο το κομμάτι...

τις περισσότερες ώρες αυτού του διημέρου για ορισμένους και τριημέρου τις περάσαμε ταξιδεύοντας.

Ο καιρός ήταν υπέροχα καλός, τέλειος για να απολαύσουμε το ποτάμι, τα βουνά, τους καταρράκτες, τις εκκλησίες, το δάσος, τη φύση την παρθένα, τις μυρωδιές της, τα λαγκάδια.

Λεπτομέρειες, είτε μέσω φωτογραφιών, είτε μέσω λέξεων και περιγραφών σύντομα θα τις κοινοποιήσουμε είτε σε αυτό το τόπικ είτε σε άλλα...

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον τουμπιώτη η καλύτερα στον Βαγγέλη μας, νομίζω είναι πολύ λίγο για να εκφράσω αυτό που σκέφτομαι,,,
ειναι αυτό που εγραψα στην αρχή

Ηταν η ψυχή αυτης της συνάντησης εκδρομής-ταξιδιού.
Ηταν ο αρχηγός μας, ο καπετάνιος μας, το μυαλό μας, ο σκηνοθέτης μας, ο ξεναγός μας, ο, ο, ο....

βαγγέλη υποκλίνομαι στα πολύπτυχα ταλέντα σου, στην διάθεση σου, στην οργάνωσή σου, στις χιουμουριστικές σου και σκηνοθετικές σου εμπνεύσεις, στις εκδρομικές σου επιλογές:clap::clap:

η λέξη ευχαριστώ φαντάζει φτωχή, τουλάχιστον γραμματικά....
να πω και να γράψω ευχαριστώ στα μέλη της θεσσαλονίκης και πέριξ που οταν γεννήθηκε η ιδέα της συνάντησης εκδρομής αυτής στο μυαλό μας ήταν να μαζευτούμε εμείς οι ...συνήθεις ύποπτοι;

να γράψω πιο πολύ ευχαριστώ στα μέλη που ήρθαν απο χιλιόμετρα μακρυά, πχ, απο το Γυθειο η ΚΙΚΗ, από την Σύρο ο galat, από την Αττική όλα τα παιδιά... και συγνώμη που δεν αναφέρω όλα τα άλλα;

να γράψω πολύ πολύ ευχαριστώ σε ολα τα μέλη που με την συμμετοχή τους και την παρουσία τους νιωσαμε και περάσαμε τόσο υπέροχα;

ελπίζω να με καταλαβαίνεται τι εννοω με την φτώχεια της λέξης ευχαριστώ...

ενα είναι σίγουρο: το θέμα της γεωγραφίας το κατέχουμε αρκετά καλά οσοι μαζευτήκαμε στα Πιέρια όρη.
Μετα απο αυτή την συνάντηση οι γνώσεις μας και για την ανθρωπογεωγραφία του φόρουμ μας, εμπλουτίστηκαν αρκετά.

κάποια στιγμή σκεφτηκα ότι τόση τραβελστορική και ταξιδιωτική αύρα βλ nicknames που το Σαββατόβραδο ήταν συγκεντωμένοι στον Μύθο και εβλεπαν την Πανδώρα μας να κόβει την τούρτα γενεθλίων, συγκεντρωμένη μαζί, έμοιαζε σαν πυρηνική ταξιδιωτική ενέργεια...
!;)

Γενικά η φυλή των τραβελστοριστών γιόρτασε, περπάτησε, χάζεψε, έφαγε, φωτογραφηθήκε, χόρεψε, έπαιξε, γέλασε, χαμογέλασε, μίλησε, επικοινώνησε, ξενύχτησε, κουράστηκε, σκεφτηκε, αλλαξε, βοήθησε, χάρηκε, ευχαριστήθηκε,,,
τα ρήματα που δεν μου ερχονται, ισως και λόγω κούρασης, ας συμπληρωθούν από τους επόμενους...

αυτά τα λιγα λόγια για αρχή, και να είστε σίγουροι οτι τα καλύτερα έρχονται, τους επόμενους μήνες,

Υ.Γ.αργά το απόγευμα, "κλείδωσε" και η 1η μας εκδρομή στα εξωτερικά, αυτή τη φορά προς Ανατολάς!!! Λεπτομέρειες προσεχώς τις επόμενες βδομάδες και μήνες;)

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Παιδια ... τα ειπε ολα ο θανος...τι να πρωτοσχολιασει κανεις..
τις καταπληκτικες διαδρομες, τα αρωματα της γης, τη μαγεια τη φθινοπωρινης φυσης..
Ωραια ολα αυτα, αλλα εγιναν μαγικα χαρη στη μοναδική παρεα που εδωσε ζωη στα χρωματα και ενεργοποιησε τις αισθησεις και τα συναισθηματα
ολοι οι.. βορειοι, ευχαριστουμε απο καρδιας ολους εσας μαζι και τον καθενα απο εσας χωριστα που μας τιμησατε με τη ζεστη σας παρουσια, η συναντηση δεν θα ηταν ιδια χωρις το χαμογελο, το κεφι και τη ζωντανια σας..
σας ευχαριστουμε που υπαρχετε πλεον στην καρδια μας
τουμπιωτη και βοηθοι τουμπιωτη δωσατε ρεσιταλ ...τα περιμενω ολα πια απο σας...
τουμπιωτη σ αγαπαμεεεεεε...... (θα μας οργανωσεις και την επομενη?:haha::haha:)

παντα τετοια παιδια

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Τα τελευταία 2 Π/Σ/Κ ήταν από τα ομορφότερα που έχω ζήσει. Τυχαίο? Δε νομίζω. Και τα 2 είχαν να κάνουν με συνάντηση μελών του travelstories.

Ελπίζω την υπέροχη αγκαλιά και τη θερμή φιλοξενία που δέχτηκα από τους φίλους στη συνάντηση της Αθήνας να την προσφέραμε στον ίδιο βαθμό, με τη σειρά μας, στη βόρεια Ελλάδα. Ξέρω ότι το μεγαλύτερο βάρος της διοργάνωσης έπεσε στον Τουμπιώτη. Ανάμεσα στις επαγγελματικές και αυτοδιοικητικές υποχρεώσεις και στα τρεχάματα για βίζες Βιρμανίας, Υεμένης, Ερυθραίας, κρατήσεις ξενοδοχείων κλπ. η δική μου συνεισφορά ήταν εξαιρετικά περιορισμένη. Επιφυλάσσομαι (και αναλαμβάνω την υποχρέωση) για ταξιδιωτικές ιστορίες από τις 2 τελευταίες.

Η χαρά και η συγκίνηση που μας έδωσαν όλοι όσοι κατάφεραν να έλθουν και να συμμετάσχουν στα δρώμενα των ημερών δεν περιγράφεται ούτε με λόγια ούτε μετριέται ποσοτικά. Τους ευχαριστώ και τους ευχαριστούμε όλοι. Μας λείπουν ήδη και μας λείπουν πολύ.

Και γι αυτό ήδη έχουμε αρχίσει τις συζητήσεις για την επόμενη (επόμενες) πανελλαδικής εμβέλειας συνάντηση (συναντήσεις) που - λόγω τεχνικών δυσκολιών (απουσίες μελών) - θα γίνουν στη νέα χρονιά. Ανακοινώσεις όμως θα γίνουν πολύ νωρίτερα ώστε να δοθεί χρόνος για κρατήσεις εισιτηρίων! ;)

Μη με ρωτάτε περισσότερα, θα χαθεί το σασπένς...

Και τώρα, ας μου επιτραπεί να τσακίσω την τελευταία χαλβαδόπιτα - ευγενική χορηγία του Galat! :clap: Να είστε όλοι καλά.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom