• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

στο Ελατοχώρι γιορτάζει το travelstories

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στ' αυγά μου :(
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
Καταπληκτικές ανταποκρίσεις κι έκτακτα δελτία. Και πρώτη φορά μου αρέσει τόσο πολύ να βλέπω τα πειστήρια των εγκλημάτων!!!
Εύχομαι πάντα τετοιες πετυχημενες συναντησεις. Ελπίζω την επόμενη φορά να είμαι κι εγώ εκεί.
Κάτι διαβάσαμε για συνάντηση προς Ανατολάς; Λεπτομέρειες, παρακαλώ.....

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
ναμαι και εγω .... Επιστροφη στο Νοτο , στην εργασια και στο φορουμ.
Περασα καταπληκτικα , λεπτομερειες δεν γραφω με καλυψαν οι υπολοιποι αγαπημενοι συμφορουμιτες .
Δεν γινεται ομως να μην ευχαριστησω τον Βαγγελη (η τελεια οργανωση ,ο πιο πετυχημενος ταξιδιωτικος πρακτορας ever !!)
το Θανο (υπεροχα βιντεο !) και την Ερση (φοβερη τουρτα ! )
να εισαστε παντα καλα και παντα τετοια ...
Ενα μεγαλο ευχαριστω στη αψογη συγκατοικο μου Ευαγγελια ,
στο προσωπικο μου σωφερ Σπύρο (οδηγος επιπεδου!!! ), τον Λευτερη και την(πολυ ομορφη!) Βαρσαμια που μας χαρισε μια τελεια ξεναγηση μετα απο ενα τελειο γευμα.....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αυτη ειναι η εκφραση μου απο όταν γυρισα !!!! ειδικα οταν με ρωτανε πως περασα :haha:

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
ναμαι και εγω .... Επιστροφη στο Νοτο , στην εργασια και στο φορουμ.
Περασα καταπληκτικα , λεπτομερειες δεν γραφω με καλυψαν οι υπολοιποι αγαπημενοι συμφορουμιτες .
Δεν γινεται ομως να μην ευχαριστησω τον Βαγγελη (η τελεια οργανωση ,ο πιο πετυχημενος ταξιδιωτικος πρακτορας ever !!)
το Θανο (υπεροχα βιντεο !) και την Ερση (φοβερη τουρτα ! )
να εισαστε παντα καλα και παντα τετοια ...
Ενα μεγαλο ευχαριστω στη αψογη συγκατοικο μου Ευαγγελια ,
στο προσωπικο μου σωφερ Σπύρο (οδηγος επιπεδου!!! ), τον Λευτερη και την(πολυ ομορφη!) Βαρσαμια που μας χαρισε μια τελεια ξεναγηση μετα απο ενα τελειο γευμα.....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αυτη ειναι η εκφραση μου απο όταν γυρισα !!!! ειδικα οταν με ρωτανε πως περασα :haha:
βρε Κικη...:oops::oops::oops::oops: θα νομιζουν οτι σε πληρωνω, μην λες τετοια... εγω ευχαριστω που με τιμησατε με την παρεα σας!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Καποιος (-α) ξεμυαλισμενος (-η) ξεχασε δυο οδηγους TOP 10.
Τους συμμαζεψα. Ας μου πει που να τους στειλω.

Last edited by a moderator:
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ίπι, ίπι, ούμε, σας ευχαριστούμε!!!
merci , Varsa... παλι βαλαμε φωτια στον Γοργοποταμοοοο

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Πολυ καψαλισμενος αυτος ο Γοργοποταμος! Ελεος! Λυπηθειτε τον πια!

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Σε γυναικεία χέρια τους είδα να κυκλοφορούν. Κάποια τους έδινε/δάνειζε/χάριζε σε κάποιαν άλλη (ίσως απ' τη χαρά της να τους ξέχασε). Αν το θυμηθούν οι "υπεύθυνες"...

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Οι οδηγοί είναι προσφορά της Ολυμπίας και τους έδωσε δωρεάν για 2 ακόμη τυχερούς σε κουίζ που δεν έγιναν.Αυτό σημαίνει ότι θα δωθούν σε επόμενο κουίζ.Αν δεν έχεται υπομονή μέχρι την επόμενη συνάντηση μας ,προτείνω να βάλει η Ολυμπία δυο φωτογραφίες και να δωθούν σε όποιον τις βρεί.

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Σε γυναικεία χέρια τους είδα να κυκλοφορούν. Κάποια τους έδινε/δάνειζε/χάριζε σε κάποιαν άλλη (ίσως απ' τη χαρά της να τους ξέχασε). Αν το θυμηθούν οι "υπεύθυνες"...
Δεν τα έδωσε σε άλλη αλλά σε εμένα και τα προοριζα για "κάποιο" χμ ... κουίζ που δεν έγινε (κάποιος γνωρίζει περισσότερα επι του θέματος ) .

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Κάτι διαβάσαμε για συνάντηση προς Ανατολάς; Λεπτομέρειες, παρακαλώ.....
είναι νωρίς για λεπτομέρειες...
Πίστεψέ με ομως, οταν έρθει εκείνη η ώρα
θα υπάρξει έκτακτη επικαιρότητα και σχετικό διάγγελμα από τον ηγέτη της χώρας που θα μας υποδεχτεί!;):haha:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αρα την επομενη φορα να τους επιστρεψω στην Ολυμπια!

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Αργοπορημένα (ας όψεται η εκτεταμένη υπνοθεραπεία μετά τα ξενύχτια) νοιώθω την ανάγκη να εκφράσω κι εγώ τις ευχαριστίες μου και να βροντοφωνάξω ένα μπράβο για την οργάνωση και τη δουλειά που έκαναν ο toumpiotis, η Ερση κι ο thanosth. Ομολογώ ότι έμεινα άφωνος με την υπερπαραγωγή των βίντεο. Συγχαρητήρια παιδιά. Και εις άλλα δι εμάς που το απολαύσαμε.
Ευχαριστίες εκ βαθέων καρδίας στο Γιώργο που μερίμνησε κατά το καλύτερο τρόπο να μας συνδράμει ένας εκπληκτικός καιρός :shock: αλλά και για την φροντίδα που έδειξε για μικρά πράγματα που διευκόλυναν τη παραμονή πολλών από μας (δε μου ξέφυγε...)
Ευχαριστούμε το Ελατοχώριον που μας αποκάλυψε τις ομορφιές του και επέτρεψε για μια φορά ακόμα να αναρωτηθώ γιατί πρέπει να σέρνομαι στην άκρη της γης για να απολαμβάνω τη φύση.
Κι ένα τέλος μπράβο σε όλους μας για το κέφι που υπήρξε και που θα μπορούσε να διαρκέσει περισσότερο αν ήδη το στομάχι δεν ήταν βαρύ από τόσα κοψίδια που καταναλώθηκαν (άτιμη χοληστερίνη)
Εν κατακλείδι συμμετέχετε μαζικά συμφορουμίτες!!! Περνάμε υπέροχα!!!! :clap:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα