• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

στο Ελατοχώρι γιορτάζει το travelstories

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
ολόκληρο σχέδιο κατέστρωσα με τον ΟΣΕ μα να γλυτώσουν όλοι????? τι να πω...τετοια ατυχια? ... αντε περιμενω τους επομενους, κατα προτιμηση Κρητικους, ακουτε εσεις εκει κατω??? ...:D:D:D
ακούμε ακούμε....:clap:

YBONNH

Member
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος του κοσμου
Ευχαριστω! ευχαριστω! ευχαριστω!
Τον toumpiotis, τον thanosth ,την ΕΡΣΗ, για την οργανωση:clap:
Ολους οσους συμμετειχαν σ'αυτο το τριημερο παρτυ,
για την καλη διαθεση που υπηρχε,για τις συζητησεις που καναμε,
γιατι δεν δοθηκε απλα "σαρκα και οστα" σε μερικα avatar,αλλα καρδια και ψυχη!:)

Ποτε ειπαμε θα ειναι το επομενο;:haha:

XRISTOS71

Member
τελικά βρε παιδια ο traveller ήρθε ????? ουτε φωνή ουτε ακρόαση
η μηπως ηρθε και συστηθηκε σαν φίλος αταξίδευτος ???

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
ολόκληρο σχέδιο κατέστρωσα με τον ΟΣΕ μα να γλυτώσουν όλοι????? τι να πω...τετοια ατυχια? ... αντε περιμενω τους επομενους, κατα προτιμηση Κρητικους, ακουτε εσεις εκει κατω??? ...:D:D:D
Μη με τσιγκλιζεις εμενα :D:D:D ειμαι ικανη για ολα....
με γεια το νεο look:clap::clap::clap: καστανη εφυγες απο το Ρεθυμνο...:cool::cool:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Τι να πω κι εγώ.. το προηγούμενο Σάββατο, ένα travelstorικό βράδυ στους Αμπελόκηπους, μια βδομάδα στην (Μπ)όχα και με το που γυρνάω βουρ για άλλη μια υπερπαραγωγή οργανωμένη αυτή την φορά από τους Βόρειους Toumpioti, Έρση και Thanosth. Σας ευχαριστούμε πολύ για την οργάνωση τούτου του ΣΚ. Τίποτα δεν θα ήταν τόσο καλό χωρίς εσάς! Και ευχαριστώ πολύ και όλη την παρέα των travelstorιστών που ο καθένας με τον τρόπο του δημιουργήσανε ένα μοναδικό διήμερο!! Ιδιαίτερη μνεία και ευχαριστήρια στους συνοδηγούς μου Ευαγγελία, Κική, Κώστα και Lepterius καθώς και πολλά ευχαριστώ στην Βάρσα για το όμορφο απόγευμα που μας επιφύλαξε (αν και έκανε τις προσπάθειές της να ξεπαστρέψει μερικούς από εμάς, δεν της κρατάμε κακία! Την αγαπάμε!!! Τα διαπιστευτήρια στο παρακάτω video)

ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΦΥΓΗΣ!!

[URL="
- MOV00984[/URL]
Μια σιδηροδρομικη αφιερωση:

Last edited by a moderator:
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
τελικά βρε παιδια ο traveller ήρθε ????? ουτε φωνή ουτε ακρόαση
η μηπως ηρθε και συστηθηκε σαν φίλος αταξίδευτος ???
ήρθε ναι ,ήταν εκεί,τώρα για το ούτε φωνή ούτε ακρόαση ...δε μου πέφτει λόγος:haha:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Like , Ερση, Like!!!
Ο River Phoenix ελειπε απο την παρεα μονο!!
(και ο taver:bleh::bleh:)

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Χαιρομαι που περασατε καλα και λυπαμαι που δεν καταφερα να ερθω. Ας ελπισω πως στην επομενη συναντηση θα βρεθει χρονος.

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
ποιός μάτιαξε ρε το τοπικ και δεν μπορούμε να ανεβάσουμε τα ντοκουμέντα μας...:haha::roll:

καμια που να ξεματιάζει;:D

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
χαχαχαχαχα Ερση, δεν μπορουσες να μας πετυχεις περισσοτερο!!:haha::haha: εγω ημουν αυτη που φωναζα "ΤΡΕΕΕΕΕΕΕΝΟ" :haha:
οσο για τους κρητικούς εχω να σας πω οτι βαριέμαι και αλλαζω συνεχεια ;) εξωτερικα, εσωτερικα ομως παραμενω η ιδια... :cool:
λετε να κανουμε και μια συναντηση εδω στο κεντρο της Ελλαδας?? να φτάνετε όλοι μωρέ, βόρειοι & νότιοι!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom