• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τουρκία πρώτη φορά Κων/λη

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Το πρόβλημα είναι ότι σνομπάρουμε τα ελληνικά πρακτορεία και τις εκδρομές τους και όταν φτάνουμε μόνοι μας ψάχνουμε για τοπικά πρακτορεία με εκδρομές... μη σου πω ότι το ίδιο πρακτορείο στο οποίο θα κλείσουμε μόνοι μας τα half-day ή full-day tours, είναι το ίδιο που θα χρησιμοποιούσε και ένα ελληνικό πρακτορείο που κάνει οργανωμένα στην Πόλη...

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ενα ελληνικο πρακτορειο ομως πωλει ενα τριημερο προγραμμα τουλαχιστον. Με ενα τοπικο πρακτορειο αγοραζει καποιος μονο ενα day tour η ενα half day και στο υπολοιπο του χρονου του αυτοοργανωνεται, οποτε εχει μια ενδιαμεση κατασταση.

Zacharoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δολομίτες
Ταξίδι-Όνειρο
Ο κόσμος όλος.
Άρα αντί να αφήσει τα λεφτά σε ένα ελληνικό πρακτορείο, προτείνεις να τα αφήσει σε ένα τούρκικο.
Με αυτή τη λογική, θα έπρεπε να μην κάνουμε ποτέ ταξίδια στο εξωτερικό ώστε να μην αφήνουμε τα λεφτά μας πουθενά. Το θεωρώ τελείως άκυρο.

Zacharoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δολομίτες
Ταξίδι-Όνειρο
Ο κόσμος όλος.
Το πρόβλημα είναι ότι σνομπάρουμε τα ελληνικά πρακτορεία και τις εκδρομές τους και όταν φτάνουμε μόνοι μας ψάχνουμε για τοπικά πρακτορεία με εκδρομές... μη σου πω ότι το ίδιο πρακτορείο στο οποίο θα κλείσουμε μόνοι μας τα half-day ή full-day tours, είναι το ίδιο που θα χρησιμοποιούσε και ένα ελληνικό πρακτορείο που κάνει οργανωμένα στην Πόλη...
Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Το Ελληνικό πρακτορείο, θα σε πάρει απο εδώ, θα σε βάλει στο αεροπλάνο,θα σε ξεναγήσει,θα θα θα θα και μετά θα σε φέρει πίσω όπως σε πήρε.
Εγώ μίλησα για half day tour ή ακόμα και all day, όπου μπαίνεις μέσα σε ένα πρακτορείο, διαλέγεις αυτό που θέλεις να δείς και να κάνεις, πληρώνεις το ποσό (οχι τίποτα τρελό, της τάξης των 50 ευρώ, τουλάχιστον για Κων/πολη), σε μαζεύουν απο ένα σημείο, σε βάζουν στο πουλμαν, σε γυρνανε, σου εξηγούνε και μόλις τελειώσει, σε επιστρέφουν εκεί απο όπου σε πήραν και τέλος. Και δεν σνομπαρουμε τα Ελληνικά πρακτορεία, εσύ όμως σνομπάρεις τα έξω. :)

Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
Εγώ δεν έχω τίποτα προσωπικό με κανένα πρακτορείο. Ούτε ελληνικό ούτε τούρκικο. Ορισμένες δε φορές, κάτω από συγκεκριμένες περιστάσεις, πωλούν σε εξαιρετικές τιμές προϊόντα που τα βρίσκω ιδιαιτέρως δελεαστικά (π.χ. έχω κλείσει από φίλη πράκτορα το HOTEL RUSSEL απέναντι από το Βρεταννικό Μουσείο στο κέντρο δηλαδή του Λονδίνου στα 120 ευρώ το δίκλινο). Είμαι αντίθετος με τις πρόχειρες ανοργάνωτες εκδρομές που απευθύνονται σε ανυποψίαστους και αδιάφορους τουρίστες (σαν αυτούς που επισκέπτονται το Λούβρο και βιάζονται να φύγουν από την βαρεμάρα). Ε' αυτού του είδους οι εκδρομές ούτε με εκφράζουν, ούτε τις επιλέγω. Επομένως δεν τα έχω γενικώς και αορίστως με τα πρακτορεία αλλά με εκείνα που με προσβάλλουν με τις χαμηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες τους.

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Για Χρήστο, Σταύρο και όποιον άλλο ενδιαφερόμενο βεβαίως βεβαίως...

Εστιατόρειο Gani Gani, σε μαξιλάρες, ατμοσφαιρικό, με καλό σέρβις και πολύ νόστιμο φαγητό....Πίτες να γλύφεις τα δάχτυλά σου και άδανα κεμπάπ φυσικά μοναδικό. Βραδυνές ώρες καλύτερα(να πετύχετε την ατμόσφαιρα που λέγαμε και τον ναργιλέ). Πίσω από την Ιστικλάλ, στον κεντρικό της Πόλης. Ιδού και το site.

index

αααα, το gani gani το εντοπισα κ εγω πριν λιγες μερες στο time out και μου κανε κλικ!!στο σαιτ βεβαια δεν μου ανοιγει το menu, αλλα οκ, αφου το προτεινεις κ εσυ twinkie δεν το ψαχνω αλλο, το βαζω στην λιστα μου!!

χρηστο, τι μερα επιστρεφεις?μολις γυρισεις, περιμενω τιπς!μην το ξεχασεις!

MAriaORF

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη!!!!!!
Ας πω κι εγώ την ταπεινή μου γνώμη...μία φορά στη ζωή μου πήγα ταξίδι με γκρουπ και δε το ξανακάνω.Εγώ έμεινα Σουλταναχμετ λίγα μέτρα πάνω από την Αγια Σοφια και η θέα από το μπαλκόνι μας το βράδυ δεν περιγραφέτα,φωταγωγημένο Μπλε τζαμί και Αγια Σοφιά ήταν το κάτι άλλο..Νομίζω πως λεγόταν arden hotel !Ήμασταν 8 φίλες και δεν φοβηθήκαμε καθόλου αν και γυρνούσαμε αργά πίσω!! Εκτός απο τα ιστορικά μνημεία έχω να πω πως αξίζει να πας στο Cevahir mall ,αμέτρητα μαγαζιά και τέλεια caffe!!Προσοχή οι ταρίφες κλέβουν απροκάλυπτα!!!!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
αααα, το gani gani το εντοπισα κ εγω πριν λιγες μερες στο time out και μου κανε κλικ!!στο σαιτ βεβαια δεν μου ανοιγει το menu, αλλα οκ, αφου το προτεινεις κ εσυ twinkie δεν το ψαχνω αλλο, το βαζω στην λιστα μου!!

χρηστο, τι μερα επιστρεφεις?μολις γυρισεις, περιμενω τιπς!μην το ξεχασεις!
Eπιβεβαιωνω για gani gani.Μου αρεσε πολυ.

XRISTOS71

Member
Ήμασταν 8 φίλες και δεν φοβηθήκαμε καθόλου αν και γυρνούσαμε αργά πίσω!
Ελεος πια με αυτές τις δηλώσεις περι μη φόβου η φόβου σε άλλα post !!!!!!!!
Εχει Γραφτεί εκατοντάδες φορές οτι η Πόλη είναι 100% ασφαλής και οτι απλά έχουμε το νου μας όπως οταν βγαινουμε απο το σπίτι μας εδω αργά το βράδυ .

Δεν εχω διαβάσει 3 χρόνια τωρα ουτε ενα post με περιστατικό επίθεσης σε πόλη εκτός Ελλάδος
Εξαιρείται ο Γιώργος ο Κούβας λόγω επιλογής προορισμών

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen

XRISTOS71

Member
Να ρωτήσω αν καποιος εχει χρησιμοποιήσει το akbil για τις μετακινήσεις του
και αν ναι , συμφέρει να πάρουμε το ''τουριστικό'' που ισχύει για 7 μερες η το απλό και να το γεμίζουμε με μονάδες εμείς ?????

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα