Twinkie
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Με το νου
- Ταξίδι-Όνειρο
- Στα πέντε σημεία της Γης
Αλίμονο καλέ αν κουβαλούσε..Εκεί θα νοικιάσειΓια ποδήλατα δεν χρειάζεται να κουβαλάς !!! εχουν εκεί και νοικιάζουν με την ωρα .
Αλίμονο καλέ αν κουβαλούσε..Εκεί θα νοικιάσειΓια ποδήλατα δεν χρειάζεται να κουβαλάς !!! εχουν εκεί και νοικιάζουν με την ωρα .
24-27 μαρτιουΤη εποχή θα πας?
Γεια σας...
Σε δυο μερες φευγω για Κωνσταντινουπολη (23-27.3.11).
Γνωριζει καποιος για τα ξενοδοχεια Troya (περα-ταξιμ) & Klas (παλια πολη);
Επισης για την διαδρομη στο Βοσπορο εμαθα οτι υπαρχουν 2 διαδρομες χρονικα(μικρη και μεγαλη) Ποια η διαφορα τους και ποια αξιζει καλυτερα;
Αν μεινω στην πλατεια ταξιμ υπαρχει τραμ ή κατι αλλο για να μπορω να παω στην παλια πολη;
Ωρες λειτουργιας του αρχαιολογικου μουσειου (και των αλλων μνημειων)που θα βρω;
Πολλα ε....; Τι να κανω ολα μαζι γιατι δεν προλαβαινω...
Μέχρι 5 περίπου είναι ανοιχτά τα περισσότερα αξιοθέατα. Το απόγευμα μπορείς να παρακολουθήσεις την απογευματινή προσευχή σε κάποιο τζαμί αφού ζητήσεις άδεια (προτείνω τη Μικρή Αγιά Σοφιά, πίσω από το Μπλε Τζαμί), να περπατήσεις την Παλιά Πόλη όταν αρχίζει να ερημώνει, να περιπλανηθείς γύρω από τα πανέμορφα τζαμιά με το μπλε φωτισμό να σπάζει το σκοτάδι, να δεις το ηλιοβασίλεμα στο παζάρι των μπαχαρικών, να περπατήσεις τη γέφυρα του Γαλατά που ενώνει δυο κόσμους ολότελα αντίθετους. Το Μεγάλο Παζάρι κλείνει στις 10. Μπορείς να πάρεις το λεωφορείο και να βγεις κι έξω από το κέντρο: στο γραφικό χωριό Polonezkoy, στο Beykoz ή να δεις τη δύση από τον Άι Γιώργη στην Πρίγκιπο, από τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα που έχω δει ποτέ.αγαπητέ σακαφλιά καλό σου ταξίδι και απο εμένα,εγώ θα είμαι εκεί τη παρασκευή το μεσημέρι.
αλήθεια παιδιά απο το μεσημέρι και μετά τι μπορεί να κάνει κανείς?
υπάρχει τίποτα ανοιχτό εκείνες τις ώρες ή μόνο βόλτα στην ταξίμ και τα πέριξ?
Το μεγάλο παζάρι κλείνει στις 8 μμΤο Μεγάλο Παζάρι κλείνει στις 10.
τα τεφτερια μου λενε οτι κλεινει 7μμ..μπορει ομως να κλεινει και 8..δεν το τσεκαρα!!Το μεγάλο παζάρι κλείνει στις 8 μμ