πληθωρισμός - αισχροκέρδεια - τσιγκουνιές παντού

kabamarou

Member
Είναι οι χρυσές εποχές, που έτρωγαν όλοι λες και δεν υπάρχει αυριο, μεσημέρι - βράδυ 😎
Δεν έτρωγαν απλά πολύ. Κάνανε τεράστιες παραγγελίες για εντυπωσιασμό και τα άφηναν αφάγωτα. Αυτό που σατιρίζει και το video με τον Χαρι κλιν παραπάνω

Ξαναδιαβάζω τον τίτλο του θέματος εντωμεταξύ και σκάω στα γέλια:haha: μπράβο για την έμπνευση vanda

Last edited:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αυτά που περιγραφεις , δεν έχουν καμία αξία, είναι αναλώσιμα, η αξία τους περιορίζεται στους 6 μήνες, μετά δεν αξιζουν ουτε το 1/3 της τιμής τους :cool:
Είναι όμως ανταποδοτικά και κάνουν απόσβεση πολύ γρήγορα.
Κατά τα άλλα αν θέλουμε να επενδύσουμε σε χρυσό δεν είναι ανάγκη να πάρουμε κοσμήματα που χάνουν επίσης άμεσα την αξία τους αν θες να τα κεφαλαιοποιησεις.

Και ταξιδια, σ' αυτο το φορουμ :D
Αλλα και εξω απο δω δεν ξερω καποιον που να πηγαινει κοσμηματοπωλειο για χρυσα κοσμηματα στα καλα καθουμενα, αν δεν προκειται για γαμο.
Ξέρω αρκετούς και αρκετές που επισκέπτονται τακτικά κοσμηματοπωλεία στα ταξίδια τους για αγορές.

vanda

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Βιετνάμ και Αργεντινή
Στο Αμάλφι, 2 παγωτά 18 ευρώ. Το ένα σε καπελάκι και το αλλο σε λεμονοκουπα. Οταν άκουσα την τιμή ρώτησα έκπληκτη "What?" και ο παγωτατζης με κοίταξε εξίσου έκπληκτος που μου έκανε εντύπωση η τιμή!!!

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Στο Αμάλφι, 2 παγωτά 18 ευρώ. Το ένα σε καπελάκι και το αλλο σε λεμονοκουπα. Οταν άκουσα την τιμή ρώτησα έκπληκτη "What?" και ο παγωτατζης με κοίταξε εξίσου έκπληκτος που μου έκανε εντύπωση η τιμή!!!
Δεν έχουν αναρτημένο κατάλογο με τις τιμές τους;

vanda

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Βιετνάμ και Αργεντινή
Δεν έχουν αναρτημένο κατάλογο με τις τιμές τους;
Οχι, δεν είχαν. Κι εμεις δεν ζητήσαμε κατάλογο. Ε, λέμε πόσο να κανουν δύο παγωτά; Και την πατήσαμε.

Οχι, δεν είχαν. Κι εμεις δεν ζητήσαμε κατάλογο. Ε, λέμε πόσο να κανουν δύο παγωτά; Και την πατήσαμε.
Ίσως έπρεπε να τον εκπλήξεις κι εσύ τον παγωτατζη λέγοντάς του ότι τελικά δε τα θες :)

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Μα αν δε ρωτήσεις θα κάνουν παραπάνω, λογικό δεν είναι;

Δεν ξέρω, πάντα με προβλημάτιζε αυτή η λογική και την έχω δει μόνο σε Έλληνες, να παραγγέλνουν χωρίς να ξέρουν την τιμή.

Eagle Fly

Member
Το 18 ευρώ με απόδειξη ήταν ; :cool:

fotast

Member
Μάλλον πληρώσατε και το ιδιαίτερο των κυπέλλων.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom