paefstra
Member
.
Το να μετρας το πορτοφολι για το αν θα πας μια η δυο φορες τον μηνα εστιατοριο δεν ειναι μεσαια ταξη. Ειναι χαμηλη κοινωνικη ταξη και δεν το θεωρω προβλημα, αλλα μη δουλευουμε τον εαυτο μας. Για να πιεζομαι 11 μηνες πριν να βρω αεροπορικο με 30 ευρω γιατι μετραω το πλοιο που κοστιζει 100, σε χαμηλη ανηκω οπως ολοι οι μισθωτοι σημερα.
Επειδη εχουμε χασει τη μπαλα με το τι θα πει μεσαια ταξη, εγω μεγαλωσα σε οικογενεια που πηγαιναμε 2 εβδομαδες καθε καλοκαιρι Χαλκιδικη σε ενοικιαζομενο και ο πατερας μου, μισθωτος, μας ρωτουσε στο τελος της δευτερης "θελετε να μεινουμε αλλη μια εβδομαδα? Εχω αδεια" και μεναμε ξαφνικα αλλη μια. Και αυτο ειναι μεσαια ταξη στο μυαλο μουΠολυ φοβάμαι πως , σαλάτα με παπαρα , θα βρισκουμαι μόνο στο σπίτι μας πλεον , γενικά για να φας σαν άνθρωπος ( Έλληνας) μπόλικο φαγητό εννοώ, μόνο σπίτι.
Δυστυχώς έχει αποδυναμώθει η μεσαία τάξη, που συντηρούσε, το μεγαλύτερο ποσοστο από τα μαγαζιά.
Τώρα υπάρχει ένα 10 ℅ , που έχει λιγο άνεση, και μπορεί να φαει έξω, οι υπόλοιποι θέλουν δεν θέλουν, σε λίγα χρόνια δεν θα μπορουμε να πληρωσουν , για μια σαλάτα αλάδωτη 10 ευρώ και βάλε.
Όποτε σαλατούλα σπιτική, λαδακι, ψωμάκι και τρώμε σαν άνθρωποι
Το να μετρας το πορτοφολι για το αν θα πας μια η δυο φορες τον μηνα εστιατοριο δεν ειναι μεσαια ταξη. Ειναι χαμηλη κοινωνικη ταξη και δεν το θεωρω προβλημα, αλλα μη δουλευουμε τον εαυτο μας. Για να πιεζομαι 11 μηνες πριν να βρω αεροπορικο με 30 ευρω γιατι μετραω το πλοιο που κοστιζει 100, σε χαμηλη ανηκω οπως ολοι οι μισθωτοι σημερα.
Last edited: