vanda
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βιετνάμ και Αργεντινή
Με λύπη μου διαπιστώνω ότι στην after covid εποχή ενώ οι τιμές των ξενοδοχείων και των αεροπορικών εισιτηρίων έχουν ανέβει θεαματικά, οι παροχές έχουν μειωθεί αντιστρόφως ανάλογα.
Αναφέρω για παράδειγμα την εμπειρία μου από το τελευταιο μου ταξίδι στη Βέρνη.
1. Η Swiss Air μας πρόσφερε στην πτήση Αθήνα-Ζυρίχη και Ζυρίχη-Αθήνα μόνο ένα μικρό μπουκαλάκι νερό και ενα σοκολατάκι.
2. Στο ξενοδοχειο που έμεινα δεν υπήρχε ζεστό φαγητό στο πρωινό.
3. Το δωμάτιο το έφτιαχναν κάθε δεύτερη ημέρα.
(Σημειωτέον ότι τον Οκτώβριο του 2022 είχα μείνει στο ίδιο ξενοδοχείο και τα πράγματα ήταν διαφορετικά και όσον αφορά το πρωινό και το καθάρισμα του δωματίου)
4. Άσχετο με το ταξίδι αλλά στη συναντηση που πήγα μας προσέφεραν δωρεάν μόνο νερό (ούτε καφέ, ούτε τσάι)
Αναρωτιέμαι αν και για πόσο θα συνεχιστεί αυτό το φαινόμενο ή αν θα επιστρέψουμε ποτέ στις καλές παλιές εποχές.
Αναφέρω για παράδειγμα την εμπειρία μου από το τελευταιο μου ταξίδι στη Βέρνη.
1. Η Swiss Air μας πρόσφερε στην πτήση Αθήνα-Ζυρίχη και Ζυρίχη-Αθήνα μόνο ένα μικρό μπουκαλάκι νερό και ενα σοκολατάκι.
2. Στο ξενοδοχειο που έμεινα δεν υπήρχε ζεστό φαγητό στο πρωινό.
3. Το δωμάτιο το έφτιαχναν κάθε δεύτερη ημέρα.
(Σημειωτέον ότι τον Οκτώβριο του 2022 είχα μείνει στο ίδιο ξενοδοχείο και τα πράγματα ήταν διαφορετικά και όσον αφορά το πρωινό και το καθάρισμα του δωματίου)
4. Άσχετο με το ταξίδι αλλά στη συναντηση που πήγα μας προσέφεραν δωρεάν μόνο νερό (ούτε καφέ, ούτε τσάι)
Αναρωτιέμαι αν και για πόσο θα συνεχιστεί αυτό το φαινόμενο ή αν θα επιστρέψουμε ποτέ στις καλές παλιές εποχές.
Last edited: