Ειχα κλεισει Μασσαλια Αθηνα 1 ευρω Πρωτοχρονια. Δυστυχως δεν πεταξαμε γιατι ειμαι κρυουλιαρα και ηθελε τεστ κλπ.για κανα 2 μηνες το καλοκαιρι ισως. εκανε 320€ αθηνα-ρωμη. νορμαλ εισητηριο. ασε τραγικη κατασταση. τωρα εξορκιζοντας το κακο κι εγω αναπολω την απλα του αδειου αεροπλανου..
Το ίδιο γλυκό ακριβώς 1 χρόνο πριν στο ίδιο σημείο 4,50!Λιμνη Μπλεντ, Σλοβενια . Kremšnita 6.20 ευρω !!
Αγαπητή ΜΟΥ ! θα διαφωνήσω μαζί σας..... οι συνέπειες της αλαζονείας τους !
Εγω παλι νομιζω οτι ειναι το αορατο χερι της αγορας που ισορροπει τα παντα (ενταξει και λιγο το οτι η απεναντι Τουρκια εχει φανταστικο τουριστικο προιον και χτυπαει στα ισα την αλαζονεια, δεν ειναι το Τουλουμ που θα φαει την πελατεια).Αγαπητή ΜΟΥ ! θα διαφωνήσω μαζί σας..... οι συνέπειες της αλαζονείας τους !
.... με τον κωδικό θενκγιου (όχι φακγιου) της Αιγαίου που έκανα ένα τσεκάρισμα για το γυναικονήσι για τέλος Αυγούστου μόλις και είναι ένα 20αρι 30αρι σε σχέση με παλιότερα. Άρα έχεις δίκιο. Όσο για τον Τούρκο μόνο για Σμύρνη έχω άποψη και αυτή είναι τίμια σε σχέση με τους δικούς μας γύπες ....αρπαχτή τριμήνου για ζωή τύπου Βαρδινογιάννη του εννεάμηνου.Εγω παλι νομιζω οτι ειναι το αορατο χερι της αγορας που ισορροπει τα παντα (ενταξει και λιγο το οτι η απεναντι Τουρκια εχει φανταστικο τουριστικο προιον και χτυπαει στα ισα την αλαζονεια, δεν ειναι το Τουλουμ που θα φαει την πελατεια).
Επισης επιμενω οτι οι τιμες των αεροπορικων του Αυγουστου ξεφουσκωνουν. Οχι οτι ειναι ομορφες, αλλα υποχωρουν ξεκαθαρα.