ikarialover
Member
Επίσης, τη μέρα που έχεις ελεύθερη πηγαίντε Ντίσνευλαντ!! Εγώ είχα πάει ολόκληρη γαϊδούρα και είχα ξετρελαθεί!!
Μην σε αγχωνει καθολου το αν θα προλαβεις, εγω μεσα σε δυο μερες πηγα στα σημαντικοτερα αξιοθεατα του Παρισου:Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις! Ουφ πάει και το πρόβλημα με τις βαλίτσες. Αφού στην αψίδα δεν προλαβαίνουμε την 1η μέρα την 5η κατά τις 20.30 θα είναι τέλεια! montparnasse απότι είδα στο Googleearth είναι κοντά στους κήπους του Λουξεμβούργου και θα ταίριαζε στην 2η μέρα. Παιδιά μήπως το πρόγραμμα είναι πολύ μπουκομένο; Θα προλάβουμε να τα δούμε όλα αυτά; Έχω βάλει και πολύ ποδαρόδρομο! Disneyland θέλω να πάω πολύ ikarialover! Αλλά η ελεύθερη μέρα δεν είναι και τόσο ελεύθερη! Είναι τα 40 χρόνια από τον θάνατο του Jim Morrison και θα πάμε pere la chaise. Ο φίλος μου θέλει αυτή τη μέρα ελεύθερη και επειδή όλο το πρόγραμμα το έχω φτιάξει εγώ...
Kαι εγω ετσι τα εβλεπα απο το Earth αλλα οταν περπατησα την Elysees καταλαβα οτι ειναι 4km.Ναι χάρτη πρέπει να αγοράσουμε οπωσδήποτε... Ξέρω! Είμαστε φανς! Είναι και αυτό το Googleearth και νομίζω πως τα έχω δει όλα πριν καν πάω! Πάει το στοιχείο της έκπληξης...
Κι εγώ είχα αγοράσει χάρτη αλλά τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο να βρεθεί: απλώς ακολουθείς τα πλήθη!Αν θα πατε Περ Λασαιζ για τον Μορισσον ,υπ οψιν ειναι δυσκολο να βρεθει γι αυτο αγοραστε χαρτη.Εχει παντα αρκετους φυλακες τριγυρω,εχουν συμβει κατα καιρους διαφορα.ι..
Περιεργο αλλα οσες φορες πηγα δεν βρηκα πληθη στο δρομο και μονο καμμια δεκαρια ατομα τριγυρω..ηταν οι μερες,οι ωρες..δεν ξερω.Κι εγώ είχα αγοράσει χάρτη αλλά τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο να βρεθεί: απλώς ακολουθείς τα πλήθη!
Δεν ειναι μονο ο Τζιμ Μορισον επισης ειναι ο Οσκαρ Ουαιλντ, Εντιθ Πιαφ, Σαρα Μπερναρ και πολλοι αλλοι. ο χαρτης απαραιτητος. Εγω παντως δεν ειδα πληθη. Εχει ενδιαφερον αν εχεις χρονο η βολτα στο νεκροταφειο.Αν θα πατε Περ Λασαιζ για τον Μορισσον ,υπ οψιν ειναι δυσκολο να βρεθει γι αυτο αγοραστε χαρτη.Εχει παντα αρκετους φυλακες τριγυρω,εχουν συμβει κατα καιρους διαφορα.Στην ταφοπλακα εχει επιγραφη στα Ελληνικα,αλλα δεν σου λεω τι γραφει..
Σοπεν,Μονταν,Σινιορε..και τοσοι αλλοι,αλλα το πιο παλιο και οχι *επωνυμο*μερος του ειναι μαγικο.Δεν ειναι μονο ο Τζιμ Μορισον επισης ειναι ο Οσκαρ Ουαιλντ, Εντιθ Πιαφ, Σαρα Μπερναρ και πολλοι αλλοι. ο χαρτης απαραιτητος. Εγω παντως δεν ειδα πληθη. Εχει ενδιαφερον αν εχεις χρονο η βολτα στο νεκροταφειο.
Στην Σορβονη μονο απ' εξω θα την δεις πηγαινοντας στο Πανθεον, εχει φυλακες τις ωρες που ειναι ανοικτη και μονο οι φοιτητες μπαινουν.