Leftris B
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- NY
- Ταξίδι-Όνειρο
- japan
μη ξεχνάς ότι η φίλη μας είναι αέρινη3-4 μέρες, αν δεν μπεις καθόλου σε μουσεία - καταστήματα...
![041 :clap: :clap:](/community/styles/travelstories/smilies/041.gif)
μη ξεχνάς ότι η φίλη μας είναι αέρινη3-4 μέρες, αν δεν μπεις καθόλου σε μουσεία - καταστήματα...
μη ξεχνάς ότι η φίλη μας είναι αέρινηδε περπατάει πετάει... θα το κάνει σε 2 μέρες εγώ έκανα το μισό σε 1 μέρα, απλά ξεκίνα από αψίδα για να έχεις την κατηφόρα υπέρ σου...
![]()
τετοια μου λες....
θα ξεκινησω απο εκει που λεει το προγραμμα γιατι καπου εκει θα ειναι κ το ξενοδοχειο..
εχω κοψει το προγραμμα σε 2 μερες, μια μερα την αριστερη οχθη και την επομενη μερα την δεξια οχθη...
την τριτη μερα θα ανεβω σε Αιφελ και θα επισκεφτω Λουβρο!
αν ενδιαφερει θα σας ενημερωσω για το πως βγηκε τελικα, ωστε να ξερει και καποιος που δεν εχει παει (αν και ολοι εχουν παει Παρισι, λεμε τωρα .. )
Θα συμφωνήσω με τον taver.3-4 μέρες, αν δεν μπεις καθόλου σε μουσεία - καταστήματα...
ευχαριστω! ποιο "του χρονου"? και φετος παλι λεγε καλυτερα..χαίρομαι που τίμησες τα αγαπημένα μου καφέ (la duree και angelina) και του χρόνου!
εννοώ και του χρόνου έλα και καμμιά βόλτα από Ελλάδα...ευχαριστω! ποιο "του χρονου"? και φετος παλι λεγε καλυτερα..