Leftris B
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- τοσκάνη
- Ταξίδι-Όνειρο
- japan
στειλε μου το mail σου να στο στειλω καλυτερα κ με περισσοτερες λεπτομερειες οπως το κανα εγω.... δεν θα χρειαστει να ψαξεις τιποτα, τα εχω γραμμενα ολα εκει..
στις νεράιδες και τα ξωτικά κάνουν από καιρό έκπτωση οι γάλλοιαυτη την περιοδο να προσθεσω δεν ειχε μεγαλες ουρες..
δλδ νομιζα οτι θα περιμενα ουρες για να μπω στον Λουβρο, και αλλες ουρες για να ανεβω στον Πυργο του Αιφελ , τελικα στο Λουβρο ειχε μια μικρη ουρα, σχεδον τιποτα..
και για τον Πυργο του Αιφελ παλι μια μικρη ουρα..
εισιτηριο για τον Λουβρο παρασκευη απογευμα πληρωσαμε 6 ευρω!! μονο!! και ηταν τελειο το μουσειο, τελειοοοο!!
στις νεράιδες και τα ξωτικά κάνουν από καιρό έκπτωση οι γάλλοι
καλα, αυτο δεν ειναι απολυτο!εμενα φιλη μου την προηγουμενη εβδομαδα περιμενε 1 ωρα ουρα για να ανεβει και αλλη 1 για να κατεβει απο τον πυργο του αιφελ!αυτη την περιοδο να προσθεσω δεν ειχε μεγαλες ουρες..
καλα, αυτο δεν ειναι απολυτο!εμενα φιλη μου την προηγουμενη εβδομαδα περιμενε 1 ωρα ουρα για να ανεβει και αλλη 1 για να κατεβει απο τον πυργο του αιφελ!
σε μια τέτοια περίπτωση τον αφήνετε και πάτε στο πύργο του Μοντπαρνες
στη ησυχία και ηρεμία και με τους χάρτες της πόλης που δείχνουν τι βλέπεται από κάτω. στο καφέ του έχει και μια σερβιτόρα παντρεμένη απ το Ρέθυμνο
ανεξαρτητου ηλικιας ε?καλα, αυτο δεν ειναι απολυτο!εμενα φιλη μου την προηγουμενη εβδομαδα περιμενε 1 ωρα ουρα για να ανεβει και αλλη 1 για να κατεβει απο τον πυργο του αιφελ!
να σημειωσω οτι στο λουβρο φοιτητες της ευρωπαικης ενωσης μπαινουν δωρεαν απλα με επιδειξη της ελληνικης φοιτητικης ταυτοτητας!
χμ..νομιζω πως ναι..ανεξαρτητου ηλικιας ε?
xa xa κουβαλαω και αιωνιο φοιτητη μαζι ομωςχμ..νομιζω πως ναι..
παντως αν το 88 ειναι η χρονια που γεννηθηκες δεν παιζει να χεις θεμα..δεν σε πηραν ακομη τα χρονια!!!