• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

με Alitalia για Ρώμη..και 116 -156 Ε...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
νέο σαιτ νέες τιμές..
η μικρή αλλαγή του σαιτ έφερε και νέες τιμές προσφοράς για το φθινόπωρο και χειμώνα..
116 Ε από Αθήνα, 156 Ε από Θεσσαλονίκη. οι ώρες και ποιότητα παραμένουν στα γνωστά..
(λινκ δεν υπάρχει άμεσο της προσφοράς, θέσεις σχετικά λίγες)
www.alitalia.com

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Σε δουλειά να βρισκόμαστε, περί ποιότητας ελπίζω να αναβαθμίστηκαν από τα σαλατίνι

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Σε δουλειά να βρισκόμαστε, περί ποιότητας ελπίζω να αναβαθμίστηκαν από τα σαλατίνι
από Αθήνα δεν ακούγεται τόσο μεγάλη αλλά από Θεσσ...
φαγητό ξέχασε το. για όσους θέλουν φαγητό υπάρχουν και οι πειρατές.
μη λεμε τα ιδια και τα ίδια. σταθερά χαμηλές τιμές χωρίς φαγητό ή πειρατικές τιμές + φαγητό. η επιλογή δική σας. πχ. χριστουγεννα 2011 οι επιλογές είναι: ευκολη 90 (1 πτήση χωρίς βαλίτσες κλπ κλπ), Alitalia 116, Αιγαίου 259. να συνεχίσω? μην πάμε στο Πάσχα 2012..μία κ μόνη επιλογή: Alitalia : η γνωστή τιμή 139, Αγ. Πνεύματος 139...

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
μη λεμε τα ιδια και τα ίδια. σταθερά χαμηλές τιμές χωρίς φαγητό ή πειρατικές τιμές + φαγητό. η επιλογή δική σας. πχ. χριστουγεννα 2011 οι επιλογές είναι: ευκολη 90 (1 πτήση χωρίς βαλίτσες κλπ κλπ), Alitalia 116, Αιγαίου 259. να συνεχίσω? μην πάμε στο Πάσχα 2012..μία κ μόνη επιλογή: Alitalia : η γνωστή τιμή 139, Αγ. Πνεύματος 139...
Άμα θες 55 ευρώ για να πας στον ίδιο χρόνο με το ιπτάμενο στην Ύδρα και τα 139 μου ακούγονται εξαιρετικά. Αν μας είχες και μια πρόταση για οικονομικό ξενοδοχείο έτοιμη κοντά στο τέρμινι θα σου φιλούσα και τα χέρια (βασικά ας τεμπελιάσω κι εγώ λιγάκι να ζητήσω έτοιμη πληροφορία). Η επιλογή της περιοχής είναι για καθαρά πρακτικούς λόγους.
Βασικά το πλεονέκτημα της Αλιτάλια είναι οι ώρες πτήσεις με αποτέλεσμα να αξιοποιείς στο μέγιστο τη παραμονή σου στη Ρώμη

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Άμα θες 55 ευρώ για να πας στον ίδιο χρόνο με το ιπτάμενο στην Ύδρα και τα 139 μου ακούγονται εξαιρετικά. οικονομικό ξενοδοχείο έτοιμη κοντά στο τέρμινι
πάντως παγκόσμιο ρεκόρ πρέπει να διεκδικεί το Κόστα-Σπέτσες. 20Ε το ΙΧ!!...
στυλάτο και αρκετά οικονομικό: B&B La Casa di Amy Roma ? Sito Ufficiale ? B&B Roma Centro
δεκάδες είναι τα χοτέλ. και επιτόπου βρίσκεις σε περιόδους μη αιχμής. ένα άλλο από το σωρό Domus Dea

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
NY
Ταξίδι-Όνειρο
japan
ότι πάρεις 139!!!!! προλάβετε!!! και μιλάνο έχω!!!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Με 169 τι παιρνω;

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
2 εισητηρια με επιστροφη με την ευκολη! τωρα γιατι να παρεις ενα με 139? και να ψοφησεις της πεινας... έλα όσοι κάνουν διαιτα να κλεισουν;)
ΔΕν ξερω αν αστειευεσαι ή μιλας σοβαρα αλλα το μονο κριτηριο για ενα ταξιδι δεν ειναι η τιμη του εισιτηριου. Αν με την οποιαδηποτε easy φτανω βραδυ και φευγω πρωι εχω φτηνο εισιτηριο αλλα πληρωνω ασκοπα 2 διανυκτερευσεις στο ξενοδοχειο (ασε το φαγητο γιατι σιγουρα θα πεινασω) και η Ιταλια δεν φημιζεται για τις χαμηλες τιμες. Αν αντιθετα με το αεροπλανο της γραμμης πληρωσω ακριβοτερο εισιτηριο αλλα εξοικονομησω χρημα στο ξενοδοχειο/φαγητο λογω πρωινης αφιξης/βραδινης αναχωρησης μπορει να μου βγει πολυ φτηνοτερα. Δεν επιλεγω ποτε ενα ταξιδι μονο απο την τιμη του εισιτηριου γιατι ολα τα αλλα μπορει να με βγαλουν εντελως απο το προγραμμα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.747
Μέλη
39.485
Νεότερο μέλος
Stavros_G

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom