• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

με Alitalia για Ρώμη..και 116 -156 Ε...

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
+1 κι απο μένα, στο σημείο αυτό η Αλιτάλια εχει το συγκριτικό πλεονέκτημα, το οποίο για μένα είναι πολύ σημαντικό

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
ΔΕν ξερω αν αστειευεσαι ή μιλας σοβαρα αλλα το μονο κριτηριο για ενα ταξιδι δεν ειναι η τιμη του εισιτηριου. Αν με την οποιαδηποτε easy φτανω βραδυ και φευγω πρωι εχω φτηνο εισιτηριο αλλα πληρωνω ασκοπα 2 διανυκτερευσεις στο ξενοδοχειο (ασε το φαγητο γιατι σιγουρα θα πεινασω) και η Ιταλια δεν φημιζεται για τις χαμηλες τιμες. Αν αντιθετα με το αεροπλανο της γραμμης πληρωσω ακριβοτερο εισιτηριο αλλα εξοικονομησω χρημα στο ξενοδοχειο/φαγητο λογω πρωινης αφιξης/βραδινης αναχωρησης μπορει να μου βγει πολυ φτηνοτερα. Δεν επιλεγω ποτε ενα ταξιδι μονο απο την τιμη του εισιτηριου γιατι ολα τα αλλα μπορει να με βγαλουν εντελως απο το προγραμμα.
καταρχήν αστειευομαι αλλα επειδη εισαι νεος εδω θα μαθεις οπότε συγχωρησαι, δε κατάλαβα όμως τι σχεση εχει το φθηνο εισητηριο με τις ωρες αφιξης αναχώρησης? προσωπικά παντα κερδίζω τις μέρες μου με πρωινες πτήσεις και βραδινες επιστροφες (σιχαίνομαι τις πρωινες επιστροφες) και ναι φυσικα η ΑΖ λόγω ότι εχει πάνω από μια πτηση ημερησίως υπερτερει πάντως αυτο πετυχαίνεται με οποιαδήποτε εταιρια.. αλλά τώρα μου το χάλασες... είπαμε ομως νέος και συγχωρήσαι;)

dimiko

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΖΑΜΑΪΚΑ
Δεν ξέρω παιδιά τι λέτε αλλά εμένα δεν με χάλασε καθόλου 2 άτομα με εύκολη και συνδιασμό με μια άλλη εταιρία στα 400 ευρά για Marrakech!!!Σε μια πτήση 1 και 2 ωρών το να μην έχεις να φας δεν μου λεει τίποτα......Κανένας δεν τρώει κάθε 2 ώρες!!!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Δεν ξέρω παιδιά τι λέτε αλλά εμένα δεν με χάλασε καθόλου 2 άτομα με εύκολη και συνδιασμό με μια άλλη εταιρία στα 400 ευρά για Marrakech!!!Σε μια πτήση 1 και 2 ωρών το να μην έχεις να φας δεν μου λεει τίποτα......Κανένας δεν τρώει κάθε 2 ώρες!!!
Τι λες; Εχει κατι γατες εδω που καθε μιση ωρα ζητουν φαι...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
1ον εγώ τρώω κάθε μια ώρα και 2ον είχαμε βρειπτήση Αθηνα - Καζαμπλάνκα με 200 ?

dimiko

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΖΑΜΑΪΚΑ
χαχαχαχα, φίλε μου απο γάτες δεν ξέρω..τι να πω!!!

dimiko

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΖΑΜΑΪΚΑ
Φένια μου δεν λεω καλή η τιμή που λες αλλά καζαμπλάνκα....και εκτος απο αυτο δεν με χάλασε και καθόλου που έκατσα 3 μέρες Μαδρίτη με εξορμήσεις τολέδο κλπ,!!!Παιδιά η εύκολη είναι απλά....όλα τα λεφτά!! και αν θες και φαγητό το παίρνεις μέσα με 5 ευρω!!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Αρα αν αντιλαμβάνομαι σωστά πήγες μόνο στο Μαρακές. Η Καζαμπλάνκα εξυπηρετεί στο να ταξιδέψεις σε πολλές άλλες πόλεις και να τη χρησιμοποιήσεις απλά ως αφετηρία.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.745
Μέλη
39.483
Νεότερο μέλος
Chryssa03

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom