ioanna balla
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- geneva!!!
- Ταξίδι-Όνειρο
- αμερική
το σχεδιο β δεν βγαινει σωκράτη...ειναι σκοτωμα....ασε εξω την βενετία...θα βρεις αλλη ευκαιρία να πάς...αποψή μου,βεβαια...
δεν κατάλαβες καλά..ακομα και η χειραποσκευη ειναι εξτρα αν καταλαβα καλα?
ΠΡΟΣ αποφυγήν...Σχεδιο Β το ονομαζομενο και..
τι θα ήθελες να μάθεις γενικά για την εταιρεία?Παιδιά όποιος ταξιδέψει να μας δωσει πληροφοριες για τις χειραποσκευες και γενικα για την εταιρεια...
άλλη εταιρεία ήταν τότε..την ίδια σύγχυση προκαλεί και η Alitalia που πληρώνει η τωρινή φήμη της ένα αμαρτωλό παρελθόν..τώρα η Air One είναι smart carrier, σαν να λέμε low cost..με αεροπλάνα που έχουν υποστεί ανακαίνιση και ορισμένα και αλλαγές προς το χειρότερο σε σχέση με παλιά. παντως γενικά καλύτερους χώρους έχει από άλλες low cost.Είχα ταξιδέψει το 2006 από Ρώμη-Αθήνα με air one
δεν θα έπρεπε κανονικά να το αντικρούσω αυτό..αλλά συνειδησιακοί λόγοι..μου επιβάλλουν να θυμίσω ότι δεν έκανες πτήση με Air One αλλά με Alitalia..άσχετα αν το αεροσκάφος είχε τα χρώματα της 1ης..΄τα αεροσκάφη που εκτελούν πτήσεις της Air One δεν είναι τόοοσο άνετα..Εγώ πάντως που πέταξα για Νάπολι, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τα καθίσματα ανετότατα, καμία σχέση με άλλες loco.