• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

...μήπως θα έπρεπε να μετονομαστεί σε "Πλατεία Κατάλυσης Συντάγματος";

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

dmdoc

Member
Αφού ο maltakias κωλύεται,ανοίγω εγώ το θέμα,για τα όσα συμβαίνουν στην πλατεία.
Ένα πρώτο σχόλιο,η στάση της tv,που αποσιώπησε τα γεγονότα ή τουλάχιστο τα πέρασε στο ψιλοντούκου

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
είχε άλλα να μας πει. όπως τα συγχαρητήρια από το CNN και την Αμερική για την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου και την ανακούφιση των Ευρωπαίων..... Αυτά είναι τα σημαντικά.... πφφφ....

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Sorry επειδή τιβί δεν άνοιξα, δηλαδή ρε παιδιά ΤΙ δείχνανε;

chrisbd

Member
Χάσαν λίγο το χρώμα τους, τους έκοψε και λιγο κρύος ιδρώτας (των δανειστών εννοώ, κατι Γερμανοί, Ολλανδοί και Γάλλοι και δεν ξέρω ποιοι άλλοι) αλλά επανήλθαν στα φυσιολογικά επίπεδα μετά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου.... και πάμε για άλλα, νέα δάνεια, νέα εκβιαστικά διλλήματα, νέες ταραχές και φοβάμαι ότι θα τραβήξει χρόνια αυτή η ιστορία αν και την πτώχευση εγώ πιστεύω ότι δεν θα τη γλυτώσουμε τελικά, όταν θα είναι έτοιμη η ευρωζώνη να το δεχτεί, επειδή θεωρώ αδύνατο να έχουμε πλεονασμα σε προυπολογισμό για πολλά χρόνια έτσι ώστε σιγά σιγά να ξεχρεώσουμε...

Gloriana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία, Σκανδιναβία
Ρε παιδιά είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει.
Τόσα χημικά καρκινογόνα.
Χούντα ρε παιδιά...
Και μετά τι? ΤΑΝΚΣ?

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
εγώ πάλι έβλεπα σήμερα στο Αλτερ πολλά που συνέβεναν live..... φαντάζομαι όχι και αρκετά (δλδ πολύ περισσότερα από τα άλλα κανάλια τα οποία συνέχισαν με γνωστά κοτσομπολίστικα...ο κόσμος καίγεται και το....χτενίζεται..) με συγχωρείτε κιόλας....

manelaki

Member
εγώ πάλι έβλεπα σήμερα στο Αλτερ πολλά που συνέβεναν live..... φαντάζομαι όχι και αρκετά (δλδ πολύ περισσότερα από τα άλλα κανάλια τα οποία συνέχισαν με γνωστά κοτσομπολίστικα...ο κόσμος καίγεται και το....χτενίζεται..) με συγχωρείτε κιόλας....
Συμφωνω. Το αλτερ οντως εδειξε καποια πραγματα απ'τη πραγματικη κατασταση οπως αυτο:

Βίντεο-σοκ για το οποίο πρέπει να παρέμβει ο εισαγγελέας, δείχνει κουκουλοφόρους να περιθάλπονται από δυνάμεις των ΜΑΤ και κατόπιν φυγαδεύονται στην κάτω είσοδο της Βουλής πίσω από το φυλάκιο. Ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας κ. Αθ. Κοκκαλάκης μιλώντας στο newsbeast.gr τόνισε ότι «το βίντεο αυτό θα το ερευνήσουμε με τη σειρά μας και παρακαλούμε όποιος έχει στοιχεία να τα καταγγείλει στον εισαγγελέα».

Last edited by a moderator:

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
εγώ το έβλεπα από τις 4 παρά όταν ψήφιζαν μέσα, μέχρι τις 6 σχεδόν και έδειχναν την φωτιά, τα δακρογόνα που έριχνάν από τα ΜΑΤ και πέτρες και καρέκλες που έριχναν αστυνόμικοι....δλδ πάρα πολλά,απευθίας σύνδεση ήταν

Gloriana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία, Σκανδιναβία
Το Δελτίο ειδησεων στο Αλτερ ήταν απίστευτο, ο Τράγκας με συγκίνησε. Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ απαράδεκτος...

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Το είδα κι εγώ το δελτίο, τον Τράγκα τον λυπήθηκα ότι θα πάθει έμφραγμα live! Είχε κοκκινήσει πολύ παραπάνω από το συνηθισμένο.
Ο άλλος της ελας ήταν ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας, όχι ο αρχηγός.
Η Αθήνα έχει γίνει πολύ τρομακτική πόλη...από όλες τις πλευρές.

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Aυτο που ξερω εγω και με φοβιζει πιο πολυ και απο ενδεχομενη πτωχευση ειναι το οτι πριν λιγο εγιναν προληπτικες συλληψεις στους στυλους του ολυμπιου διος.
Το εζησαν δικοι μου ανθρωποι.
Κι οτι ημουν σιγουρη οτι δεν θα ξαναζουσα τετοια φαση.
Οσοι μας κυβερνανε εκτελουν διατετεγμενη υπηρεσια και δινουν λογο σε αφεντικα.
Ειναι παντελως αδιστακτοι και τους φοβαμαι.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie