thalia tsif
Member
Πήγε κανείς από εσάς με αεροπλάνο (buffalo)??από εκεί έχει συχνά δρομολόγια για τους καταρράκτες??ποσο κοστίζουν??
Εσύ πηγές από Μπάφαλο??@spanagiou Η διαδικασία για eTA σε είσοδο στον Καναδά, ξεκίνησε το Μάρτιο του 2016 γι αυτό κι εσύ δεν το γνωρίζεις.
Το αεροδρόμιο από τους καταρράκτες είναι 40 χλμ. Περίπου 40 λεπτά με τη συγκοινωνία. Στο Μπάφαλλο πας και με τραίνο από Ν.Υ. Κάνει παραπάνω χρόνο απ' ό,τι με το αυτοκίνητο αλλά δεν το συνιστώ γιατί οι Αμερικάνικοι σιδηρόδρομοι δεν είναι καθόλου αξιόπιστοι.Πήγε κανείς από εσάς με αεροπλάνο (buffalo)??από εκεί έχει συχνά δρομολόγια για τους καταρράκτες??ποσο κοστίζουν??
Έχει πτήση από νέα Υόρκη για μπαφαλο 7 το πρωί κ επιστροφή την ίδια μέρα στις 18:00.,,νομίζω αρκεί..τι λες??Το αεροδρόμιο από τους καταρράκτες είναι 40 χλμ. Περίπου 40 λεπτά με τη συγκοινωνία. Στο Μπάφαλλο πας και με τραίνο από Ν.Υ. Κάνει παραπάνω χρόνο απ' ό,τι με το αυτοκίνητο αλλά δεν το συνιστώ γιατί οι Αμερικάνικοι σιδηρόδρομοι δεν είναι καθόλου αξιόπιστοι.
Προσωπικά, τους επισκέφθηκα από Τορόντο όπου είχα πάει σιδηροδρομικώς από Νέα Υόρκη (αξέχαστη - τραυματική εμπειρία). Επέστρεψα αεροπορικώς από Μπάφαλλο (έχει πολλές και φτηνές πτήσεις - αν και συχνά έχουν μικρές ή μεγαλύτερες καθυστερήσεις και - ίσως - και ακυρώσεις).
Τι να σου πω; Μάλλον... Ανάλογα πόσο θες για να χορτάσεις! Εξ άλλου, αν ήμουν μάντης, θά'μουν και πλούσιος!Έχει πτήση από νέα Υόρκη για μπαφαλο 7 το πρωί κ επιστροφή την ίδια μέρα στις 18:00.,,νομίζω αρκεί..τι λες??
Επομενως, ο πλεον αξιοπιστος τροπος ειναι τα λεωφορεια;καθυστερήσεις
Σε ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση! Ετοιμάζομαι να ξαναβρεθω εκεί και με τις πληροφορίες μου θα έφτανα μονο ως τα συνορα Καλές γιορτες@spanagiou Η διαδικασία για eTA σε είσοδο στον Καναδά, ξεκίνησε το Μάρτιο του 2016 γι αυτό κι εσύ δεν το γνωρίζεις.
Το δρομολόγιο που βρήκα είναι νέα Υόρκη -μπαφαλο 7:00 κ επιστροφή τελευταία πτήση 18:00..να ρισκάρω να κλείσω αυτή την πτήση η να δω αν έχει βραδινό τραίνο που να φτάνεις το πρωί κ το βράδυ να ξαναταξιδεψεις για πίσω??2 κοπέλες θα είμαστε..είναι ασφαλές??Το αεροδρόμιο από τους καταρράκτες είναι 40 χλμ. Περίπου 40 λεπτά με τη συγκοινωνία. Στο Μπάφαλλο πας και με τραίνο από Ν.Υ. Κάνει παραπάνω χρόνο απ' ό,τι με το αυτοκίνητο αλλά δεν το συνιστώ γιατί οι Αμερικάνικοι σιδηρόδρομοι δεν είναι καθόλου αξιόπιστοι.
Προσωπικά, τους επισκέφθηκα από Τορόντο όπου είχα πάει σιδηροδρομικώς από Νέα Υόρκη (αξέχαστη - τραυματική εμπειρία). Επέστρεψα αεροπορικώς από Μπάφαλλο (έχει πολλές και φτηνές πτήσεις - αν και συχνά έχουν μικρές ή μεγαλύτερες καθυστερήσεις και - ίσως - και ακυρώσεις).
Τελικά, αν δείτε στην παρακάτω διεύθυνση:@spanagiou Η διαδικασία για eTA σε είσοδο στον Καναδά, ξεκίνησε το Μάρτιο του 2016 γι αυτό κι εσύ δεν το γνωρίζεις.