jimkGR
Member
αεροπλάνο για Μπάφαλο
Νομίζω ότι ο πιό εύκολος τρόπος ειναι να νοικιάσετε αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο του Μπάφαλο. Είναι περίπου 3/4 της ώρας απόσταση. Με τα gps θα βοηθηθείτε πολύ στην οδήγηση.Θα κάνουμε ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη με μια φίλη, το καλοκαίρι και ήθελα να ρωτήσω ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάμε και στους Καταρράκτες Νιαγάρα.Θα θέλαμε να διανυκτερεύσουμε εκεί. Τι έχετε να μας προτείνετε ??
Ναι, αυτό σκέφτομαι κι εγώ.Σε ευχαριστώ!!αεροπλάνο για Μπάφαλο
Νομίζω ότι είναι καλύτερα όλα απο εδώ. Είναι καλοκαίρι και είναι πολύ τουριστικο μέρος. Επίσης να ξέρεις ότι θα βρείς καλύτερες τιμές μεσοβδόμαδα και όχι Σαββατοκύριακο.
Προσωπικα θα το εκανα απο δω, δεν υπάρχει λογος να ξοδευεις χρονο στις διακοπες σου να ψαχνεις πτησεις κ ξενοδοχεία τελευταία στιγμη, ενω μπορει να γινει εκ των προτέρων εφοσον εισαι σιγουρη για το τι θες να κανεις. Υποψιν οτι το Niagara on the lake ειναι οντως πανεμορφο και μην το χασεις, και ειναι στον Καναδα, οχι στην Αμερικη.
Εχω κάνει την διαδρομή με αυτοκίνητο, με πήγαν (δεν ξέρω ποιό δρόμο ακολούθησαν) και κάναμε 6-7 ώρες. Στο δρόμο σταματήσαμε για φαγητό (πάνω στη διαδρομή) σε ενα Cracker and Barrel https://crackerbarrel.com/ . Φανταστικό αμερικάνικο φαγητο και γουέστερν διακόσμηση. Eπίσης είχαμε περάσει απο West Point Academy (στρατιωτική ακαδημία) που είναι ένα εκπληκτικο μέροςΘα είμαστε Νέα Υόρκη τον Μάιο και θέλαμε να πάμε στους καταρράκτες. Επειδή θα είμαστε πολλά άτομα 6-7 σκεφτόμασταν με αυτοκίνητο. Έχει κάνει κανείς την διαδρομή? Πόσες ώρες?
Σωστό, οπότε πρέπει να μεριμνήσει κάποιος από πριν και για τη βίζα Καναδά (ΕΤΑ). Σημειωτέον επίσης ότι η θέα των καταρρακτών είναι καλύτερη από την Καναδική πλευρά.Υποψιν οτι το Niagara on the lake ειναι οντως πανεμορφο και μην το χασεις, και ειναι στον Καναδα, οχι στην Αμερικη.
Μια ερώτηση:Eπειδή τα οικονομικά μας δεν επαρκούν να πάμε παντού,τι μας προτείνετε να πάμε Niagara on the lake αεροπορικώς από Buffalo ή να πάμε οδικώς από την άλλη πλευρά Βοστώνη, Ουάσινγκτον,Φιλαδέλφεια??Αξίζουν αυτά τα μέρη αν έχεις πάει Νέα Υόρκη??Προσωπικα θα το εκανα απο δω, δεν υπάρχει λογος να ξοδευεις χρονο στις διακοπες σου να ψαχνεις πτησεις κ ξενοδοχεία τελευταία στιγμη, ενω μπορει να γινει εκ των προτέρων εφοσον εισαι σιγουρη για το τι θες να κανεις. Υποψιν οτι το Niagara on the lake ειναι οντως πανεμορφο και μην το χασεις, και ειναι στον Καναδα, οχι στην Αμερικη.
Μιλας για δύο διαφορετικά πράγματα.Μια ερώτηση:Eπειδή τα οικονομικά μας δεν επαρκούν να πάμε παντού,τι μας προτείνετε να πάμε Niagara on the lake αεροπορικώς από Buffalo ή να πάμε οδικώς από την άλλη πλευρά Βοστώνη, Ουάσινγκτον,Φιλαδέλφεια??Αξίζουν αυτά τα μέρη αν έχεις πάει Νέα Υόρκη??
KaterinaJ Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.Έκανα την ερώτηση γιατί είμαστε αναποφάσιστες για το πού να πάμε κάποιες εκδρομές εκτός ΝΥ, έχοντας σαν βάση μας τη ΝΥ. Πού υπάρχει περισσότερο ενδιαφέρον σε θεάματα??Μιλας για δύο διαφορετικά πράγματα.
1. Niagara on the Lake πας οδικώς απο Buffalo και όχι αεροπορικά. Για την περιοχή χρειάζεσαι το πολύ 2 διανυκτερεύσεις.
2. Η Βοστώνη απο την Ουάσινγκτον απέχει αρκετά. H μία είναι βόρεια και η άλλη νότια της ΝΥ. Δεν ξέρω ποιά βάση θες να χρησιμοποιήσεις ή που θες να κάνεις διανυκτερεύσεις. Νότια έχουν ενδιαφέρον η Φιλαδέλφεια, η Ουάσινγκτον αλλά και το Atlantic City με τα καζίνο του αλά Λας Βέγκας.