Αφου έχετε "δει" την Νέα Υόρκη (που σίγουρα έχει αφήσει υπόλοιπα) μπορείτε να πάτε 2-3 μέρες Niagara on the Lake, 2 μέρες Βοστώνη και μετά να "κατηφορίσετε" προς Atlantic City και Ουάσινγκτον. Στο Atlantic City δεν νομίζω για διανυκτέρευση, αλλά Ουάσινγκτον θα άξιζε. Επίσης μιά πολύ ωραία ημερήσια θα ήταν στο West Point, την ανώτατη στρατιωτική τους ακαδημία που βρίσκεται σε πολύ ωραίο μέρος. Επίσης στο Long Island μπορείτε να κάνετε ημερήσιες με το τραίνο.KaterinaJ Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.Έκανα την ερώτηση γιατί είμαστε αναποφάσιστες για το πού να πάμε κάποιες εκδρομές εκτός ΝΥ, έχοντας σαν βάση μας τη ΝΥ. Πού υπάρχει περισσότερο ενδιαφέρον σε θεάματα??
Με την παραπάνω ερώτηση εννοώ ότι Niagara on the Lake μέχρι Buffalo πας αεροπορικώς.Θα έχω υπόψη και την Atlantic City με τα καζίνο του αλά Λας Βέγκας!!!
Αλλα όλα αυτά έχουν κόστος και είπες ότι είναι σημαντικό για εσας. Αν θα έπρεπε να επιλέξω απο τα παραπάνω εγώ θα έμενα ΝΥ, οχι Μανχάταν για να γλυτώσω κάποια χρήματα, θα πήγαινα Niagara και θα έκανα ημερήσια με τραίνο Oυάσινγκτον. Εξ'αλλου η NY εχει τόσο πολλά να δεις.