varioAthens
Member
Έχει κανείς γνώμη για το Petit Sommelier στο Παλαιό Φάληρο? :roll:
δεν εχω παει..ειναι στα υπ' οψιν, που οποτε λεμε να παμε, παντα καταληγουμε σε καποιο αλλο..Έχει κανείς γνώμη για το Petit Sommelier στο Παλαιό Φάληρο? :roll:
Ναι θα σε ενημερώσω ... Το έχω ακούσει κι εγώ ότι μιας και είναι wine restaurant τα πιάτα είναι λίγα, αλλά είναι όλα ένα κι ένα... αλλά τσιμπημένο και αυτό... πάντως σαν χώρος (έχω περάσει) είναι όμορφος!δεν εχω παει..ειναι στα υπ' οψιν, που οποτε λεμε να παμε, παντα καταληγουμε σε καποιο αλλο..
το μονο που ξερω ειναι οτι όπως γραφτηκε πιο πανω για το enoteca, ετσι και στο petit sommelier, η εμφαση δινεται στο κρασι και στο φαγητο οι επιλογες ειναι πιο περιορισμενες!αν πας, στειλε pm με εντυπωσεις!με ενδιαφερει το θεμα!!
Εχουν περασει γυρω στα 5 χρονια απο τοτε που το επισκεφτηκα, δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατιΥ.Γ ρε Ρεθυμνο εχεις να ερθεις καιρο στην Αθηνα?? Το Kitchen bar ειναι λιγο προκατ
Πολυ ωραιος χωρος, με καλη κουζινα και μπορεις να ζητησεις να σε ξεναγησουν στην καβα που βρισκεται στο υπογειο. Νομιζω πως υπαρχει και επιλογη για ποτηρι κρασι- οχι πως πας εκει για ενα ποτηρι μονο! Δε θα το ελεγα ακριβο για αυτο που προσφερει, ειναι πολυ φροντισμενες οι γευσεις και τα υλικα που χρησιμοποιουν. Το προσωπικο ειναι στη διαθεση σου και φιλικοτατο, με τις γνωσεις που χρειαζονται για ο,τι προτεινουν.Έχει κανείς γνώμη για το Petit Sommelier στο Παλαιό Φάληρο? :roll:
Στον Άλιμο είναι, αγαπημένη,... αν και προσωπικά δεν μου αρέσει...