• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

καποιο καλο εστιατοριο στην Αθηνα

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Έχει κανείς γνώμη για το Petit Sommelier στο Παλαιό Φάληρο? :roll:
δεν εχω παει..ειναι στα υπ' οψιν, που οποτε λεμε να παμε, παντα καταληγουμε σε καποιο αλλο..
το μονο που ξερω ειναι οτι όπως γραφτηκε πιο πανω για το enoteca, ετσι και στο petit sommelier, η εμφαση δινεται στο κρασι και στο φαγητο οι επιλογες ειναι πιο περιορισμενες!αν πας, στειλε pm με εντυπωσεις!με ενδιαφερει το θεμα!!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Μα καλα μπηκα για μπανιο και ειχα την τιμη να δουν τα μπιρμπιλωτα μου ματια ποστ απο τον Λαζαρο-chrikky ??? 3 απανωτα!!:shock:
Welcome back συνταξιδιωτη!!!
Βλεπω να σφαζονται φιλοι με τους οποιους εχουμε συμφαγει παρα πολλες φορες και η αληθεια ειναι οτι τα γουστα μας ταιριαζουν αρκετα.
Προς τι ο αλληλοσπαραγμος φιλοι μου??
Για μενα η Κανελλα ειναι αυτη που θα καταληξω καθε φορα που βρισκομαι στο Γκαζι οχι επειδη ειναι γκουρμε, αλλα επειδη ξερω οτι εκει θα βρω τιμιο φαγητο και δεν θα μου πιασουν τον κ@@@. Και επειδη οταν ακουω χυμα κρασι βγαζω φλικταιρνες , θελω να σημειωσω οτι το μονο χυμα που δεχομαι να πιω ειναι το κοκκινο του εν λογω μαγαζιου.
Περαν των αλλων ενα εστιατοριο που ενω ημουν πιστη πελατισσα , αλλα φετος τα Χριστουγεννα του εβαλα Χ γιατι διαισθανθηκα οτι εριξε την ποιοτητα του ειναι το Ιl Postino στο Κολωνακι .
Τωρα που το σκεφτομαι τα εστιατορια που εφαγα πραγματικα καλα στην Αθηνα μετρωνται στα δακτυλα του ενος χεριου... Δυστυχως...

Υ.Γ ρε Ρεθυμνο εχεις να ερθεις καιρο στην Αθηνα?? Το Kitchen bar ειναι λιγο προκατ:cool:

varioAthens

Member
δεν εχω παει..ειναι στα υπ' οψιν, που οποτε λεμε να παμε, παντα καταληγουμε σε καποιο αλλο..
το μονο που ξερω ειναι οτι όπως γραφτηκε πιο πανω για το enoteca, ετσι και στο petit sommelier, η εμφαση δινεται στο κρασι και στο φαγητο οι επιλογες ειναι πιο περιορισμενες!αν πας, στειλε pm με εντυπωσεις!με ενδιαφερει το θεμα!!
Ναι θα σε ενημερώσω :)... Το έχω ακούσει κι εγώ ότι μιας και είναι wine restaurant τα πιάτα είναι λίγα, αλλά είναι όλα ένα κι ένα... αλλά τσιμπημένο και αυτό... πάντως σαν χώρος (έχω περάσει) είναι όμορφος!

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
Εξαιρετικο ο Κριθαμος στο Νεο Ψυχικο.Αριστες πρωτες υλες και σεμνες αναφορες στις γευσεις της Καρπαθου.Καλη λιστα κρασιων.

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Υ.Γ ρε Ρεθυμνο εχεις να ερθεις καιρο στην Αθηνα?? Το Kitchen bar ειναι λιγο προκατ:cool:
Εχουν περασει γυρω στα 5 χρονια απο τοτε που το επισκεφτηκα, δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι:rolleyes:

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
να απολογηθω λέγοντας ότι στο pizza hut ειχα παει οταν την πρωτη φορα στο παρίσι ειχα φτασει βραδυ και ημουν ξελιγωμένος... το βρηκα και μπηκα.... τι να κανω? ζητω συγνώμη.... τραβελερ πολυ ευγενικός δε μας έγινες τελευταία ή η ιδέα μου είναι?

NATASA 09

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λαος Καμποτζη Βιετναμ
Ή που μια "σκορδόπιστη" θα σας έπειθε (αλλά δυστυχώς έκλεισε) ή που θα κανονίσω πτήση charter να σας στείλω Αμερική μιάς και που ακριβώς δίπλα στο "ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ" έμαθα ότι οι Αμερικανοί τρώνε 72.000 τ.μ. πίτσας κάθε μέρα.(εκ΄των προτέρων κάνω humor που λένε και οι δυτικοί φίλοι μας). Εγώ στην Αθήνα προτιμώ ακόμη τα οινομαγειρεία που ευτυχώς υπάρχουν ακόμη με παραδοσιακά φρεσκομαγειρεμένα φαγητά, που διαθέτουν και την μουσική τους, που αφού φάω και νιώσω μια βαρυστομαχιά, μπορώ να ρίξω και τους χορούς μου για να έρθω στα συγκαλά μου και επιπλέον είναι και πιο κοντά στην κουλτούρα μου.

coccobill

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Σανγκρι-Λα
Έχει κανείς γνώμη για το Petit Sommelier στο Παλαιό Φάληρο? :roll:
Πολυ ωραιος χωρος, με καλη κουζινα και μπορεις να ζητησεις να σε ξεναγησουν στην καβα που βρισκεται στο υπογειο. Νομιζω πως υπαρχει και επιλογη για ποτηρι κρασι- οχι πως πας εκει για ενα ποτηρι μονο! Δε θα το ελεγα ακριβο για αυτο που προσφερει, ειναι πολυ φροντισμενες οι γευσεις και τα υλικα που χρησιμοποιουν. Το προσωπικο ειναι στη διαθεση σου και φιλικοτατο, με τις γνωσεις που χρειαζονται για ο,τι προτεινουν.

XRISTOS71

Member
Στον Άλιμο είναι, αγαπημένη,... αν και προσωπικά δεν μου αρέσει...:lol:

Συμφωνώ με Vario .....χάλια μαύρα !
ασε που την μια και μοναδική φορά που πήγμαε εκεί 2 απο τους 4 της περέας έτρεχαν με στομαχικές διαταραχές :D:D.δεν χρειάζεται περισσότερη ανάλυση νομίζω

XRISTOS71

Member
Απο τα πολύ καλά μαγαζιά που έχω πάει με εκλεκτή παρέα απο το forum
ειναι ''Το μαγειριό της Νάγιας '' στην Καλλιθέα.

Μικρό μαγαζί 6-7 τραπέζια ολα και ολα , κράτηση απαραίτητη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom