• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

καποιο καλο εστιατοριο στην Αθηνα

alexandra75

Member
Στην Κανέλλα τρως οικονομικά (ναι τρως με 18 ευρώ) αλλά σύγνωμη βρε παιδιά τρως σαβούρα. Εγώ όπως έγραψα έσβησα το Γκάζι από τις επιλογές για φαγητό.

Καλές επιλογές υπάρχουν ακόμη σε Χαλάνδρι, Παγκράτι (δοκιμάστε την απλή αλλά γευστική και οικονομική Έπαυλη), και Ν. Σμύρνη

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
παιδιά δεν ξέρω τι λέτε εγώ πάντως που πήγα πριν ένα μήνα στο maredo έφαγα πολύ ωραία, το ευχαριστήθηκα κι ειδικά το κρασί που ήπια που έγραψα και πιο πάνω, μουραπάτα λέγεται

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
Η Κανέλα...πολύ κακό για το τίποτα πιστεύω..όποτε πηγαίνω έχω σίγουρη τη δυσπεψία..

fotast

Member
Αληθεια το Block Haus το οποιο το τιμουσαμε συχνα εδω πανω στη Θεσσαλονικη μετατραπηκε και αυτο σε Maredo. Αλλα και στο προσφατο μου ταξιδι στο Βερολινο παρατηρησα οτι ολα το Block Haus που ειχα δει στην προηγουμενη επισκεψη μου μετατραπηκαν σε Maredo. Η εταιρεια Block Haus εχει κλεισει αραγε;
Taver, ευχαριστω που ενημερωσες να μην μπω στον κοπο να επισκεφθω το Maredo. Κριμα!
Στο Αμβούργο,τουλάχιστον μέχρι τέλη Νοεμβρίου/αρχές Δεκεμβρίου είχε Block House.Μετά δεν ξέρω αν άλλαξαν όνομα.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Στο Αμβούργο,τουλάχιστον μέχρι τέλη Νοεμβρίου/αρχές Δεκεμβρίου είχε Block House.Μετά δεν ξέρω αν άλλαξαν όνομα.
Στο Βερολίνο πριν 15 μέρες συνάντησα 2 τουλάχιστον. Και Αμβούργο τα θυμάμαι κι εγώ από τον Αύγουστο που πήγα τελευταία φορά. Maredo είναι άλλη αλυσίδα....
Η αλλαγή Franchise αφορά μόνο στην Ελλάδα.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
οκ, τωρα το καταλαβα!δοκιμασες το maredo σε ενα stopover στην φρανκφουρτη και ενας φιλος σου δοκιμασε αυτο της αθηνας και σου ειπε οτι δεν το θεωρησε ανεκτο..με καλυψες, νομιζω!

εγω λοιπον, που το επισκεφθηκα η ιδια, το βρηκα μια χαρα, σιγουρα οχι την καλυτερη μπριζολα της αθηνας, αλλα παντως αξιοπρεπεστατο για τα χρηματα του..

αυτα ειχα να δηλωσω..κατα τα λοιπα, περι ορεξεως κλπ κλπ κλπ!
Αγαπητή μου, επισκέπτεσεαι η ίδια και όλα τα Goody's για να έχεις αντίληψη για το καθένα από αυτά, ή αρκείσαι στην εμπειρία σου από 1-2 εξ αυτών (συνεπικουρούμενη ενδεχομένως και από εμπειρίες ανθρώπων που εμπιστεύεσαι)?

Γι αυτό το λόγο ακριβώς είναι αλυσίδες franchise...

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
ελα κωστα στα goodys ειναι τοσο φιξ οι πρωτες υλες που παιζουν ελαχιστα οι γευσεις..... στις αλυσιδες εστιατοριων μπορει να βρεις πραγματικα σημαντικη διαφορα απο χωρα σε χωρα..... κι αν θες να σου πω παραδειγμα προσωπικο που δεν ειναι και εστιατοριο.... pizza hut παρισι και αθηνα κλασεις καλυτερο της αθηνας οχι οτι τρελάθηκα δλδ αλλα της γαλλιας δε τρωγόταν αν δε πεινούσες πραγματικα....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom