• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

καποιο καλο εστιατοριο στην Αθηνα

manelaki

Member
τα Σερμπετια ειναι αξεπεραστα ... τι μας τ α θυμησες....
Αχ τα Σερμπετια ειναι μεγαλος ερωτας!!!:oops:

Κατι ειδα για ψαρο-καταστασεις πιο πανω.
Ο Πειρατης στη Κηφισια εχει την ωραιοτερη ψαροσουπα ever!!!!!! Παρα πολυ ωραια. Και γενικα ειχα φαει πολυ καλα εκει, ψαρια, καραβιδες και φυσικα ψαροσουπα. Ολα πολυ καλα.

Και επειδη το παρακαναμε με τα ακριβα, πολυ ωραιο φαγητο εχει και το "Διαχρονικο" στο Χαιδαρι. Ειχα καταευχαριστηθει, και τιμες λογικοτατες.

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Ας μου επιτραπει ενα καλοπροαιρετο σχολιο.
Διαβαζοντας σας,εχω να πω μονο.ΔΝΤ up yours!!!!!!!

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
έλα βρε μανελάκι που το ανακάλυψες το διαχρονικο? είναι το αγαπημενο μου εχω πάει απειρες φορες (ροζε χυμα ήπιες?) η δαφνη οντως ειναι πολυ δυνατη στη κουζίνα και εντυπωσιαζει με την ποικιλια και τη φρεσκάδα των υλικων (εχει τρελη κατανάλωση το μαγαζι) σπανιως βρισκεις τετοια ποικιλια και να μη φας μπαγιατικο.... οι τιμες τσιμπημενες το σερβις υπέροχο. στο λοφο του προφητη ηλια στο εποψις εχουν βαλει πιανο και δυνατο μαγειρα, θεα μαγευτικη υπολογιστε 20-30 ευρω το ατομο +κρασι η κουζινα του μου αρεσε πολυ για τους κατοχους mastercard ισχυε -20% πιθανων να ισχυει και τωρα καθολου ασχημα... στα 75 ευρω πληρωνεις 60;)

alexandra75

Member
για τα εστιατόρια που σας πρότεινα εγώ υπολογίστε γύρω στα 20-22 ευρώ το άτομο. Δεν είναι βέβαια λίγα, αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να φας αξιοπρεπώς πια στην Αθήνα με λιγότερα από 20 ευρώ το άτομο.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
για τα εστιατόρια που σας πρότεινα εγώ υπολογίστε γύρω στα 20-22 ευρώ το άτομο. Δεν είναι βέβαια λίγα, αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να φας αξιοπρεπώς πια στην Αθήνα με λιγότερα από 20 ευρώ το άτομο.
μπορείς να φας στο διαχρονικο στο χαιδάρι... εστιατόριο δε το λες αλλά εχει πολυ καλό φαγητο και χυμ κρασί που σπάνια βρίσκεις (προσωπικα χυμα πινω σε 2-3 μαγαζια μονο...)

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
ενα εστιατοριο που τα επιδορπια του ειναι τοσο φοβερα , οσο και τα πιατα του
Στο Γαλατσι
:: LEYKES ::

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
μπορείς να φας στο διαχρονικο στο χαιδάρι... εστιατόριο δε το λες αλλά εχει πολυ καλό φαγητο και χυμ κρασί που σπάνια βρίσκεις (προσωπικα χυμα πινω σε 2-3 μαγαζια μονο...)

Πολύ χαίρομαι που γνωρίζετε το διαχρονικό!! Πολύ καλούς μεζέδες με ωραία ονόματα τύπου ο έρωτας, η αμαρτία κτλ, παλιά αντικείμενα στους τοίχους, εξυπηρετικό σέρβις. Πολύ διαχρονική επιλογή :p

Επίσης στο Χαϊδάρι μια πολύ καλή επιλογή είναι το κάτι άλλο. Ωραίο φαγητό, γρήγορο κι εξυπηρετικό σέρβις. Ανάμεσα στους σερβιτόρους κυκλοφορούν κι οι ιδιοκτήτες και σου πιάνουν την κουβέντα, ωραίοι τύποι.

manelaki

Member
ενα εστιατοριο που τα επιδορπια του ειναι τοσο φοβερα , οσο και τα πιατα του
Στο Γαλατσι
:: LEYKES ::
Aυτο ειναι στα αμεσοτατα σχεδια!!!! :D Η αδερφη μου μου το εχει εκθιασει τοσες φορες :clap:

Κι επειδη δεν ειναι και τοσο κεντρικα ολα αυτα τα παραπανω, ενα κατακεντρο που μπορω να θυμηθω με ωραιο φαγητο ειναι η "Υδρια" στη πλακα.

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Μιας και τις προηγούμενες ημέρες έκανα τουρισμό στην Αθήνα η οποία περιλάμβανε και φαγητό, έχω να πώ 2 πράγματα:
(1) Η Κανέλα είναι υπερεκτιμημένη... φαγητό από μέτριο και κάτω...
ποσο μα ποσο συμφωνουμε!!!!!

για κιτρινο σκιουρο, tike και λευκες δινω κεγω το οκ μου!!
και το maredo που γραφτηκε πιο πανω, δεν ηταν κακο!

και να δωσω και αλλο ενα..ALERIA..εχει βραβευθει και με βραβειο ελληνικης κουζινας στους χρυσους σκουφους τα τελευταια 2 χρονια!!πιατα γευστικοτατα, υψηλης αισθητικης, τσιμπημενα μεν, εντυπωσιακα οσο δεν παει ομως!!give it a try (δεν ειναι για καθε μερα, αλλα για ιδιαιτερες περιστασεις ειναι ο,τι πρεπει..)

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
όχι
ότι φέρει το αφεντικό τρως... :p

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ