• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

καποιο καλο εστιατοριο στην Αθηνα

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Συμφωνώ και γω με την anny...
χρήσιμα τα σχόλια για εστιατόριο, αν και ο καθένας μας έχει το γούστο του...
ναι πολλές φορές έχουν κλείσει εστιατόρια που υπάρχουν στις λίστες των sites... Οπότε απαιτητό το τηλεφώνημα :roll:

άλλα sites χρήσιμα :

- Εστιατόρια (4menu.gr)
εμφανίζει φωτος ανά εστιατόριο, πολλά από αυτά έχουν κριτικές...

- AthensMenu.gr

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
εκπτωτικές κάρτες για φαγητό

αθηνόραμα club
30% έκπτωση (συνήθως εκτός Σάββατου), σε λίστα εστιατορίων (για μέχρι 8 άτομα), μουσικών σκηνών, clubs.
Επιπλέον έκπτωση σε θέατρα και με 5 ευρώ το εισιτήριο σινεμά.
Μέχρι τις 31/3/11, η ετήσια συνδρομή της είναι 15 (αντί 25 ) ευρώ.

Τastecard Club
Εκπτωση μέχρι και 50%. Εχει κανείς χρησιμοποιείσαι αυτή τη κάρτα ????

Last edited by a moderator:

varioAthens

Member
Μιας και τις προηγούμενες ημέρες έκανα τουρισμό στην Αθήνα η οποία περιλάμβανε και φαγητό, έχω να πώ 2 πράγματα:
(1) Η Κανέλα είναι υπερεκτιμημένη... φαγητό από μέτριο και κάτω...
(2) Αγάπησα το "Indian Masala"! Ό,τι πιο κοντινό στις αυθεντικές ινδικές γεύσεις όπως τις δοκίμασα στην Ινδία! Δηλαδή καμία σχέση με άλλα ινδικά εστιατόρια στην Αθήνα και ειδικά το Jaipur που τα πιάτα που σερβίρει δεν μου θυμίζουν Ινδία, και ο χώρος πολύ συμπαθητικός. Μόνο που από ινδική μπύρα δεν έχει Kingfisher, μόνο Cobra!

manelaki

Member
Πρόσφατα ανακάλυψα τη Δάφνη στο Μπουρνάζι, πεντακόσια μέτρα από το σταθμό του μετρό Άγιος Αντώνιος. Έχει το ίδιο στυλ παλιού παντοπωλείου, ανεξάντλητη ποικιλία, φιλικές τιμές και λειτουργεί μεσημέρι βράδυ.
Θα διαφωνησω. Δε μου φανηκαν καθολου φιλικες οι τιμες.... Αν θες να δοκιμασεις πεντε πραγματα να εχεις μια ποικιλια πρεπει να πληρωσεις του κοσμου τα λεφτα.

αν κανενα απο τα παραπάνω δεν σου ( κανει ) δες και εδώ Tike - Restaurant
κηφισια --νεα σμύρνη και λονδίνο το οποιο πέφτει λίγο μακρυά απο αθήνα !!
Εχει Tike στο London;;; :D Μου αρεσε πολυ το φαγητο εκει και ο γεμιστος χαλβας με παγωτο, οπως και το κιουνεφε! :D Αν και δε νομιζω οτι αξιζει τοσα λεφτα! Ουτε το σερβις ουτε το φαγητο νομιζω τα αξιζουν τοσο πολυ. Και δε νομιζω οτι αρκουν 20-25 ευρω για ενα μενου με απ'ολα τα καλουδια.

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Μιας και τις προηγούμενες ημέρες έκανα τουρισμό στην Αθήνα η οποία περιλάμβανε και φαγητό, έχω να πώ 2 πράγματα:
(1) Η Κανέλα είναι υπερεκτιμημένη... φαγητό από μέτριο και κάτω...
(2) Αγάπησα το "Indian Masala"! Ό,τι πιο κοντινό στις αυθεντικές ινδικές γεύσεις όπως τις δοκίμασα στην Ινδία! Δηλαδή καμία σχέση με άλλα ινδικά εστιατόρια στην Αθήνα και ειδικά το Jaipur που τα πιάτα που σερβίρει δεν μου θυμίζουν Ινδία, και ο χώρος πολύ συμπαθητικός. Μόνο που από ινδική μπύρα δεν έχει Kingfisher, μόνο Cobra!
Δοκιμασε και το Red Indian....Ηταν πολυ κοντα στις γευσεις που ειχα φαει εγω, με επιρροες περισσοτερο απο νοτο....
Οι τιμες οκ, απο μπυρα ειχε παλι μονο cobra...

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Πυρόλιθος στο Ίλιον, δοκιμάστηκε μόλις σήμερα. Δεν του φαίνεται στο μάτι αλλά έχει πολύ ωραίους θαλασσομεζέδες και φρέσκο ψάρι. Ότι πρέπει για μια ωραία μέρα σαν την σημερινή με συνοδεία ούζου.

Πλοές στον Πειραιά με θέα πιάτο όλο το Μικρολίμανο και θαλασσινούς μεζέδες όχι μόνο τους κλασσικούς. πχ τσιπούρα με σάλτσα γαρίδας. Γιάμιιιι

Κίτρινος σκίουρος στα Ιλίσια, μικρούλι βραζιλιάνικο με χαριτωμένη διακόσμηση και ωραίο φαγητό

Barceloneta στην Κηφισιά, τάπας κι άλλα ισπανικά εδέσματα με ντεκόρ αλα Γκαουντι και ανάλογη λάτιν μουσική

Maredo στην Κηφισιά, αργεντίνικο με γενναίες μερίδες κρεατοφαγίας κι εκπληκτικό κόκκινο κρασί μουραπάτα

Η Δάφνη στο Περιστέρι δεν είναι ούτε ακριβή ούτε και φτηνή. Έχει ωραίο φαγητό όμως και πάντα κόσμο ότι ώρα και ότι μέρα και να πας

alexandra75

Member
πιστεύω πως τα τελευταία χρόνια η ποιότητα του φαγητού έχει πέσει κατακόρυφα σε περιοχές όπως το Γκάζι και το Ψυρρή, ενώ οι τιμές έχουν ανέβει. πλέον επιλέγω τέτοιες περιοχές μόνο για ποτό.

για καλό φαγητό (μην φανταστείτε τρελές γκουρμεδιές) σε λογικές τιμές θα πρότεινα

1. Αλεξάνδρα -
http://www.alexandra-restaurant.gr/

2. Μεζέδες στης Αφροδίτης - στην πλατεία Προσκόπων δίπλα στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (5 λεπτά από το μετρό Ευαγγελισμός). ειδικά το καλοκαίρι τα τραπεζάκια στην πλατεία είναι πολύ ωραία.

3. Έπαυλη - πίσω από το Καλλιμάρμαρο.
http://www.atikorama.gr/epavli/contact.html

4. Η αυλή του Κούβελου - Πετράλωνα. Γεύση | Αυλή του Κούβελου: Η ελληνική κουζίνα

Last edited by a moderator:

varioAthens

Member
Δοκιμασε και το Red Indian....Ηταν πολυ κοντα στις γευσεις που ειχα φαει εγω, με επιρροες περισσοτερο απο νοτο....
Οι τιμες οκ, απο μπυρα ειχε παλι μονο cobra...
Thanks mfish! Μου είπαν ότι τα έχει ο ίδιος! We missed kingfisher!!! ;)

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
oι κατοχοι της πιστωτικης diners δειτε και αυτο , εχει πολλα απ αυτα που λετε:)
Τεταρτη παω tike για να δουμε:rolleyes:

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
χαλβα με παγωτο να παρεις! και κιουνεφε καλο αλλα αυτο στα Σερμπετια του Ψυρρη ειναι αξεπεραστο απ'οσα εχω δοκιμασει.
τα Σερμπετια ειναι αξεπεραστα ... τι μας τ α θυμησες....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom