• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Μεξικό καλοκαιρινες διακοπες στο Μεξικο!!

StellAnna

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
Έχεις δίκιο
Εγώ κι αν τα κάνω....
Έτοιμο βαλιτσόνι πάντα. Η σκούφια στραβά βαλμένη. Το διαβατήρια πάντα στην τσέπη
Και.... φύγαμε...!!!!

TENTEN

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε...
Η καλή περίοδος για το Yucatan θεωρείται από Δεκέμβρη μέχρι Μαίο, οπότε ναι, μπορούσες να κάνεις μπάνιο πολύ άνετα. Απλώς, όταν πήγα εγώ, μας είπαν ότι είχε σκάσει κρύο κύμα από βόρεια και είχε ψυχράνει για λίγο όλη την περιοχή. Φαντάσου, ότι στη Μέριδα, που κανονικά θα έπρεπε να είχε 35 βαθμούς, είχε φτάσει στους 26-27 βαθμούς. Η πληροφορία ήρθε από έγκυρη πηγή, αμερικανίδα η οποία είχε γκαλερί στην πόλη και δεν μπορούσε να το πιστέψει.

discover

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεξικό
Ταξίδι-Όνειρο
δεν το έχω βρει ακόμα...
γεια σας και απο μένα!
νεράιδα, πρόκειται να ταξιδέψω κι εγώ στο μεξικό (με iberia) και είμαι κι εγώ σ' αυτή την φάση της γλυκειάς προσμονής ( φαντάσου ταξιδεύουμε Ιούλιο και την Τρίτη βγάλαμε και εισιτήρια !)

discover

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεξικό
Ταξίδι-Όνειρο
δεν το έχω βρει ακόμα...
βασικά νόμιζα ότι τα είχες βγάλει τα εισιτήρια γι αυτό δεν μπήκα σε λεπτομέρειες.

άκου λοιπόν τι έκανα εγώ.
αφού είδα ότι αυτή η εταιρεία έχει τις καλύτερες προσφορές γι αυτήν την περίοδο, μπήκα στο site της κ είδα τον πίνακα με τους συνδιασμούς ημερών και ναύλων. μετά πήρα τηλ την εταιρεία και τα έκλεισα τηλεφωνικά, και την επόμενη μέρα έκανα κατάθεση στον λογαριασμό τους. ούτε κάρτες, ούτε πρακτορεία
και τελικός ναύλος βγήκε 461 € Αθήνα-Μαδρίτη-Μέξικο Σίτυ μετ'επιστροφής. (σκέψου ότι η lufthansa ήταν και πιο ακριβή ,είχε και διανυκτέρευση στην Φρανκφούρτη)
από Μεξικο Σίτυ λέμε να πάρουμε aeromexico για Cancun και μετά να γυρίσουμε προς τα πάνω οδικώς.

neraida

Member
discover το εισιτηριο το αγορασα 490. και εγω lufthansa θα προτιμουσα, αλλα πολυ ακριβη!
εχουμε μαζευτει αρκετοι εδω μεσα που θα παμε στο Μεξικο το καλοκαιρι. μια χαρα!!

discover

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεξικό
Ταξίδι-Όνειρο
δεν το έχω βρει ακόμα...
ναι αυτό βλέπω ! μια χαρά!
για τους επόμενους μήνες όλα είναι μεξικοκεντρικά....

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Δημοφιλες το Μεξικο για το καλοκαιρακι..με αυτα τα αεροπορικα το σκεφτηκα κι εγω , αλλα δε με θελει φετος.
Ερωτηση προς τους Μεξικανους: εχει παει κανενας Γουαδαλαχαρα και παραλιες απο τη μερια του ειρηνικου? Πουερτο Βαγιαρτα και νοτια προς Κοστα Αλεγκρε?

discover

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεξικό
Ταξίδι-Όνειρο
δεν το έχω βρει ακόμα...
θέλω την βοήθειά σας.
σκεφτείτε οτι ...
θα πρέπει να ειστε μέχρι και 12/07 στο cancun.(ένεκα-έντεκα ο γάμος).
αν φευγατε για αθήνα στις 20/07 , πού θα επιλέγατε να πάτε?

info.είμαστε ένα ζευγάρι Ελλήνων και δεν μιλάμε ισπανικά. νο εντιεντο.νο αμπλο κλπ κλπ

discover

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεξικό
Ταξίδι-Όνειρο
δεν το έχω βρει ακόμα...
...ψέματα.όχι cancun. puerto morelos.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Μετα το Πουερτο προτεινω να πας νοτια. Το ποσο νοτια εξαρταται απο το τι σου αρεσει στις διακοπες σου. Η Πλαγια ντελ Καρμεν ειναι σαφως πιο θορυβωδης,ζωντανη,για παρτυ και διασκεδαση. Πολλες επιλογες για φαγητο,μπαρακια , με την 5th avenue να σφυζει απο ζωη και κινηση. Η παραλια ειναι ομορφη με beach bars αλλα και αρκετο κοσμο.

Η Τουλουμ ειναι πολυ πιο ησυχη εεε δεν εχω λογια να πω..για μενα (ψυχη τριγυρω-λευκη αμμος-τυρκουαζ νερα-κοκοφοινικες) ηταν παραδεισος!
Οι μερες που εχεις ειναι αρκετες για να μεινεις ας πουμε ενα τριημερο στην Τουλουμ να ξεφυγεις απο ολα , και τις υπολοιπες στην Πλαγια για περισσοτερη ζωη και εξερευνηση στη γυρω περιοχη.

Στο αρθρο μου http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...A%DE/181-%F0%DC%EC%E5-%EC%E5%EE%E9%EA%FC.html γραφω αρκετα αναλυτικα για τη ριβιερα Μαγια και τα αξιοθεατα της περιοχης.

Σημειωση: Το Πουερτο Μορελος μου αρεσε,ηταν αρκετα πιο ησυχο απο την Πλαγια ντελ Καρμεν με ομορφα ρεστο , ξενοδοχεια σε Μεξικανικο στυλ και σε πολυ καλες τιμες. Αλλα υπαρχουν καλυτερες παραλιες στην περιοχη της Ριβιερα Μαγια. Τα φυκια κλπ..θαλασσια χορτα βγαινουν μεχρι εξω αφηνοντας μικρο κομματι για μπανιο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom