Dorotija
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Να είναι η Κρακοβία?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Yemen
Δεν ξέρω για σένα ΚΙΚΙ, αλλά εμένα αυτή τη στιγμή μου φαίνεται ανυπόφορο το γραφείο...
συμφωνώ απόλυτα με mpiftex κανκούν Χ για μένα τουλάχιστον! απογοητεύτηκα πλήρως όταν είδα τι μου έμελε να αντικρύσω μετά το υπέροχο ταξίδι μου στο μεξικό...ήταν λέει έτσι το πρόγραμμα για να ξεκουραστούμε στο τέλος του ταξιδιού..απο ότι κατάλαβα να συμπεριλάβομε και αυτούς που ήθελαν κάτι τέτοιο...Κατά τη γνώμη μου:
Το Cancun δεν έχει τίποτα να προσφέρει εκτός και αν:
.
Έτσι ακριβώς Ρενάτα! Μεγάλη απογοήτευση (καλά όχι ότι περίμενα τίποτα το συγκλονιστικό).κατα τα άλλα καμμία σχέση με ενδοχώρα και οχι μόνο αλλά ένα κακέκτυπο εξωτικής παραλίας και παραλιακού θέρετρου!!!
to ferry για Cozumel φευγεια απο Playa del Carmenμπιφτεκακι τιποτα απο τα 3 που εγραψες δεν ισχυει για μενα.
ενταξει σιγουρα την θελουμε και την νυχτερινη διασκεδαση, αλλα οχι ξεφρενα ξενυχτια και αγριες καταστασεις. πιο πολυ για χορο latin (salsa, bachata, merengue, cha cha κτλ). ολο το χρονο στην σχολη τι κανουμε. . !! γενικα θελω νυχτες μεξικανικες και οχι ευρωπαικες με μεγαλα club και μουσικη νταπα ντουπα!
το προγραμμα μου βγαινει ως εξης:
1 Citta' del Messico
2 Puebla
3 san Cristobal de las casas
4 Valladolid
5 Chinchen Itza
6 Tulum
7 Playa del Carmen
8 Cancun
9 Cozumel
μακαρι να πανε ολα καλα γιατι καθε φορα που το μελεταω τοσο πολυ, καθε φορα που το ψαχνω τοσο πολυ, κατι παει στραβα και ακυρωνεται. . πτου πτου.. !