• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά ιανουάριο εξωτερικο...βοηθειααα!!!!!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ε οχι και καλυτερη απο το Λονδινο η Ρωμη...
Ασε που για 10 μερες ειναι υπερβαρετη.
Απο Λονδινο μπορουν να κανουν και καποια αεροπορικη εκδρομη (ακομα και αυθημερον) σε καποιο αστικο κεντρο, οπου τα εισιτηρια ειναι σε πολυ χαμηλες τιμες
φυσικά είναι καλύτερη. δεν είναι μόνο άλλη μία πόλη που σαν το Λονδίνο υπάρχουν δεκάδες στον κόσμο, αλλά ένα ζωντανό μουσείο. αλλά αυτά είναι εκτός θέματος..σε 10 μέρες θα πάρεις απλά μία μυρωδιά. αν ψάχνεις για αγγλικές πάμπ θα βαρεθείς όμως.
ναι αεροπορική εκδρομή σε καμμία μαγευτική πόλη σαν Σέφιλντ, Μάντσεστερ, Νιούκαστλ..σαν να λέμε Φλωρεντία, Βενετία, Βερόνα. ίσα κ όμοια.

mourohavlos

Member
Εάν σκοπεύεις να πας αποκλειστικά Λονδίνο, μπορείς να πας κάποια άλλη στιγμή για λιγότερες μέρες.
Για δεκαήμερο θα πρότεινα ίσως μια οδική εκδρομή στην Ιταλία (αν υπάρχει η δυνατότητα)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
φυσικά είναι καλύτερη. δεν είναι μόνο άλλη μία πόλη που σαν το Λονδίνο υπάρχουν δεκάδες στον κόσμο, αλλά ένα ζωντανό μουσείο. αλλά αυτά είναι εκτός θέματος..σε 10 μέρες θα πάρεις απλά μία μυρωδιά. αν ψάχνεις για αγγλικές πάμπ θα βαρεθείς όμως.
ναι αεροπορική εκδρομή σε καμμία μαγευτική πόλη σαν Σέφιλντ, Μάντσεστερ, Νιούκαστλ..σαν να λέμε Φλωρεντία, Βενετία, Βερόνα. ίσα κ όμοια.
Καλα γουστα ειναι αυτα. Σαν το Λονδινο θα 'θελαν πολλες πολεις να ειναι αλλα δεν μπορουν. Δεν εχω παει σ' αλλη αγγλικη πολη, αλλα αεροπορικη συνδεση εχει το Λονδινο με ολη τη γη. Οι σκανδιναβικες πρωτευουσες, το Δουβλινο, το Παρισι, το Αμβουργο ή Γλασκωβη ειναι ιδανικες επιλογες για αποδρασεις. Αν και 10 μερες ειναι εξαιρετικα λιγες για το Λονδινο

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
αυτό να λέγεται. τώρα μιλάς σωστά. να ένας λόγος για να πας Λονδίνο. έχει φτηνή αεροπορική σύνδεση με Ρώμη.:xmas_cheesygrin:
Μπα να μου λειπει. Ωραια μια χαρα, αλλα πολυ κατωτερη τον προσδοκιων μου. Μια φορα φτανει

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Μπα να μου λειπει. Ωραια μια χαρα, αλλα πολυ κατωτερη τον προσδοκιων μου. Μια φορα φτανει
ως γνωστόν αγαπητέ " τα μεταξωτά βρακιά θελουν και επιδέξιους..." αυτό έλειπε να έχει σε όλους το ίδιο αποτέλεσμα. μιλάμε αντικειμενικά..αυτά όμως είναι αντικείμενο για travel war. μπες στο σχετικό war, ψήφισε Παρίσι και θα σου απαντήσω κατάλληλα..:xmas_cheesygrin:
επί του θέματος, συμφωνώ με την πιο πάνω ιδέα. δεν ειναι καλή εποχή για Β. Ευρώπη. αντίθετα ένα οδικό ταξίδι με αφετηρία τη Ρώμη, και με λίγη τύχη για τον καιρό, φαντάζει πάρα πολύ καλή επιλογή.

mourohavlos

Member
Οδική εκδρομή στην Ιταλία 1

Οδική εκδρομή στην Ιταλία 2

Οδική εκδρομή στην Ιταλία 3

Κατοχυρώθηκε!!!!!! :xmas_lol:

maroulini

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΙΝΑ
η aegean έχει βγάλει προσφορές :xmas_lol: για πτήσεις από 10-1-10 έως 22-3-10 για αρκετούς προορισμούς, κρατήσεις μέχρι 20-12-10.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom