panpan
Member
Και νόμιζα ότι μόνο εγώ πάω σε λάθος αεροδρόμιο.Παίρνω το τρένο για Gatwick. Θα πέταγα Glasgow. Παρασκευή μετά τη δουλειά, τρεχάτος να προλάβω. Φτάνω αεροδρόμιο. Βγαίνω από το τρένο και στην έξοδο του σταθμού πινακίδα της Easyjet, "πτήσεις που ξεκινούν από 5 νότιο τέρμιναλ, πτήσεις που ξεκινούν από 9 βόρειο τέρμιναλ". Ελέγχω το εισιτήριο μου. "7". "7"!!! τα έχω πάρει κράνα, τσαντίζομαι που το σκέφτομαι ακόμα και τώρα! Ορμάω τυχαία προς το βόρειο πεπισμένος ότι κάποιος τυπικός Εγγλεζούρας θα μου πετάξει στη μούρη ένα "oh sorry, it's the south terminal! Go back from where you came from" και θα τον αρχίσω με τα εξαπτέρυγα. "Με συγχωρείτε, μπορώ να σας ρωτήσω κάτι?" προς ανυποψίαστο υπάλληλο με έκδηλο εκνευρισμό και το νευρικό μου πέλμα να βαράει τα πλακάκια. "Easy Jet: οι από 9 στο βόρειο, οι από 5 στο νότιο, εμένα που η πτήση μου αρχίζει από 7, από που στο διάολο πετάω!!??", "από 7 είπατε?", "ναι από 7 είπαμε!", "να δω το εισιτήριο σας?", "νάτο!" προτείνοντας απότομα το κινητό μου σε οριακή απόσταση από τα μούτρα του, "έχμ, ξέρετε πετάτε από Luton"
3 δευτερόλεπτα μετά είχα χεστεί απ τα γέλια...
το clue της υπόθεσης, 12κάτι ώρες πριν το συμβάν συναντώ το αφεντικό στο δρόμο προς το γραφείο: "τίποτα πλάνα για το μακρύ ΣΚ?", "ναι θα πάω Σκωτία!", "ά ναι? με τρένο?", "μπα αεροπλάνο", "ά, από ποιο αεροδρόμιο φεύγεις", "από το Gatwick... νομίζω!", "έ, αυτή ειν μια πληροφορία που καλό θα ήταν να την ελέχξεις?", "Gatwick μωρέ είναι Gatwick..."
Δύο φορές την πάτησα.Πήγα Σαρλ Ντε γκωλ αντί για Ορλύ την μια φορά
και την δεύτερη ανακάλυψα ότι η Τενερίφη έχει δύο αεροδρόμια.
Και τις δύο φορές χάσαμε την πτήση.