ΕΡΣΗ
Member
Ο καθε ανθρωπος λειτουργει διαφορετικα. Εγω εχω ισαμε δεκαπεντε παιδικα ονειρα (χονδρικα ολα τα βιβλια του Ιουλιου Βερν) που δεν εχω πραγματοποιησει ακομη, οποτε προβλημα επιλογης προορισμου δεν εχω: απο τις στεπες της Ρωσιας, απο την αχανη Κινα, μεχρι Αφρικη και Παταγονια. Για καθε εποχη λοιπον εχω πλανο. Απο την αλλη η μεγαλη ζεστη προσωπικα με εξοντωνει, 42 με 43 βαθμους ειναι το οριο μου, εφοσον η υγρασια ειναι χαμηλη. Οι 48 βαθμοι θερμοκρασιας με αφηνουν ανενεργη, οποτε και θα ειναι τζιφος ενα τετοιο ταξιδι για μενα. Αλλοι ανθρωποι φυσικα εχουν μεγαλυτερες αντοχες, οποτε μπορουν να βρεθουν και σε αντιξοες σε σχεση με τον καιρο συνθηκες. Και φυσικα εχει να κανει με το μοναδικο η το πολλαπλο του ταξιδιωτικου ονειρου.
Παντως στην Αιγυπτο πηγα Μαρτη, εφτασα αρκετα νοτια, μεχρι το Αμπου Σιμπελ και βρηκα οτι ηταν οριακα ευχαριστα απο αποψη θερμοκρασιας, καλοκαιρι σιγουρα δε θα τα καταφερνα και κυριως δε θα μπορουσα να το ευχαριστηθω.
Βεβαια σε καθε περιπτωση ο καθενας κρινει μονο για τον εαυτο του και τις αντοχες του.
Παντως στην Αιγυπτο πηγα Μαρτη, εφτασα αρκετα νοτια, μεχρι το Αμπου Σιμπελ και βρηκα οτι ηταν οριακα ευχαριστα απο αποψη θερμοκρασιας, καλοκαιρι σιγουρα δε θα τα καταφερνα και κυριως δε θα μπορουσα να το ευχαριστηθω.
Βεβαια σε καθε περιπτωση ο καθενας κρινει μονο για τον εαυτο του και τις αντοχες του.