Rosa Mundial
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ελα ντε
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ταϋλάνδη
Σε μια πρόσφατη αναζήτησή μου για ξενοδοχεία στο Bergamo (θα παμε σύντομα για ενα Π/Σ/Κ) διαπίστωσα ότι οι τιμές δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητες! Με άλλα λόγια, η φθηνότερη επιλογή που βρίσκω είναι 60 ευρώ το δίκλινο και πιθανότατα να πρόκειται για πανδοχεία της κακιάς ώρας!
Το άλλο που μου κίνησε την περιέργεια είναι ότι δε βρήκα ούτε ένα χόστελ που να έχει μεμονωμένους κοιτώνες για διανυκτέρευση (είναι δυνατόν?)!
Μήπως δεν κάνω κάτι σωστα? Εχετε κάτι να μου προτείνετε? Θα πληρώσω που θα πληρωσω ακριβά, απ'ό,τι βλέπω, τουλάχιστον να αξίζει τι μερος που θα επιλέξω!
Σημ.:σε κάποιους ίσως να φαίνονται πάμφθηνα τα δίκλινα με 60-70 ευρώ, αλλά εγώ , που έχω συνηθίσει να ταξιδεύω πολύ φθηνά, τρομάζω σε με αυτές τις τιμές ως κατώτατες!
Αν δε ξέρετε κάτι για χοστελάκια με κρεβάτια ατομικά, παρακαλώ πείτε μου!
Το άλλο που μου κίνησε την περιέργεια είναι ότι δε βρήκα ούτε ένα χόστελ που να έχει μεμονωμένους κοιτώνες για διανυκτέρευση (είναι δυνατόν?)!
Μήπως δεν κάνω κάτι σωστα? Εχετε κάτι να μου προτείνετε? Θα πληρώσω που θα πληρωσω ακριβά, απ'ό,τι βλέπω, τουλάχιστον να αξίζει τι μερος που θα επιλέξω!
Σημ.:σε κάποιους ίσως να φαίνονται πάμφθηνα τα δίκλινα με 60-70 ευρώ, αλλά εγώ , που έχω συνηθίσει να ταξιδεύω πολύ φθηνά, τρομάζω σε με αυτές τις τιμές ως κατώτατες!
Αν δε ξέρετε κάτι για χοστελάκια με κρεβάτια ατομικά, παρακαλώ πείτε μου!