Ουγκάντα γεια σας απο renata και Lullu..

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Δεν σας γνωριζω η *γνωριζω* ομως τωρα μπαινω συχνα μονο για να δω αν εισαστε καλα.
Νοιωθω περηφανη που υπαρχουν νεοι σαν και σας.
Η σκεψη μου και οι ευχες μου μαζι σας.Να προσεχετε.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Δεν σας γνωριζω η *γνωριζω* ομως τωρα μπαινω συχνα μονο για να δω αν εισαστε καλα.
Νοιωθω περηφανη που υπαρχουν νεοι σαν και σας.
Η σκεψη μου και οι ευχες μου μαζι σας.Να προσεχετε.
εεεε πες μεσήλικες για νασαι μέσα!!:D

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
συνεχίζεται..
έχομε και φύλακα.τώρα έσκασε μύτη με το τόξο του!!
μάλιστα παρακαλώ.για όπλο έχει τόξο με βέλη..τι νομίζατε??

εδω έχει χιλιάδες πυγολαμπίδες.το βράδυ στολίζουν την κουνουπιέρα μου και μοιάζω με χριστουγεννιάτικο δέντρο!!
οι ήχοι της ζούγκλας ειναι απίστευτοι!! με αυτους κοιμόμαστε και με αυτούς ξυπνάμε..
παω να φάω και αλλο ανανά..

aspa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κολομβία
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος του κοσμου
συνεχίζεται..

εδω έχει χιλιάδες πυγολαμπίδες.το βράδυ στολίζουν την κουνουπιέρα μου και μοιάζω με χριστουγεννιάτικο δέντρο!!
οι ήχοι της ζούγκλας ειναι απίστευτοι!! με αυτους κοιμόμαστε και με αυτούς ξυπνάμε..

Νάστε καλά, είναι σπουδαίο αυτό που κάνετε. Οι σκέψεις μας είναι μαζί σας .Καλό βράδυ. Ευχαριστούμε.

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
οι ζωικές πρωτείνες λείπουν και έτσι τα περισσότερα παιδιά υποσιτίζονται..
καθε παιδάκι που φεύγει απο εδώ παίρνει τα καινούρια παντοφλάκια που κουβάλησε η κλειώ,τις καραμέλες και τις βιταμίνες του..
τα τέστ μαλάριας ήταν σήμερα αρκετά απο αυτά θετικά...
Ειναι κριμα τοσες χιλιαδες κοσμος που διαβαζει το σαιτ αυτο να ειναι απλος θεατης μεσα απο τις διηγησεις σας για παιδακια που πεινανε και υποφερουν απο καθε ασθενεια που υπαρχει εκει κατω.

Σαν απλο μελος του φορουμ αυτου αλλα περισσοτερο σαν ανθρωπος θα ηθελα ολοψυχα να συνεισφερω οτιδηποτε θα μπορουσε να βοηθηση και να απαληνει τη δυστυχια των ανθρωπων αυτων.

Ετσι προτεινω στην επομενη αποστολη σας να οργανωθουμε σαν σαιτ και να συνεισφερει οποιος μπορει και θελει στον αγωνα που κανετε.

Το ξερω οτι εδω μεσα ημαστε ενα ταξιδιωτικο φορουμ και οχι ενα φιλανθρωπικο ιδρυμα αλλα σιγουρα καποιοι απο μας μπορουν να δωσουν με τη συμπαρασταση τους ενα χαμογελο σε ενα πιτσιρικα με λιγες καραμελες η ενα εμβολιο που θα του σωσει τη ζωη.

Η συμπαρασταση εξ αποστασεως ειναι πολυ καλη και δινει δυναμη και κουραγιο,αλλα...χρειαζονται και πραξεις.

Το ξερω οτι θελει οργανωση και δεν ειναι ευκολο αλλα πιστευω οταν με το καλο επιστρεψετε στην Ελλαδα να βρεθει καποιος τροπος συμπαραστασης.

Αυτα.

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
συνεχίζεται..

Αχ βρε Renata τι εικονες μας χαριζεις... Ευχαριστουμε και καλη ξεκουραση.

_antonis_

Member
Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση!! Έχετε τα δικά σας, έχετε κι εμάς!
Επίσης (δεν θυμάμαι αν το άκουσα χθες στη συνάντηση) επειδή ανέφερες ανανά, αν τρώς ότι συνηθίζεις να τρώς για έναν μήνα και καθημερινά τρώς και ανανά, χάνεις 3 κιλά!!!! :D Μη με βρίσετε για το άσχετο, αλλά έτσι είναι!

pattyyy

Member
Επόμενο Ταξίδι
χμ...
Ταξίδι-Όνειρο
νότια αφρική
Κορίτσια καλή δύναμη και καλή συνέχεια! Παρακολουθώ τα βήματά σας και σας θαυμάζω!

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Κορίτσια απλά.... respect.

xenos μαζί σου, έχεις δίκαιο.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Είναι από τις λίγες φορές που ξέρουμε πως ότι δώσουμε θα πάει εκεί που πρέπει. Οπότε όταν ξαναπάνε τα κορίτσια -γιατί κάπου θα ξαναπάνε, το χουν μέσα τους να βοηθάνε- νομίζω πως δεν θα είναι δύσκολο να οργανωθεί κάτι τέτοιο.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Πολυ ομορφη ιδεα.
Θα χαρω να συνεισφερω οσο μπορω.
Μπραβο σας παιδια.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651