• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ακυρωση πτησης λογω απεργιας!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
καλυτερα αυτή την συζήτηση να την κανουμε σε αλλο τοπικ γιατι θα ξεφύγουμε.
Επιγραμματικά να πω οτι οι ελληνικές απεργίες στα αεροδρόμια τις περισσοτερες φορές είναι καταχρηστικές, άποψή μου,
και δεν θεωρούμαι προνομιούχος που θελω να ταξιδεύω ανενόχλητα.
Απλά δεν θέλω να ταλαιπωρούμαι μέχρι αηδίας για να ειναι ορισμένοι πολύ καλά βολεμένοι και να μην χάσουν τα σκανδαλώδη προνόμοια τους.
Γιατί και εγω ενας απλός εργαζόμενος, στον Ιδιωτικό όμως τομέα ειμαι, που η άδεια μου και οι διακοπές μου ειναι αρκετά πολύτιμες!
Και δεν πιστεύω, οτι τους καίγεται καρφί, αν ακυρώνονται πτήσεις, αν ταλαιπωρείται κόσμος, αν ξοδεύεται ο κόσμος, άσχετα με το τι λένε στα Μεσα Μαζικής Ενημέρωσης!
Αλλά ειπαμε, ας την κανουμε αλλου την κουβέντα αυτή!

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Συμφωνώ με τον thanosth!!!

Λοιπόν, εμένα πραγματικά μου έκανε έκπληξη η δικαίωση των παιδιών, γιατί δεν το περίμενα εφόσον δεν έγινε με ευθύνη της εταιρείας η ακύρωση της πτήσης! Πραγματικά, μπράβο που τα καταφέρατε να κερδίσετε κάποια χρήματα!

Αλήθεια, μήπως αυτό ισχύει μόνο στην περίπτωση που κάποιος έχει και το πρόγραμμα ασφάλισης των 16 Ευρώ; Έτσι, για να έχουμε και αυτή την γνώση.

Από την άλλη...μπράβο και στην Easyjet, γιατί μην μου πείτε ότι θα μπορούσατε να είχατε μπλέξει με λιγότερο διαλλακτική εταιρεία που θα σας έβγαζε μετά το λάδι κι άντε να κάθεσαι να τρέχεις δικαστικά μετά για ένα ποσό της τάξης των 250-300 Ευρώ, σωστά;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Μπράβο για τη δικαίωση και για το feedback.

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ποτέ δεν σταματάτε να με εκπλήσσετε εδώ μέσα !;)

Σπουδαίες οι πληροφορίες, για το ταξιδιωτικό μας μέλλον !

latina, μπράβο για την επιμονή σου και πολλά ευχαριστώ σε όλους σας για την ενδιαφέρουσα συζήτηση :)

Υ.Γ. Γιώργο, περαστικά σου ! Μακάρι να μην έχεις άλλη κακοτυχία και ν΄αναπληρώσεις με τον καλύτερο τρόπο, το χαμένο χρόνο...:xmas_cool:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
latina μπράβο σου...
δεν ειναι τα 215 ευρώ,αλλα το πείσμα σου,και ότι ήθελε ας προκύψει...μιά καλή πρώτη εξάσκηση για την δουλειά σου!
συνέχισε να μην μασάς !!

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Να ρωτήσω τους παθόντες: Πληρώνεις κάποιο επιπλέον ποσό όσον αφορά το εισιτήριο σε περίπτωση που ακυρωθεί η πτήση και αναγκαστείς να ταξιδέψεις με την επόμενη?

Όσο για την EasyJet όταν υπάρχουν ακυρώσεις πτήσεων γίνεται ανάρτηση στο site της στην Αγγλική γλώσσα 2- 3 ημέρες πριν την προγραμματισμένη πτήση.

trapper

Member
Οχι βέβαια, αν αναγκαστείς να ταξιδέψεις με δική τους επόμενη πτήση. Αυτή η δωρεάν παροχή ,περιλαμβάνεται στη βοήθεια προς τον ταξιδιώτη. Μπορεί να σου προτείνουν (δωρεάν) άλλη εταιρία αν η δική τους πτήση είναι πολύ αργότερα, και θα πρεπει να σου πληρώσουν έξοδα διαμονής, μέχρι την ημέρα της δικιάς τους πτήσης.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Latina , μπραβο σου... Χαιρομαι πολυ με το αποτελεσμα ...

libi

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος του κοσμου
Trapper, σε παρακαλω πες μας που τα ξερεις ολα αυτα για τις αποζημιωσεις κλπ? Εμας μας αφησε ερμαια στο Καρακας η Αλιταλια και μας λενε ο,τι μπορεις να φανταστεις... (βλ.αναλογο σημειο για αλιταλια στο φορουμ). Πως μπορουμε κι εμεις να εμπλουτίσουμε τις γνωσεις μας στον τομέα αυτο?

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Αλήθεια, μήπως αυτό ισχύει μόνο στην περίπτωση που κάποιος έχει και το πρόγραμμα ασφάλισης των 16 Ευρώ; Έτσι, για να έχουμε και αυτή την γνώση.
Οχι, οταν ειχαμε κανει την κρατηση δεν ειχαμε επιλεξει το προγραμμα ασφαλισης!

Παντως δεν ειναι τα 220 ευρω το θεμα, αλλα η ικανοποιηση του να ξερεις οτι διεκδικησες και δεν καταπατουνται τα δικαιωματα σου, απο την στιγμη που υπαρχουν νομοι και κανονισμοι της ΕΕ, καθως και η policy της εταιριας που προβλεπει αποζημιωση.

Σας ευχαριστω παντως ολους! :bleh:

libi

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος του κοσμου
Μπραβο Latina! Ειναι οντως φοβερο πραγμα η δικαιωση!

Dancing Queen

Member
Επόμενο Ταξίδι
στα φθινοπωρινα φυλλα
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Χαρηκα κι εγω latina με την επιμονη σου περισσοτερο, νομιζω πως ολοι μας αποκομισαμε θετικα πραματα απο αυτη την ιστορια, σε ευχαριστουμε που τη μοιραστηκες μαζι μας.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou