• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ψωμί και ..τριαντάφυλλα.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Traveller

Member
Προς maltakias...

Όχι ρε φίλε σε καμιά κουβέντα περί αριστεράς δεν θέλω να σε παγιδέψω και άριστα γνωρίζω ότι καμιά σχέση δεν έχεις με τους Σταλινικούς γιαυτό και τεράστια έκπληξη μού προξένησε η χθεσινή άτυχη σου παρέμβαση... επίσης προσυπογράφω τις θέσεις σου περί ποβερισμού και συμφωνώ μέχρι κεραίας με τον μεγάλο Ραφαηλίδη... για το θέμα σπιτιού ξεκαθάρισα από την αρχή ότι δεκάρα δεν δίνω για το που μένει κάποιος... η μαντάμ δουλεμένα τα έχει και μένει όπου γουστάρει... το ξαναλέω δεν έχω θέμα για το που μένει η Κανέλλη...

Προς όλους...

Έχω όμως τεράστιο θέμα με το να την χειροκροτάτε για το θλιβερό λαϊκίστικο σόου που έδωσε χθες... το ξαναλέω ήταν καθαρά φτηνό ψηφοθηρικό και κατάπτυστο... η κυρία μέχρι τα σαράντα της ήταν ερωτευμένη με τον πολιτικό λόγο του Καραμανλή του Πρεσβύτερου και ξαφνικά μέσα σε μια νύχτα αποκήρυξε το παρελθόν της , βαφτίστηκε στην Σταλινική κολυμπήθρα και σήμερα αποτελεί το λαϊκίστικο εξαπτέρυγο του Περισσού... το Κόμμα ζητούσε ένα νέο προβεβλημένο στέλεχος, μακριά από τις αμαρτίες και τα στίγματα του παρελθόντος του, με χαρισματικό λόγο (κανένας δεν αμφισβητεί την ευγλωττία ή την μόρφωση της κυρίας) και έτσι αλίευσε την Κανέλλη... η Κανέλλη σήμερα δεμένη γερά στο άρμα του ΚΚΕ, ακίζεται και ανερυθρίαστα χρησιμοποιείτε για να συγκινήσει τα κατώτερα λαϊκά στρώματα εκπροσωπώντας το χειρότερο κομμάτι του ΚΚΕ αυτό του λαϊκισμού και της τσάμπα ψυχοπονιάς...

Συγνώμη λοιπόν, εγώ τις τσάμπα λεζάντες των Σταλινικών ούτε θα τις δικαιώσω ούτε θα τις χειροκροτήσω... όλοι μας ξέρουμε το παρελθόν και το παρόν του ΚΚΕ και βέβαια όλοι μας υποπτευόμαστε ότι και το μέλλον του θα είναι ίδιο και απαράλλακτο... όσοι γουστάρετε γάλατα, σερβιέτες και κλάψα ψηφίστε την Κανέλλη και το κόμμα, εγώ δεν θα πάρω... βλάπτει σοβαρά την υγεία...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Προς maltakias...

Όχι ρε φίλε σε καμιά κουβέντα περί αριστεράς δεν θέλω να σε παγιδέψω
Απλώς διευκρινίζω ότι δεν απευθύνθηκα σε εσένα αλλά στον άλλο Νίκο ο οποίος και μου απάντησε.

Borealis

Member
Έχω την εντύπωση ότι δεν είσαι και πολύ μικρός στην ηλικία και μου κάνει εντύπωση να μη θυμάσαι. Αν είσαι πιτσιρικάς, πάω πάσο.
Από τα μεγάλα κανάλια έχει δουλέψει και στο Mega (από το 1989 που ξεκίνησε τη λειτουργία του) και στον Ant1, καθώς και σε μικρότερα κανάλια όπως το Star, ακόμα και το SevenX.
Πριν το Νέμεσις συνεργαζόταν με πολλές μεγάλες εφημερίδες.

Αυτά δε σου κάνουν για εργασία για μεγάλο χρονικό διάστημα στον ιδιωτικό χρυσοπληρωμένο ειδικό τομέα?
Είπα καθαρά ότι την θυμάμαι στη ΕΡΤ, οπότε φαίνεται αν είμαι πιτσιρίκος. Μετά το 90 σπούδαζα στο εξωτερικό και δεν θυμάμαι τα διαστήματα που δούλευε σε ιδιωτικά κανάλια, αλλά πάλι πιστεύω ότι δεν ήταν σημαντικά διαστήματα που να δικαιολογούν πλούτο, τότε η Στάη και η Τρέμη θα ήταν συνέταιροι του Μέρντοχ. Επίσης παρακολουθώ όλα τα χρόνια από κοντά τον τύπο και η Κανέλλη δεν ήταν ποτέ σε εφημερίδες με πωλήσεις (Νέα, Βήμα, Ελευθεροτυπία, Έθνος).

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Για πόσο διάστημα δούλεψε στον ιδιωτικό τομέα? εγώ την θυμάμαι με το Νέμεσις και μετά βουλευτίνα και φυσικά στην ΕΡΤ.
Εισαι μικρουλης λε , γι αυτο...

Βρε παιδιά, τι σχέση έχει το σε ποιο κόμμα ανήκει η Κανέλη με το πού μένει; Κι εγώ, αν είχα λεφτά, θα έμενα πχ Ωραιόκαστρο ή τέλος πάντων Εκάλη.
Εσυ αποφασισε πρωτα αν θες να μεινεις Αθηνα ή Θεσσαλονικη...

Και στο θεμα μας:

Και βεβαια μας ενδιαφερει που μενει η Κανελλη και ο καθε πολιτικος... οταν δεν θα 'χουμε μια, να μην ξερουμε που να παμε να κλεψουμε;

Traveller

Member
Απλώς διευκρινίζω ότι δεν απευθύνθηκα σε εσένα αλλά στον άλλο Νίκο ο οποίος και μου απάντησε.
No problem, με τις συνωνυμίες μπερδεύτηκα ... εγώ πάλι σε εσένα απευθύνθηκα και ότι έγραψα ισχύουν μέχρι κεραίας...

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Είπα καθαρά ότι την θυμάμαι στη ΕΡΤ, οπότε φαίνεται αν είμαι πιτσιρίκος. Μετά το 90 σπούδαζα στο εξωτερικό και δεν θυμάμαι τα διαστήματα που δούλευε σε ιδιωτικά κανάλια, αλλά πάλι πιστεύω ότι δεν ήταν σημαντικά διαστήματα που να δικαιολογούν πλούτο, τότε η Στάη και η Τρέμη θα ήταν συνέταιροι του Μέρντοχ. Επίσης παρακολουθώ όλα τα χρόνια από κοντά τον τύπο και η Κανέλλη δεν ήταν ποτέ σε εφημερίδες με πωλήσεις (Νέα, Βήμα, Ελευθεροτυπία, Έθνος).
Αν έλειπες όπως λες στο εξωτερικό τη δεκαετία του '90, γι΄αυτό είναι λογικό να μη θυμάσαι. Δε σημαίνει όμως ότι δεν είναι γεγονός. Και ναι, έχει δουλέψει και στα Νέα και στο Βήμα και σε άλλες εφημερίδες, αλλά είπαμε τότε έλειπες στο εξωτερικό.

Στην πολιτική μπήκε το 2000 και δουλεύει σίγουρα από το 1976. Γιατί λοιπόν θεωρείς ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχει βγάλει πολλά χρήματα από τη δουλειά της?

Όσο για τη Στάη και την Τρέμη (οι οποίες όμως δεν πολιτεύονται για να κριθούν μαζί με την Κανέλλη), ποιός σου είπε ότι δε ζουν πλουσιοπάροχα? Πέρα δε από τα δικά τους πολλά χρήματα (για τα οποία έχουν δουλέψει), λάβε υπόψη σου και τους πλούσιους συντρόφους (ανάμεσά τους και πολιτικούς), καθώς και συζύγους που έχουν παντρευτεί και αλλάξει μεταξύ τους. ;)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ε οχι και να περιμενουμε μεχρι το Πασχα για να χρεοκοπησουμε...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills