• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Νορβηγία Χωρίς ομπρέλα σε μαγνητική καταιγίδα

_antonis_

Member
Ταξίδεψα τον Δεκέμβρη του 2009 μέσω τουριστικού γραφείου στο Λονδίνο (Blue Water Holidays). Το βρήκα ψάχνοντας στο ίντερνετ σχετικά με ταξίδια στη Νορβηγία. Το κόστος του πακέτου ήταν γύρω στα 900 euros και περιλάμβανε πτήση Λονδίνο - Όσλο - Τρόμσο και πίσω, καθώς μεταφορά από και προς αεροδρόμιο. Διαμονή σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα στο κρουαζιερόπλοιο, πρωινό, καθώς και διαμονή το τελευταίο βράδυ σε ξενοδοχείο στο Τρόμσο. Η αναχώρησή μας ήταν στις 7 Δεκεμβρίου, ενώ η επιστροφή στις 11 Δεκεμβρίου.
Ευχαριστώ πολύ!
Ξέρεις, πρέπει να ξέρουμε τις λεπτομέρειες, για παν ενδεχόμενο! Μπορεί αύριο να μου'ρθει και να πώ θέλω να κλείσω για Νορβηγία, να θέλω πληροφορίες και συ να κάνεις να μπείς 1 εβδομάδα. Οπότε έτσι τα έχουμε πρόχειρα ανα πάσα στιγμή... ;)

aetopetritis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κένυα
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού!
Ευχαριστώ πολύ!
Ξέρεις, πρέπει να ξέρουμε τις λεπτομέρειες, για παν ενδεχόμενο! Μπορεί αύριο να μου'ρθει και να πώ θέλω να κλείσω για Νορβηγία, να θέλω πληροφορίες και συ να κάνεις να μπείς 1 εβδομάδα. Οπότε έτσι τα έχουμε πρόχειρα ανα πάσα στιγμή... ;)
Έχεις απόλυτο δίκιο.....σαν νέος εδώ έχω πολλά να μάθω από όλους σας ;)
(Παρεμπιπτόντως, είδα πως είσαι από Κάρπαθο, ε? Κάποια στιγμή θα σε ρωτήσω για να επισκεφθώ αυτό το καταπληκτικό νησί με την πλούσια παράδοσή του!)

Eftichia

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκανη
Ταξίδι-Όνειρο
καραιβικη
ωωωωωω!!!!!!!!καταπληκτικες φωτογραφιες!!!!!!!
εχεις αναψει φωτιες στο φορουμ............

_antonis_

Member
Έχεις απόλυτο δίκιο.....σαν νέος εδώ έχω πολλά να μάθω από όλους σας ;)
(Παρεμπιπτόντως, είδα πως είσαι από Κάρπαθο, ε? Κάποια στιγμή θα σε ρωτήσω για να επισκεφθώ αυτό το καταπληκτικό νησί με την πλούσια παράδοσή του!)
Χαίρομαι που είσαι γνώστης!! Ότι θες, όποτε θες, στη διάθεσή σου!

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Αντώνη κοίτα που θα κάνουμε τη Κάρπαθο χοτ προορισμό.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Ακούτε συμφορουμίτεεεεεεεεεεεεεςςς, ελάτε να κάνουμε απόβαση στη Κάρπαθο φέτος το καλοκαίρι!!! (τι ποσοστά θα έχω από την ένωση ξενοδόχων Αντώνη; 50-50 είναι καλό deal για σένα;;; ) :D:haha::haha:

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Αετοπετρίτη και από μένα άλλο ένα ευχαριστώ,
για τη τόσο όμορφη περιγραφή του σέλαος (Hydronetta φχαριστούμε για τη κλίση) αλλά και των συναισθημάτων σου :clap::lol:

Αχ αυτή η χώρα πολύ μου είχε αρέσει :clap:... δυστυχώς για λίγες μέρες την είχα επισκεφθεί...
(έχω δώσει υπόσχεση στον εαυτό μου, να το ξανακάνω με περισσότερες μέρες και μέρη αυτής ...)

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Αετοπετρίτη και από μένα άλλο ένα ευχαριστώ,
για τη τόσο όμορφη περιγραφή του σέλαος (Hydronetta φχαριστούμε για τη κλίση) αλλά και των συναισθημάτων σου :clap::lol:

Αχ αυτή η χώρα πολύ μου είχε αρέσει :clap:... δυστυχώς για λίγες μέρες την είχα επισκεφθεί...
(έχω δώσει υπόσχεση στον εαυτό μου, να το ξανακάνω με περισσότερες μέρες και μέρη αυτής ...)
Χμ χμ γκουχ γκουχ :roll:, μην ξύνεις πληγές...

_antonis_

Member
Ακούτε συμφορουμίτεεεεεεεεεεεεεςςς, ελάτε να κάνουμε απόβαση στη Κάρπαθο φέτος το καλοκαίρι!!! (τι ποσοστά θα έχω από την ένωση ξενοδόχων Αντώνη; 50-50 είναι καλό deal για σένα;;; ) :D:haha::haha:
Ααααα...πρέπει να κανονίσω με την ένωση ξενοδόχων τότε!! Άν και είπαμε, έχουν πολύ καλές τιμές τα δωμάτια εδώ, μη φοβάστε!!!!!!! :D

XRISTOS71

Member
Αετοπετρίτη συγχαρητήρια πολύ γεμάτη περιγραφή και καταπληκτικές οι φωτό .
Δεν βλέπουμε εδω μεσα καθε μερα φωτό απο Σελας

Μόνο αν επιτρέπετε μια μικρή παραπομπή σε ότι περιγράφεις .
Μολις τωρα στο travel channel της nova είχε εκπομπή αφιέρωμα σε κρουαζιέρα στην Νορβηγία και σε αναζήτηση του Β.Σέλας .

Η εταιρία που είδα και κανει το συγκεκριμένο ταξίδι ξεκινώντας απο Σαουθάμπτον με καταληξη τα Νορβηγικά Φιόρδ και επιστροφή διάρκειας 14 ημερών με το πλοίο Saga Pearl II .
Με διαμονή εντός του πλοίου και εκδρομές με πούλμαν .
Οι εικόνες του φαινομένου που έδειξαν ηταν υποδεέστερες των δικών σου !!!!!!!!
Ξανά μπράβο και πολυ τυχερός θα έλεγα ,διότι δεν εμφανίζεται πάντα και με την ίδια ένταση .

Δινω και το site για όποιον ενδιαφέρεται

Saga Cruises and Holidays in UK and Abroad - Saga Holidays

και ειδικότερα
Quest for Northern Lights - Pearl II - Saga Ocean Cruise 2012

Eftichia

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκανη
Ταξίδι-Όνειρο
καραιβικη
με εκανες και εψαχνα βραδιατικα πληροφοριες για το βορειο σελας.
πραγματικα ειμαι σιγουρη πως ηταν μοναδικη εμπειρια!!!!!!!
μπραβο και ξανα συγχαρητηρια!!!!!!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.370
Νεότερο μέλος
jsjsjsjs13

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα