• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Νορβηγία Χωρίς ομπρέλα σε μαγνητική καταιγίδα

Eftichia

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκανη
Ταξίδι-Όνειρο
καραιβικη
εξαιρετικα ενδιαφερον ταξιδι και πολυ ομορφη περιγραφη!!!!!!
στην σειρα και εγω για τις φωτοφραφιες.

maska_29

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω το Σέλας...
Μπράβο... μπράβο και... ξαναμπράβο!!!:clap::clap::clap:Μου αρέσει πολύ, τόσο ο τρόπος που περιγράφεις το μοναδικό αυτό φαινόμενο, όσο και ο τρόπος που περιγράφεις τα συναισθήματα που ένιωσες βλέποντάς το. Οι εικόνες που μας μετέφερες ήταν τόσο ζωντανές που για μια στιγμή πίστεψα ότι το έβλεπα κι εγώ... :lol:
Συμφωνώ και επαυξάνω :)

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Kαταπληκτική αφήγηση, απίστευτη γραφή !:D
Ενθουσιασμένη με την άφιξή σου...άλλο ένα συγγραφικό ταλέντο, μας κάνει την τιμή ;):D

@ Glosoli επειδή μας τον έκρυβες, αύριο θα υποστείς τις συνέπειες :D

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Μια φωτογραφια ειναι χιλιες λεξεις , αλλα οι δικη σου περιγραφη αποτυπωσε δεκαδες φωτογραφιες στο μυαλο μου!

aetopetritis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κένυα
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού!
Κατάφερα και ανέβασα κάποιες ενδεικτικές φωτογραφίες....ελπίζω να τις βρείτε ενδιαφέρουσες

_antonis_

Member
Κατάφερα και ανέβασα κάποιες ενδεικτικές φωτογραφίες....ελπίζω να τις βρείτε ενδιαφέρουσες
Μου είναι τόσο αδιάφορες που σκέφτομαι να μην κάνω ποτέ αυτό το ταξίδι!
Τι λές τώρα...είναι καταπληκτικές!!! Υπέροχες. Ζηλεύω και θέλω τώρα να πάω!!! Πές μας αν μπορείς ακριβώς ημερομηνίες που πήγες να ξέρουμε τι παίζει...

PopiTzil

Member
Επόμενο Ταξίδι
...........
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία,Κούβα..
ααααα πολύ ωραίες όλες οι φωτογραφίες....σε ευχαριστώ!!!!!! Όταν μπορείς περιμένουμε και ιστορίες από άλλα μέρη που έχεις πάει :rolleyes:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Αϊ αϊ μας έκαψες μεσημεριάτικα.... αυτά τα σπιτάκια ειδικά.... αχ αχ

aetopetritis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κένυα
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού!
Μου είναι τόσο αδιάφορες που σκέφτομαι να μην κάνω ποτέ αυτό το ταξίδι!
Τι λές τώρα...είναι καταπληκτικές!!! Υπέροχες. Ζηλεύω και θέλω τώρα να πάω!!! Πές μας αν μπορείς ακριβώς ημερομηνίες που πήγες να ξέρουμε τι παίζει...
Ταξίδεψα τον Δεκέμβρη του 2009 μέσω τουριστικού γραφείου στο Λονδίνο (Blue Water Holidays). Το βρήκα ψάχνοντας στο ίντερνετ σχετικά με ταξίδια στη Νορβηγία. Το κόστος του πακέτου ήταν γύρω στα 900 euros και περιλάμβανε πτήση Λονδίνο - Όσλο - Τρόμσο και πίσω, καθώς μεταφορά από και προς αεροδρόμιο. Διαμονή σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα στο κρουαζιερόπλοιο, πρωινό, καθώς και διαμονή το τελευταίο βράδυ σε ξενοδοχείο στο Τρόμσο. Η αναχώρησή μας ήταν στις 7 Δεκεμβρίου, ενώ η επιστροφή στις 11 Δεκεμβρίου.

PopiTzil

Member
Επόμενο Ταξίδι
...........
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία,Κούβα..
Ταξίδεψα τον Δεκέμβρη του 2009 μέσω τουριστικού γραφείου στο Λονδίνο (Blue Water Holidays). Το βρήκα ψάχνοντας στο ίντερνετ σχετικά με ταξίδια στη Νορβηγία. Το κόστος του πακέτου ήταν γύρω στα 900 euros και περιλάμβανε πτήση Λονδίνο - Όσλο - Τρόμσο και πίσω, καθώς μεταφορά από και προς αεροδρόμιο. Διαμονή σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα στο κρουαζιερόπλοιο, πρωινό, καθώς και διαμονή το τελευταίο βράδυ σε ξενοδοχείο στο Τρόμσο. Η αναχώρησή μας ήταν στις 7 Δεκεμβρίου, ενώ η επιστροφή στις 11 Δεκεμβρίου.
Το ότι είσαι τόσο αναλυτικός πολύ μου αρέσει :clap::clap:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.370
Νεότερο μέλος
jsjsjsjs13

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα