• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Νορβηγία Χωρίς ομπρέλα σε μαγνητική καταιγίδα

_antonis_

Member
Μίκρυνέ την ώς 250 kb και ανέβασέ την πατώντας απάντηση κανονικά. Μακάρι να το βρείς εύκολα. Και καθυστερώ τον ύπνο μου!!! :D Το χειρότερο είναι πως έχω αρχίσει να μπερδεύω τα γράμματα, πάω πχ να γράψω ύπνο και γράφω πυνο....χάλια!!

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Μόλις λύσεις το τεχνικό θέμα αναμένουμε και το οπτικό υλικό.
Μην μας αγχώνεσαι... αναμένουμε. Δεν χάνεις το αναγνωστικό κοινό σου!!!

aetopetritis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κένυα
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού!
Μίκρυνέ την ώς 250 kb και ανέβασέ την πατώντας απάντηση κανονικά. Μακάρι να το βρείς εύκολα. Και καθυστερώ τον ύπνο μου!!! :D Το χειρότερο είναι πως έχω αρχίσει να μπερδεύω τα γράμματα, πάω πχ να γράψω ύπνο και γράφω πυνο....χάλια!![/QUOTE
Ωραία.....δώσε μου ένα λεπτό.....ελπίζω να μη σε καθυστερήσω.

_antonis_

Member
Ωραία.....δώσε μου ένα λεπτό.....ελπίζω να μη σε καθυστερήσω.
Να μη με καθυστερήσεις;
Τι λές τώρα, δεν το είπα γι'αυτό, θα περιμένα και 2 ώρες αν χρειαζόταν!!
Αλλά αφού δεν έχεις τις φωτ/φίες στο λαπτοπ, θα τις περιμένουμε το Σαβ/κο (αν βρείς χρόνο) με ανυπομονεσία!!!

aetopetritis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κένυα
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού!
Μάλλον θα σε απογοητεύσω Αντώνη....θα βρω τον τρόπο και θα ανεβάσω αρκετές μέσα στο Σ/Κ. Τώρα δεν βρίσκω τον τρόπο...σόρρυ

_antonis_

Member
Μάλλον θα σε απογοητεύσω Αντώνη....θα βρω τον τρόπο και θα ανεβάσω αρκετές μέσα στο Σ/Κ. Τώρα δεν βρίσκω τον τρόπο...σόρρυ
Καθόλου δε με απογοητεύεις!
Αυτό έλειπε, μετά απο την ιστορία σου καλά καλά δεν είχες γίνει μέλος, να έχουμε και παράπονο. Κάθε άλλο!

tou dromou

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΟΛΩΝΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
ωραια ιστορια, και ωραια γραφη με ευαισθησια ,ευχαριστουμε

aetopetritis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κένυα
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού!
ωραια ιστορια, και ωραια γραφη με ευαισθησια ,ευχαριστουμε
Εγώ ευχαριστώ!!!! (όσο αναίσθητος κι αν είναι κάποιος, μετά από ένα θέαμα σαν αυτό αλλάζει ριζικά;))

pattyyy

Member
Επόμενο Ταξίδι
χμ...
Ταξίδι-Όνειρο
νότια αφρική
Περιγράφεις με μοναδικό τρόπο ένα μοναδικό φαινόμενο! Ανυπομονώ κι εγώ για τις φωτογραφίες!

aetopetritis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κένυα
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού!
Περιγράφεις με μοναδικό τρόπο ένα μοναδικό φαινόμενο! Ανυπομονώ κι εγώ για τις φωτογραφίες!
Χαίρομαι που σου αρέσει η ιστορία :)
Όπως υποσχέθηκα, τις φωτογραφίες θα τις ανεβάσω μέσα στο Σ/Κ!

Bahari

Member
Μπράβο... μπράβο και... ξαναμπράβο!!!:clap::clap::clap:Μου αρέσει πολύ, τόσο ο τρόπος που περιγράφεις το μοναδικό αυτό φαινόμενο, όσο και ο τρόπος που περιγράφεις τα συναισθήματα που ένιωσες βλέποντάς το. Οι εικόνες που μας μετέφερες ήταν τόσο ζωντανές που για μια στιγμή πίστεψα ότι το έβλεπα κι εγώ... :lol:

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Για την ιστορία δεν σχολιάζω τίποτα! Οι εικόνες που περιγράφεις είναι πολύ ζωντανές, όπως πολύ σωστά είπε η Bahari. Θέλω κι εγώ να δω φωτογραφίες!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.370
Νεότερο μέλος
jsjsjsjs13

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom