giannoula
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- who knows???
Άρτι αφιχθέντες εκ Μπιχλιστάν, σε μπρονζέ απόχρωση, δέχεστε?
mr Babaduma επέστρεψες;;;;; Πώς ήταν τα νησιά μακριά από τον κόσμο;;; Έχω μεγάλη αγωνία....
Άρτι αφιχθέντες εκ Μπιχλιστάν, σε μπρονζέ απόχρωση, δέχεστε?
Βάλε αλοιφές, βάλε καταπλάσματα, ότι γιατροσόφι βρείς, επιστράτεψε χειροπρακτικούς, ορθοπεδικούς και φυσιοθεραπευτές, δώσε και τη διεύθυνσή σου νά'ρθει κούριερ να σε πάρει, αλλά από τη συνάντηση μη λείψεις. Περαστικά σου, όπως και νά'χει, και μη σε παίρνει από κάτω: κάθε εμπόδιο για καλό, θα το δείς ότι έτσι είναι τελικά.mr Babaduma επέστρεψες;;;;; Πώς ήταν τα νησιά μακριά από τον κόσμο;;; Έχω μεγάλη αγωνία....
Την ταξ. ιστορία ποιός θα τη γράψει?Άρτι αφιχθέντες εκ Μπιχλιστάν, σε μπρονζέ απόχρωση, δέχεστε?
Μας ελειψες Baba.Που ειχες παει βρε?
Ρε παιδια ελεος!Διαβαζω "Χριστουγεννιατικη συγκεντρωση" (παιρνω μια χαρα..αρχικα) και μετα συνεχιζω... "στη Θεσσαλονικη" και μου κοβονται τα φτερα.
Η σαλονικιωτικη ομαδα ειναι πολυ δραστηρια και μπραβο της!
Εμεις εδω τι κανουμε?
Δε θα είναι μία, δύο θα είναι. Και θα γραφτούν από κοινού. Εναλλάξ παραγωγή και σκηνοθεσία.Την ταξ. ιστορία ποιός θα τη γράψει?
Eπειδή εχω κανονίσει να ρθω στη Θεσσαλονικη την επομένη (23 του μηνα), για κανόνισε να χει πολλές λεπτομέρειες η διηγηση Λαζαρε και να σας προλάβω πριν το διαλύσετε.Άρτι αφιχθέντες εκ Μπιχλιστάν, σε μπρονζέ απόχρωση, δέχεστε?
Αντε Βαγγελη σε περιμενουμε! :xmas_smile:Eπειδή εχω κανονίσει να ρθω στη Θεσσαλονικη την επομένη (23 του μηνα), για κανόνισε να χει πολλές λεπτομέρειες η διηγηση Λαζαρε και να σας προλάβω πριν το διαλύσετε.
Αλλιώς σε κλείνω για πριβε συνάντηση...
Καλωσορισατε και πάντα τέτοια
Ευχαριστώ και ευχαρίστως - ό,ποτε θες. Το τηλέφωνο το έχεις...Eπειδή εχω κανονίσει να ρθω στη Θεσσαλονικη την επομένη (23 του μηνα), για κανόνισε να χει πολλές λεπτομέρειες η διηγηση Λαζαρε και να σας προλάβω πριν το διαλύσετε.
Αλλιώς σε κλείνω για πριβε συνάντηση...
Καλωσορισατε και πάντα τέτοια